Posts by NoFate

• salutare tuturor. Sunt începător și nu știu ce se întâmplă. Am un cont de lvl 33. Și mi se întâmplă următoarele. Când dau aura nu o ia. Când vreau sa chem calul nu se întâmplă absolut nimic. Nu dau dmg deloc în mobi. Dar iau. Am instalat iar metinul dar la fel face. Am intrat pe alt pc dar la fel. Nu îmi mai " licaresc " nici misiunile.. Nimic. Ce se întâmplă? Am încercat și în alte mape dar la fel face. Va rog frumos ajutati-mă. Explicați-Mi cam ce ar trebui sa fac. Mulțumesc frumos.

Tot ce ai descris tu acolo sunt simptome ale unei conexiuni proaste la internet (iti pica netul). Mi se mai intampla si mie din cand in cand acelasi lucruri, numai ca la mine dupa cateva secunde imi iese complet din joc! Si da mie imi pica mai des netul doarece am o conexiune foarte proasta la internet!

Sunt in functie de temnita / mapa cele pvm - Lycanul are dmg peste tot fiind echilibrat frumos , ninja cu arcul in glob este cel mai bun la meley , warul aura este universal (bun la toate runurile intr-o masura medie spre buna ) , sura arme sta slab pe dmg fata de war sau lycan , bmul si mentalul sunt cele mai bune la zodiac si redox , samanul leac lafel .
    Depinde de ce faci , cel mai echilibrat deoarece renunti la setul cu int ar fi warul aura , dar foarte bine echipat , urmat de lycan si sura pe ultimul loc..taisul la level mare nu mai e cine stie ce pentru refacerea pvului.

Tot ce ai spus e ok.
    Am luat deciza de a pun un sura AM pe primul loc datorita faptului ca nu iti trebuie iteme perfecte pentru a bate. Din punctu meu de vedere acest aspect conteaza mai mult decat dmg dat de un aurar sau lycan.
    Sa echipezi un aurar sau lycan necesita timp, investitie, pentru a te bucura de joc.

Doua intrebari extrem de simple.
    pvp in general caracterele de magie (datorita penetrarii magice) dar sura BM e in top - pentru ca PROTECTIE INTUNECATA.
    pvm - sura AM - nu cred ca ca trebuie sa mai justific de ce!

PS. O sa auzi tot felu de teorii, mai ales la pvp. Nu ai sa vezi niciodata un sura BM full (echipat) sa piarda. Din contra o sa bati caractere mult mai echipate decat tine, chiar si cu o alchimie opaca, poti bate clase echipate cu alchimie perfecta in sus.

Jocu asta e teribil la pvp mai ales in perioada asta. Iti pot spune ca nu exista pvp, nu exista un echilibru la duele. Spre ex nu ai sa bati niciodata cu un aurar un sura bm sau saman (echipati corespunzatori de 1 v 1). Sanatate si spor la joc!

Chiar ma intrebam cum o sa functioneze animatia de viteza pe mountii cu skinuri. Se pare ca nu s-au gandit la acest aspect extrem de simplu:)).
    Personal nu am incercat schimbarea skinurilor la mounti, dar din ce ai descris tu are logica, manny are o viteza de deplasare mult mai mare decat un mistret, iar dupa cei "10-20" de metri te trage inapoi pentru a fi sincronizat cu viteza reala si anume a mistretului.
    Nu inteleg acest oameni cum pot omite anumite aspecte atat de simple.

Eu zic sa mai iesi afara din casa ca iti face bine:

1- Eu nu am dat explicatii, mi-am exprimat o pararere, ce sef vorbesti tu acolo?
    2- Vad ca tu esti mai expert, eu am folosit cuvinte "probabil", "las pe voi sa trageti concluzii"
    3- Din nou aberezi
    4- wtf?
    5- care voi? Eu iti recomand o galeata de apa sa iti revi
    6- Suna cam dubios ce e ala un CB?

Si eu ieri dupa mentenanta la prima scanare manuala a folderului metin2 cu microsoft security essentials, am gasit acest virus apoi a disparut, am mai scanat dar nu s-a mai gasit. Am sa schimb HDD si o sa instalez metin2 pe un hdd curat si daca se va intampla ca prima scanare sa gaseasca acest virus, Trojan: win32/crypProt si la urmatoarele scanari sa nu mai fie e posibil sa faca ce scrie in descriere si in acest caz eu am sa sterg definitiv metin2 de la mine din pc.

