Posts by Beleuza

Personal nu am apucat sa particip la event dar din ce am vazut pe youtube si din ce zic alti jucatori nu e chiar wow. Dropul din cufere e asemanator cu cel din cufere okey doar ca acum nu te gandesti tu cum sa joci ci stai mai mult la mila calculatorului pt a da mutari bune. O sa revin azi cu post sa vad cum e eventul:)

pai stau in umbra de ceva vreme , chiar sper sa merite raspunsurile pe care le vor da=))

Pe toate comunitatile se plang oamenii... normal ca le convine asa... mai multi bani bagati in joc pt tot felul de upgrade

diferenta intre staff-ul asta si al altei comunitati este ca altii isi dau mai mult interesul ,raspund ,explica iar asta conteaza. Aici la noi este dezinteres total. De ex topicul asta vezi tu de cate ori a intervenit staff-ul

Era bine daca domnul Half sau cineva din staff ne spunea si noua: cum sta treaba cu patrunderea acum, cu critica in PVP si PVM. Cum se calculeaza dmg acum.
    Cum facem noile talismane etc etc dar nu la noi e ca la nimeni. Pe alte comunitati am vazut ca staff-ul lamureste jucatorii la noi pauza,ne lasa sa ne lamurim singuri. Deci de cand e topicul asta deschis singura interventie a unui membru din staff e cand uneste half 2 topicuri pe aceeasi tema. Aa sorry, mint si la inceputul topicului un moderator intervine. Toata stima pt rapier care e mai activ decat staff-ul pe forum, in toate ariile forumului.
    Poate vede STAFF-UL ASTA SI NE MAI LAMURESTE SI PE NOI.

dupa niste cautari pe forumurile altor comunitati vad ca multi se plang de lipsa patrunderi in pvp.
    Pe forumul german am gasit un anunt cum ca s-a remediat problema dar cred ca era vorba de pvm..

acum daca 2-3playeri ca cei enumerati de tine au in grupa saman leac pot sa bata jumate de regat. Nu vreau sa vorbesc de altii dar stiu din proprie experienta cum rezista gargoile inainte de update. Acum un sura am si war corp nu mai sunt ce au fost in pvp datorita faptului ca au umblat la patrundere. Daca warul corp are 4 skiluri de atac ,sura are 2 si dmg mic si pe hit.
    Asa au gandit ei echilibrarea au facut unele caractere prea bune altele prea slabe , eu unul am zis de acum cateva zile ca sura bm va domina pvp.

Hai sa zicem ca acest update are si lucruri bune asta sa nu zica lumea ca sunt gica contra. Dar odata cu partile bune au distrus si ce era bun inainte.

• Au stricat caractere in pvm
    • Au stricat caractere in pvp
    • Au stricat bufful
    • Au stricat calculul la patrundere si critica

Aceasta echilibrare e mai mult o dezechilibrare din punctul meu de vedere. Si cum totul este" perfect "dupa atata timp de testat tot nu au reusit sa nu faca ceva bine si acum fac mentenanta ca moobi dau dmg aiurea

Na acum vedeti de ce am zis sa asteptati sa vedeti cum este in loc sa fiti nemultumiti? Pana mai ieri toti urlau ca se lasa de lycan, ca a devenit inutil, ca l-au facut praf si strigau ca sura BM si arcasul sunt "zei"...si uite ca dupa nici o zi de la implementare nu am vazut PE NIMENI sa se planga de BM sau arcas in schimb spuneti ca Lycanul da mai tare. Pai cum...acel Lycan de care voia sa se lase toata lumea? Ala praf? :lol:

Rapier zilele trecute pe forum mai nimeni nu s-a plans de lican ci DOAR de patrundere si aici s-au plans cei ce detin Sura AM si War Corp.
    Si de lican stiu persoane care s-au plans pe joc si care se plang si la ora actuala dar sa nu uitam ca si arcasului i s-au dat destul de multe.

In unele privinte e jale acest update. Licanul da cam la fel , unii spun ca dau mai tare pe skil si mai putin pe hit deci mari schimbari la lican nu sunt.
    Nu am apucat sa testez patrunderea in pvp cu sura arme sau war corp. Daca a testat cineva patrunderea in pvp poate sa ne zica si noua cum este

Beleuza,observ ca o discutie cu o persoana ca si tine ii pur si simplu fara rost,de ce nu vreti/vrei sa intelegeti ca nu toata lumea poate sa aiba tot ceea ce-si doreste cand vrea si cum vrea,ca si in viata reala,te adaptezi situatiei sau stai si te plangi si te vaiti in stanga si in dreapta.Tu chiar crezi ca acele persoane care s-au vaitat mai sus nu au testat cu alchimie full cand inca se putea face pe beta,of of,dar te inteleg,poate cu timpul o sa intelegi mai mult din ceea ce te inconjoara si o sa intelegi si faptul ca nu poti sa ai tot ceea ce iti doresti,trebuie sa te ADAPTEZI,fie ca vrei fie ca nu.Asa fiecare ar veni cu ceea ce isi doreste sa aiba caracterul pe care il joaca in plus fata de celelalte...O zi buna.

