asta ai inteles tu din ce am zis eu ?
De ce iti bati capu cu ei. Astia au lvl 42 si joaca barbut😂
asta ai inteles tu din ce am zis eu ?
De ce iti bati capu cu ei. Astia au lvl 42 si joaca barbut😂
Ce bine te simti cand primesti carte insotitor tanar din cufar auriu ![]()
Display MoreColier de argint+9 20 regenerare pv 15 sageti 1k pv 5 abs PM 10 pumnal
Pap ornati cu aur +9 10 critica 2k pv 30 pm 6 yang 6 maini
Sunt buni pentru Padure pentru sura AM ???
Sura AM CU :
27vant(pap+colier (de mai sus)+alchimie)
roata alchimie completa
80 Diavoli
20 sageti(fara colier)
+60 Medie(alchimie+otravita)
20 magie
+ BUFF cu P-uri
Vreau sa mai cumpar un talisman de vant si sa il +
iti trebuie vant cel putin 50% sa bati metine fara buff
Dupa ce il omoram pe șeful Baashido nu primin cufere aur argint bronz?
salutare
![]()
in legatura cu eventu sincer imi place acesta idee de a schimba un pic din monotonia eventului de halloween care era in ani trecuti cu dovlecei , in privinta dropului e cam slab foarte slab tinid cont ca acest joc e nou foarte multi playeri nu stiu cum se joaca , nu ai sansa mereu sa invingi calculatorul etc eu zic ca 40% mai mult sansa la drop de crengute era bine venit ori cum nu iti pica mereu ceva bun din cufere si nu reusesti sa faci mereu cufere de aur sau de argint daca s-ar putea sa mariti dropul ar fi un event super frumos macar cu 30-40%![]()
pentru cei care nu stiu cum se joaca uitativa pe youtube si o sa gasiti multe videoclipuri din care sa va faceti o idee si o tactica cum sa invingeti calculatorul nu e greu( apropo acest joc necesita si o tactica ) eu deobicei incerc sa prind piesele calculatorului sa le scot o data afara si sa am un avantaj la fuga de citeva casute bunesi functioneaza cam 80%
spor la joc si la farmat![]()
Nu stiu ce tactica ai tu. Eu eram la o casuta de goal si el era la 8 casute in spatele meu si a dat sa mute 5 casute si dupa zar bonus 3 casute si fix pe mine. E noroc sau asa e setat?
Am 60 colți, scut + safir excelent cu apărare likan. Acel likan de 120 îmi dădea 5,5k iar aseară am testat și mi dădea 8k.Iar tu la 61 respectiv cel de 75, nu aveți statusul full, unde cred că în mare parte v ar ajuta și ala.
poate au schimbat cum se calculeaza dmg pe aparari dar pe cont gol s-a redus dmg.
Uneori trebuie sa citești ce te ajută să dai mai tare(mă refer la status), nu ai cum sa dai cat un likan de 120. Cu 2 zile înainte de update un likan de 120 dădea 5,5k iar acum da 8k.
Tu vorbesti din auzite ori sunteti toti ofticati ca nu aveti aparare vs lycan si vreti sa scada detot dmg la lycan sa nu va mai cumparati aparari. Toti lycani pe joc zic ca au scazut dmg cum a scazut si la mine si numa pe forum vad ca le creste dmg
Nu inteleg cum la voi da lycanu mai tare de la update. Am lycan de 75 si inainte dadeam in metine de 90 3000-3100 si acum dau 2800-2900 si la pvp pe cont lvl 1 dadeam 14000-15000 si acum dau 12000-13000
Era bun un video in care sa ne arate cum se joaca
Parerea mea e ca trebuia sa faca ceva cu dovleci nu cu bete
normal ca sunt playerii noi multumiti si cineva a spus ca eventul este ca "anu' trecut". Am participat la eventul precedent si doresc sa spun ca stiu cum erau dropul la oule magice,dar acum am batut 8 metine ou pe 2 ch-uri in aceeasi mapa si rezultatul e 1 ou magic,deci sigur e exact ca anu' trecut eventul ???
Stiu ca este cam tarziu acest reply dar totusi iti zic. Anu trecut am batut 20 de metine pentru 1 magic.
Voi toti care va plangeti farmati map1 map2 sau beta ca altfel nu inteleg nemultumirea voastra.Aveti atatea harti la dispozitie si voi stati in map1 mao2 unde orice player are farmer si va plangeti ca de ce nu gasiti metine. Aveti pe youtube video de la luigi si barth si vedeti cum ei gasesc metine si voi nu
ce bine e ca nu e drop 100%,si ca nu sunt multe metine ou. Eventul e foarte echilibrat, unii jucatori sau obsedati care stau non-stop nu pot profita prea mult, si nu vor iesi cu miliarde din acest event.
cum sa fie bine. La un respawn din 11 metine am luat 4 magice , la al doilea 2 magice din 9 metine si la al treilea 1 magic din 5 metine. Pai e corect? Vrei sa joc toata ziua sa fac 10 amarate de oua
am batut de la 7:40 la 8:10 in prima si a doua padure si am facut 6 magice din 10 metine de paste. Daca mai prind asa respawn sunt fericit:))
NU o primeste cel ce are cele mai multe lovituri din respectivul boss. Conform cu spusele lui Coma o primeste si cel ce a dat o singura lovitura,numai ca aceasta cutie misterioasa ca de aia ii spune si misterioasa se lasa greu si are un drop care nu merita sa o deschizi.
Citez:
Dacă ești prezent atunci când șeful moare și ai dat cel puțin o lovitură, vei avea șansa să iei o Cutie Misterioasă și 20% bonus de EXP pentru 30 de minute.
te invit sa testezi cine primeste cutia misterioasa si ai sa vezi ca o primeste cel care are cele mai multe lovituri in bosul respectiv
Cutia misterioasa o primeste cel care are cele mai multe lovituri in boss dar oricum e foarte slaba la drop. Si cufarul de aur dropeaza doar licorare mov verde si papuci de vant(am desfacut 10 cutii)
Aveti si data si ora
la mine pe server metinele apar la 10:30 11:30 12:30 si tot asa. Si eu intru la si 25 si incep sa caut. Caut maxim pana la si 50 si fac intre 2-5 magice pe respawn
Eu am batut duminica seara 2 ore si luni cate 10-15 min la fiecare respawn intre ora 10 dimineata si 9 seara. Si am facut 6 citite 5 perle albe 1 curajos 6 adauga 7 schimba marmure fasole zen etc. Am facut in jur de 40 magice dar am avut mult ghinion la drop. Tineti cont ca eventul a fost inceput de joi si eu am batut doar duminica si luni
aceasta arma se pune ca un voucher arma? Sau inlocuieste arma ta