Si eu am ban pe IRC cu toate ca nu am intrat din Aprilie, ieri cand am vrut sa ma conectez mi-a aparut mesajul #metin2.ro Cannot join channel, you are banned (+b)
Posts by AnOoNyM
-
-
Dupa ce ca sunt serverele moarte si singura sursa de venit este alchimia.. adica stai faci sute de cioburi sa faci si tu 1 antic sau poate nici ala nu iese.. ei vor sa mai distruga si asta.. "cioburile nu vor fi negociabile" rezistentele vor fi scazute... nu cumva sa mergi sa faci un razador singur ca vezi doamne ei vor sa readuca munca in echipa. eu daca intru la ora 22-23 cand in romania e 23-00 nu mai e nici naiba on, cu cine sa mai faci ceva ? din ce sa mai faci 1 yang cinstit ? daca chiar se vor implementa toate cele sigur nu o sa mai joc pentru ca nu o sa am de ce..
-
Cat costa voucher arma + ?
Salut a seara am vazut cu 200 kk pe server Phoenix
-
Omule pe cuvant daca nu eram sarcastic si asta se vede in raspunsul uimitor de promt si l-a obiect pe care ai putut sa-l oferi.Nu pot decat sa va asociez exact l-a ceea ce ma uitam in acel Moment cand din umila mea penita a iesit acest pamflet.Ma siteam exact ca Bendeac sau Cheloo responsabil sa raspund la o idiotenie cand cineva intreaba 1 lucru iar soldatelul cuminte si ascultator raspunde:"vezi eventul..." deci pana si tu dai clik acolo vezi ca am dreptate,te strofoci pe tine de nu mai poti si revii cu un uimitor text unde n-soldatei sar cu like,si cu o suuuuper noua adaugare de text la suuuper mega Event si la fel instant soldateii cu like.Deci jur ca voi dac a-ti merge la acest Show "iUmor" oamenii aia nu ar mai avea de nevoie de alti concurenti in afara de voi pentru a face un sezon full.Daca te simti jicnit sau altcineva dintre voi luati de cititi raspunsul in care induci cu nonsalanta cat de Prost sunt eu si cat de intelectual sunteti Dumneavoastra(sarcasm) si aratand ce putere aveti revii cu noua adaugare la Event,ceea ce ma duce la urmatoarea intrebare: daca pe acest Forum nu ar fi existat umilul Dumneavostra Prost care scrie aceste randuri colegul meu ar fi farmat exct aceste pergamente din exact acelas loc unde am insinuat eu!!!??? Stiu raspunsul...o sa vina un subaltern sa-mi inchida gura printr-un warn,atentionare sau mai stiu eu ce dar si eu ma pregatesc.Vezi sa nu uiti de batiste.
Mai da nu va plangeti atat.. daca nu va baga acest eveniment era problema.. "da ca vreti sa ne scoateti ochii cu un amart de eveniment okey" sau stiu eu ce va mai trecea voua prin cap sa comentati.. asa ca a bagat iar nu va convine ca vezi doamne trebe sa cumperi anumite chestii din item shop. dute farmeaza stai online cat poti tu de mult si nu trebe sa cumperi din itemshop. In primul rand ganditiva ca avem 8 servere pentru care trebe platita gazduirea lunar(si nu numai).. sigur gazduirea unui asemenea server nu costa 5-10 euro.. pana si un server privat mai performant plateste gazduire in jur de 30 euro pe luna. De unde vreti voi ca toate costurile sa fie acoperite ? Nu va obliga nimeni sa cumparati ceva din item shop. Si nu, nu vreau sa sar in apararea lui HalfOp dar intr-o oare care masura are dreptate si el. In fine nu vreau sa o lungesc oricum mereu vor fi specimene carora niciodata nu o sa le convina ceva anume si vor gasi mereu ceva de criticat/comentat. O zi buna
-
Eventul cu carti okey mi se pare in regula. fata de prima zi a evenimentului unde faceai un set de carti la 4-5 ore dropul sa inbunatatit. acuma daca stai sa bati faci cel putin 3-4 seturi de carti intr-o zi, cea ce ma supara este faptul ca degeaba faci tu cufere de argint, dropul este jalnic din ele. Acuma nu zic ca ar trebuii sa pice numai lucruri bune, dar nici chiar asa... de cand ruleaza evenimentul am facut in jur de 35 cufere de argint 2 de aur restu de bronz.. din cuferele de bronz nu ma astept la nimic spectaculos, dar si din restu sa iau doar yang si exp e un pic cam enervant.. din toate cuferele stranse am luat doar yang si exp. si 2 seturi de carduri. parerea mea este ca din cuferele de argint si aur ar trebuii scoase dropul la yang si exp in locu lor poate baga tot asa ceva slab dar macar de folos.. cum ar fi 5 licori verzi sau violet.. 50 licori rosii sau albastre. deci pe bune e chiar enervant cand deschizi un cufar de argint sa te trezesti cu 50.000 yang.. mai ales ca nu e chiar usor sa faci 300 puncte..
-
Dar la ce te asteptai??? dropul este acelasi ca anul trecut.Gata cu pomana,s a dus cainele cu covrigul in coada cand am luat peste 30 pietre magice.Acum muncim daca mai dorim sa avem ceva in inventar,daca nu ne traim viata reala linistit si fara stresul de pe metin.Ma bucur ca s a baga jocul Okey din nou si astept sa vad ce costume sunt...SUCCES
Muncim , muncim dar ti se pare ok SICAA74 ca din peste 20 de cufere de argint sa nu iei nimic absolut nimic inafara de yang si exp ?
-
Magie bagi la un pet pvp la saman sau la sura BM.. cartea magie scade apararea magica a oponentului, e un fel de penetrare magica

-
eu a-s pune vampirism, asta bine inteles daca mai ai daune abs PV pe iteme sau daca esti sura AM