*editat

*Bebe.Strumph: Avertisment pentru insulta. Te rog sa iti controlezi limbajul afisat pe forum.

Rapier,foarte frumos ai explicat in ultimul post,poate acum au inteles putin mai bine,dar trebuie sa iei in calcul si faptul ca nu absolut toate persoanele pot sa vada o idee de ansamblu,mereu or sa existe acea/acele persoane ce se vor plange de X sau N chestii.Cat despre noua implementare,tineti cont ca ceea ce ati mentionat in posturile anterioare sunt legate de iteme FULL,ALCHIMIE FULL,cum pe RO nu au multe persoane,poate doar cateva,ca ati testat voi pe beta cu alchimie full si totul la maxim,aia ii cu totul altceva.Pana si acum exista persoane care faceau `legea` in pvp,dar nu v-am vazut sa veniti sa va plangeti ca X sau Y da mai tare sau mai slab,din contra chiar ati ridicat in slavi acel caracter.P.S:Cred ca a venit si vremea cand ninja arc sa nu fie doar de generala,hehe.O zi frumoasa.

arata-mi si mie 2 topicuri in care s-au vorbit de alchimie full si ce mai aberezi tu pe acolo. Lumea se plangea doar de faptul ca unor clase le-a dat cam multe si unora le-a luat ce era mai important.
    p.s. stai tu chill ca sunt destui cu iteme bune si alchimie buna si pe ro :))

Majoritatea celor care vorbim aici suntem cati? 3? 4? Ti se par multi? Tu daca ai avea o firma care scoate un produs ce este folosit de mii de oameni si vin 10 care spun "nu e bine schimba aia"...te apuci si schimbi? Asta insemnand sa cheltui bani si resurse pentru asta. Si daca tu sa presupunem ai vedea acel produs al tau verde (ca asa vrei tu sa il faci, ca asa l-ai visat noaptea, nu are importanta) si vin 1000 sa iti spuna ca ei il vor rosu, te apuci sa iti ignori dorintele, viziunea, visele si tot si il faci rosu? Ca asa vor cei care il folosesc? Unii fac asta ca sa atraga clienti sau sa ii mentina pe cei existenti, dar nu intotdeauna se face asta. Sunt si modificari de produs care sunt decise strict de producator in functie de cum vede el viitorul acelui produs nu de cum il vad utilizatorii. Se cheama Strategie de Dezvoltare si este ceva intern. Sunt aspecte cheie de la care nu se abat si altele ce pot suferi modificari functie de dorinta utilizatorilor. Este clar ca unele lucruri nu s-a dorit a fi implementate diferit. Nu avem toate datele sa ne exprimam cu privire la asta noi ca jucatori. Putem doar sa vedem prin prisma noastra si sa alegem daca continuam sau nu sa folosim produsul. E simplu.

Mergi la Carrefour si spune-le ca nu iti place ca au schimbat raftul de bauturi si l-au mutat inde era inainte painea. Sau ca au scos 10 sortimente de cipsuri si au bagat in loc 4 noi de ciocolata. Crezi ca te baga in seama? Fii sigur ca au cifrele lor pe care se bazeaza si in anumite zone schimbarile nu sunt decise de consumator

N-are rost sa continuam ca oricum tu tot cu varianta lasa ca e bine ca nu mai e patrundere ai sa vi. Atat timp cat joci pe ninja arc te cam doare in cot de patrundere pt ca nu prea o foloseai si iti zic sigur asta ca te stiu si pe joc si iti stiu si stilul de lupta. Dar ca war corp sau sura arme e si normal sa ne deranjeze lipsa patrunderii pt ca era singurul nostru avantaj , mai ales pt sura am care au doar 2 skiluri de atac.
    Normal ca celorlalti le este indiferent ca pt ei nu e ceva vital patrunderea.
    Spunei ca fiecare are avantaje sale. Spune-mi si mie ce rasa nu poate farma inafar de saman? Sura bm batea dragonul singur,licanul la fel,sura arme etc pana si ninja arc il batea singur. Vrei exemplu ? il sti bine ca jucati pe acelasi server si sunteti/erati colegi de breasla.
    nu stiu cum au vazut cei de la webzen echilibrarea asta dar eu o vad asa:clasele cele mai bune in pvm le facem varza in pvp si ce e mai slab pvm le facem bune pvp.
    Ce schimbari in bine au adus pt sura am si war corp? absolut nimic doar au luat

Rapier, majoritatea care vorbesc aici, au fost pe beta si au testat, e pur și simplu bătaie de joc, unii s-au chinuit să facă un sura am foarte bun exemplu, Nameles.Acum cei dețin sura am ar trebui sa vanda tot ce au pvp și sa se apuce de pvm, nu ?

Cei in situatia spusa de tine ori se vor adapta pe sura si vor baga euro la greu pt a face fata in pvp ori isi vor schimba caracterul pt pvp.

Sa fim seriosi chiar daca au fost persoane care s-au plans pe forumul beta in legatura cu patrunderea si a armei pt sura au fost ignorati,cei de la webzen tot ca ei au facut. Atat timp cat ne cer sa jucam pe beta pt a testa si a trimite feedback era ok sa tina cont si de noi intr-o oarecare masura.