Din cate am inteles si ce am testat pe sv beta liknul va fi devantajat dupa noile update-uri ce se anunta.
Atat pvm cat si pvp.
Ce este acum pe beta este definitiv sa este inca in pragul de testare?
Nu de alta da sa stiu si eu daca renunt la cont sau continui.
De 1 saptamana pe nemesis am inceput sa vad majoritatea liknilor de 90+ au inceput sa se vanda datorita acestor implementari.
Posts by Luqusor
-
-
↪ Nu inteleg de ce s-a mai bagat butonul pentru fereastra cu yang daca se deschide mereu cand apasam pe inventar, era super daca am putea sa o deschidem CAND VREM, altfel nu-si mai are nici un rost butonul nou...↩⤵
Imi convin noile implementari deoarece au dat sansa unui jcator care nu poate baga MD sa cumpere iteme site.
➡ Poate vreau sa vad fereastra cu yang fara sa fiu nevoit sa deschid inventar.⬅
Ia tot contextul data viitoare
PS: Când apesi sa deschizi inventarul se deschide si in mod automat fereastra monedei. Nu si când apesti special pe butonul ferestrei moneda.
Daca tot l-au implementat trebuia setat sa se deschida fereastra monedei doar când voiai sa o deschizi , si anume când apasai pe ea, nu si când deschizi ineventarul. -
Nu inteleg de ce s-a mai bagat butonul pentru fereastra cu yang daca se deschide mereu cand apasam pe inventar, era super daca am putea sa o deschidem CAND VREM, altfel nu-si mai are nici un rost butonul nou...
Ca sa nu ne plângem ca nu se fac implementari pe joc.
*Bebe.Strumph: Avertisment pentru posthunt. Daca nu aduci nimic in plus discutiei, te rog sa nu postezi.
-
Se pare ca e bug la licorile exp din cufarul ucenic..
Bugurile create si problemele aparute in urma implementarilor de ieri vor fi rezolvate astazi.
Ne-am obijnuit cu atfel de fenomene (una noua , se strica doua) -
Noi tot stam si asteptam...Nimic.
GF se pare ca a ales sa meargă spre progres in regres.
Marketing de Romania...
GF-stat
Jucători lv mare- Companii⬆
Jucători lv mic-I.M.M.-uri⬇Cum in Romania, in loc sa sustina statul I.M.M.-urile ,le ajuta sa dispara.
Asa in joc GF implementează orice pentru propiul lor profit si satisfacerea celor mari, însă ca si in viata reala cei mici sunt motorul societatii.Fara noii jucatori jocul nu are farmec însă se pare ca cei responsabili nu iau asta in calcul ci maximizare profitului(Dar o stiu destul de clar...insa se amână inevitabilul)
Eu unul joc pe Nemesis ...sv mort din punctul meu de vedere.
Galbeni-ora 13:00map1 ch1 -> 4 shop-uri si 3 jucători pe acolo
Rosii-"-->12 shop-uri 5 jucători
Albastri-"-->50-60 shop-uri , in jur de 25+ jucători.
Acum ceva timp la albasti nu puteai sta bine map 1 de lagul facut de shop-uri acum te plimbi linistit.
Am căutat un rubin antic 1 saptamana 1 singur am gasit la 110kk....Oare o fi de vina lipsa de jucători?In loc sa implementam versiuni pentru cei mai , cred ca este cazul sa "implementam" jucatori noi si o unire a sv, rate de scucces mai mari/drop...etc.
Zic si eu , ceva care sa iti faca plăcere sa farmezi/sa joci /sa mai dai ceva la + fara sa înjuri de toti si toate.
Oricum asteptam implementarile...oare costumele noi vor fi mai mult de 250 md? (gen Samurai, Steampunk *oferta 104 md*
) -
Încă un update pentru cei de lv mare ce donează....
PS :din aceste motive nu apar jucători noi. Şi ne întrebăm dc sunt sv aproape goale. -
Încearcă sa prinzi cat mai mult pv(cel putin 1.8%+ la nivel 1) daca nu ai lv mare(sau nu vrei sa faci momentan).
Daca sti ca faci rapid nivel 81+ cauta sa aibă pv ok si 3 skil-uri. -
realy dor joci ro.
Ce începe bine se termina prost. -
-
-
Nu la giganti. Acolo poti farma la pergamente/nisip.
Tot v2 este cel mai indicat. -
Ce va plângeti ma "fraierilor" ... aveti oua de paste map1?
Pai nu ne gândim noi la voi... Ati cerut mai multe oua luati...care nu ai prins la event ia si bate acum ca "prostu".Cam asta ar fi explicatia acelor metine.
-
Dece mai sunt metine OU ? nu trebuia sa dispara la 10 ?
Probabil vor fi scoase la mentenanta de miercuri împreună cu Iepurele si Mr.B
Profitati de ouăle normare care încă pica la metine si pot fi schimbate la Iepurele mare. -
Display More
sa tragem linie la ce am farmat-
52 albe
30 Blue
26 rosi
4 Curajos
12 nr1
10 nr2
21 minereu cupru
10 minereu fier
20 Elixir Blue
15 Elixir Red
13 Flacara rosie
18 Fasole
8 Transfer costum
17 Comandant
15 vrajeste
21 adaugă
18 marmura
20 zenAm uitat de 19 citite.
PS 3 sferturi din ce am reusit este farmat in ultima saptamana #obsedat
6-8 ore pe zi 7-12/22-3 intre aceste ore. -
sa tragem linie la ce am farmat-
52 albe
30 Blue
26 rosi
4 Curajos
12 nr1
10 nr2
21 minereu cupru
10 minereu fier
20 Elixir Blue
15 Elixir Red
13 Flacara rosie
18 Fasole
8 Transfer costum
17 Comandant
15 vrajeste
21 adaugă
18 marmura
20 zen -
LA INCEPUT ...eu nu am jucat.
