Foarte foarte buna urmatoarea versiune , oricum intru pe conturi doar sa citesc ss-uri si carti , acuma dupa noua implementare numai am motiv sa intru deloc. Sa le luam pe rand :
1- Rezistentele , din ce am vazut , in grota exilului cu 70 fulger pe tine zici ca nici nu ai , e echivalentul a 30 fulger in momentul de fata , nici nu am avut curaj sa testez padurea sincer. In iteme , pe acest joc numit Metin2 se investeste timp , resurse si de multe ori bani din buzunar. Toata lumea a tras sa isi faca iteme cu diavol , sageti, ca dupa implementarea talismanelor sa avem nevoie de fulger , ok , am pierdut multi itemele pentru v4 de atunci , pentru ca nu le mai cauta nici naiba, investitia noastra =0 , acum distrugeti apararile , asta o sa ucida farmul pe majoritatea caracterelor inafara de Sura Am , care de bine de rau o sa mearga inainte si cu aparari slabe, iar restul , care nu isi permite 100+ vant/fulger/foc numai bate , simple as that.
2- Noi emotii : Serios ? Chiar ma gandeam ca in atatia ani de metin , singurul lucru care imi lipsea erau 13-14 emotii noi , ca si asa cel mai de pret lucru din IS era masca emotiei. Nu sunt probleme reale care trebuiesc rezolvate cum ar fi crashul random in DT , black screen in shop , un sistem mai de doamne ajuta anti hack si multe altele , pe masca emotiei trebuie sa ne concetram ,,puterile,,
3: Alchimia , aici a-ti tras lozul cel mare , o sa distrugeti metinul , sau ce mai era din el , sa le iau pe rand A) - Cioburile nu se mai pot negocia , depozita , arunca jos. Ce sa zic , bravo , va ganditi putin ca jucatorul de nivel mic , doar de aici isi castiga ,,painea,, ? Aici o sa le taiati craca de sub picioare la un procent de 60-70 % din jucatorii de nivel 30-90 , pentru ca da , fie ca bat la Lord , DT , Catacombe , Platou pana la nivelul acela doar din asta poti scoate bani decent , alchimie sau vandut cioburi.
B) Daca eu nu pot depozita , cioburi , cumpara , numai e vorba de cum o sa lucrez la alchimie ,e vorba de cum mama ei de treaba mai activez alchimia pe care o am ? Din alea 3 coruri , cum extind timpul la 5 pietre ? Si daca elixirul imi iese de 5% ?
C) O noua clasa , Mitic , nu serios..mitic .. creata de mituci pentru mituci. Tot ce v-au cerut ceilalti jucatori , a fost sa introduceti un sistem prin care legendarele perfecte goale (cred ca astea is ultimele , eu ma descurc cu opace si clare , nu ma intereseaza) sa poata fie transformate in alt perfect cu alte bonusuri pentru ca imi dau seama ca e frustrant pentru ei sa investeasca 50 de won intr-un Safir perfect gol , acum o sa investeasca 100 de won , intr-un mitic gol :)) :)) :)) bravo echipei de productie . Ce o sa faca cei care doresc performanta ? Repet nu eu, dar ma gandesc la unul care a bagat timp si bani la maxim sa aiba o alchimie perfecta, pai fie bate asa , fie mai baga cateva zeci de mii de euro ca sa isi faca mitice ( in conditiile in care trebuie sa dezechipeze alchimia , si stie toata lumea ce sansa misto sa o dai jos ai , da da , ciob)
D) AICI scriu cu litere mari , dragi jucatori , noua alchimie in conditiile de fata o sa o puteti face asa : DIN MOMENT CE CIOBURILE NU SE MAI POT DEPOZITA , VINDE ,ARUNCA JOS , O SA TREBUIASCA SA LUATI cor draconis din IS , CU O RATA DE 50 % SANSA DE A REUSI , AVETI NEVOIE DE DOAR 15.000 DE EURO SAU DACA ESTI LA MODUL ,,DOMNLE EU FAC FARA PORTOFEL,, IN DOAR 9 ANI DE ZILE TERMINI ALCHIMIA , DA 9 ANI...asta e varianta super misto si generoasa cu 50% sansa de reusita , ca ajungi dupa 15 000 de euro cu 2-3 mitice goale , e alta problema , asta se rezolva intr-un nou update , cu ceva SUPER MITIC.
Deci sfatul meu ar fi sa migrati , serios , am tinut partea staffului de cate ori era cearta , cu teorii ale conspiratiei si chesti , imi cer scuze pentru asta . Atat de mult va intereseaza ce se intampla incat nici macar nu a-ti venit cu informatii cu privire la fuziune ,macar sa ziceti ba.. nu se mai face ba , numai asteptati . In momentul de fata cu acest update , se vede ca voi nu ii mai ,,dati multe zile,, metinului si doar bateti un magar aproape mort , ca poate poate mai trage 2-3 metri caruta. Ca poate poate mai scoateti niste bani de la ,,try harderi,,.