Din cate am auzit au fost eventuri bune , erau mai multe metine ou , primeai cl-uri la ox ca recompensa la intrare ...etc.
DE CE DEVINE ORICE EVENT MA SLAB IN FIECARE AN? - pentru profit si platirea taxelor si salarilor. Suntem si noi constienti ca munca pe care o desfasoara fiecare membru GF si cei in legatura apropiata cu ei trebuie recompensata ... La urma urmei este locul lor de munca.
De ce sa ai mii de full-uri, critici, patrunderi,citite concentrate,vrajeste(sa faci iteme 4/5)...cand poti CUMPARA lunar MD-URI cu bani reali.
JOCUL a început sa cada odata ce a fost preluat de GF (strict părerea mea) care au inceput sa TAIE RATIA pentru a scoate profit din joc. Nu s-au mai dat cl-uri la ox astfel încât jucători sa cumpere critici/patrunderi/marmure/fuluri din item shop cu MD-URI cumpărate cu bani reali sau din joc prin intermediu VOUCHER-ULUI.
FIECARE EVENT NOU va fi bun la inceput pentru ca jucătorii sa "pună botu" iar anul viitor sa creadă ca va fi la fel si vor scoate profit de miliarde ...dar SURPRIZA este mai slab ...este o strategie de MARKETING. Vor avea surpriza sa găsească ITEM-SHOP-UL plin de BONUSURI costume , mounti, pet-uri , inele si multe ce te vor face mai bun încât sa bati mai repede si bine.NU ERA CAZUL SA MENTIONEZ TOT CE AM SCRIS MAI SUS PENTRU CA SE STIA DEJA.
In continuare părerea mea despre eventul de paste este una proasta. Multi jucători prea putine metine . Eu bat la giganti cu un warr aura 81 echipat destul de bine P-uri , pet costum esarfa (fara alchimie).
Este o harta mica "taramul gigantilor la cele de 70-80" deci sanse sa gasesti metinele rapid sunt dar când suntem in medie 9-12 jucători la 4 metine e cam aiurea + ca regate diferite + ca alti vin cu "INSOTITORUL DE 100+ " nu mai poti farma.
Drop-ul din ou magic este relativ ok însă drop-ul la ou magic lasa de dorit...bat si 5 metine( când prind mai liber pe la 23 :00 pe acolo spre dimineata) si abia 1 magic.DACA COMPANIA DORESTE SA READUCA JOCUL LA POPULARITATEA DE ALTA DATA AR TREBUI SA IA IN CONSIDERARE FEEDBACK-UL FIECARUI EVENT DIN ULTIMI ANI CARE A FOST PREPONDERENT NEGATIV SI SA LUCREZE LA CEA CE SA CERE SI OFERA ACELE SV. PRIVATE IN CARE MULTI S-AU RETRAS.
-
Am avut un ou magic in inventar de acum 6 ani -drop 15 vrajeste 11 albe
Revin
încă 15 vrajeste , in toal 60 si 11 albe
Nu mai farmati luati un magic si îl deschideti dupa event. -
Ce pret are un scut anti likan +9 gol/full bns?
-
In urma votari a rămas sa bage scoici la metine ci nu drop de mingii.
-
Mi se pare mie sau dropul la oua magice(din metinele de paste) a fost miscsorat? - La fel si dropul din ouale magice. Diferenta am vazut-o imediat. In prima zi am dropat 45 de oua magice,da am batut foarte mult timp, dropul LA oua a fost cam de 3-4 oua la 5-6 metine si am luat 6 adauga 6 schimba 8 perle 1 curajos si alte chestii neimportante si yang(nu foarte mult dar a fost). Acum, insa, am un coleg care a batut 27 de metine si NU a luat ou magic (si avea lvl de drop- la fel si el, in prima zi a avut drop bun la oua), cat despre mine , iau 1 ou la 3-4 metine... nu am crescut in nivel fata de prima zi... iar dropul la oua magice e absolut JALNIC, practic acum pierzi timpul degeaba la metinele de paste (chiar si la cele normale dropul e scazut - am batut undeva la 20 de metine de 100 si 105 si n-am luat nici macar bless, puteam sa bat foarte bine metine din map2 ca era exact acelasi lucru).
Tind sa cred ca stafful chiar a facut ceva in privinta plangerilor noastre!! Pai nu ne-am plans noi ca nu mai e yang? Ca nu mai facem bani calumea? si ca stam zile intregi cu iteme BUNE in shop ca nu le ia nici dracu?(astept warnul pt cuvantul anterior- ca doar asta stiti sa faceti). Ce-au zis ei? "lasa ca le dam acum yang din ouale magice, asa umplem serverul de yang din nou iar jucatorii vor fi multumiti" Pai bai oameni buni daca faceti asa, macarf puneti drop 100k, 500k si 1kk nu ne dati 10k yang ca la cersetori!!!
Sper ca faceti ceva in legaturaCel mai probabil(de la 30% au scăzut la 20%) ... Si eu am observat asta înainte dein 3 metine ou sparte mai laum un magic acum bat si cate 5 la rând si nu pica.
Aceas părere o am si despre drop-ul la ou magic ... A inceput sa pice foarte mult Yang ( ex ce am farmat ieri 15 magice = 2 albe 1 visinie 2 carti comandant minereu cupru fierx1 un curajos si restu Yang)