D-le HalfOp va rugam cu insistenta sa le cereti celor de la GF cat si partenerilor sai sa vina cu un comunicat,asumat ptr ca nu face bine nimanui si mai ales companiei GF o astfel de abordare a situatiei create. atata timp cat oameni vor trimite la comaniile de antivirus aceste fisiere nimic bun nu va iesi din acest tip de abordare a problemei create nici ptr companie si nici ptr noi ca jucatori. Numai bine si rau la nimeni !

Cu siguranta nu e un lucru bun, in asamblu varianta de troian facut de ei probabil e inofensiva, dar d.p.d.v legal e inacceptabil ca acest "antihack" sa iti execute comenzi la nivelul accesului de administrator.

Daca ai jucat niste jocuri in trecut cu renume mare, facute de o copanie mare chiar si ziua de azi (nu o sa dau nume), au avut probleme juridice cu un "antihack" numit Warden. Acela actiona cam la fel ca si problema de fata cu metin2, un fel de "silent supervisor". In fine, ramane ca voi sa trageti concluzii, iar cei de la GF ar trebui sa vina rapid cu niste explicatii, eu cred ca e o problema prioritara (urgenta), atunci cand un antivirus iti detecteaza nereguli.

Se pare ca e adevarat... jocul e infectat... eu nu am avut probleme cu jocul, insa am dat un scan manual cu microsoft security essentials... rezultat:

Trojan: win32/crypProt

Categorie: Cal troian
    Descriere: Acest program este periculos și execută comenzi de la un atacator.
    Acțiune recomandată: Se elimină imediat acest software.
    Elemente:
    file:D:\Game\Metin2\leuco_shell\ls.mpte

Deci cum au gandit acesti mirifici oameni sa rezolve problema? Pai hai sa vedem ce face acest troian

"What is Win32:Cryptor?
    Win32:Cryptor is a trojan that comes hidden in malicious programs. Once you install the source (carrier) program, this trojan attempts to gain "root" access (administrator level access) to your computer without your knowledge.

Trojans like Win32:Cryptor are difficult to detect because they hide themselves by integrating into the operating system. Once it infects your computer, Win32:Cryptor executes each time your computer boots and attempts to download and install other malicious files. Upon successful execution, it deletes the source program, making it more difficult to detect."

Nu stiu daca e bine domnilor, probabil e inofensiv in varianta lor... dar totusi exsita termeni si conditii pe care eu trebuie sa le accept inainte ca ei sa imi acceseze sistemul. Va las pe voi sa trageti concluzii

Voi unde dropati cel mai bine cioburi la nivel 35? Am full drop pe mine ,iteme decente , buff si manusa talhar de la metine . Bat in templu in camera 2 si fac 5 coruri in o ora fix, e ok? Exista alt loc unde as putea sa fac mai repede? Multumesc

Daca zici ca faci 5 coruri intr-o ora e mai mult ca perfect, nu ai unde sa dropezi mai bine, defapt nici la lvl 40+ nu o sa ajungi la performanta asta, numai daca batu dt si bagi mantii.

Salut Oliver, si bine ai revenit, da se merita sa ramai o perioada la lvl 35 (au am ramas la acest level pana am facut un echipament decent: FMS+9, RIB+9, mortala+9 full, acesorii etc, cal maxim biolog terminat), in map2 poti face foarte multi bani, cea mai buna metoda de a face bani sunt din UP uri (pretioase, armura stricata, uniforme, steag, shiriken+ etc) aceste up-uri vori fi mereu cumparate. Mai poti face bani din carti (aura, tais, iures, teama, armura, etc, vezi ce se cauta la tine pe servar). In map2 mai poti farma foarte usor la auto, fasole, si la unele eventuri. Bani se mai poate face si din fragmente, chiar si alchimie poate iti iese un antic si poti scoate bani frumosi pe el.
    Obiectivele tale sunt urmatoarele: Echipament decent, ridicarea abilitatilor (aura, taisi... incearca sa citesti in fiecare zi, chiar daca e costisitor), biolog (la fel incearca sa duci dintii in fiecare zi, farmeazai tu daca poti!). Obiectivul suprem daca poti... e sa obtii un rubin legendar opac cu atac +4, aparare, pag medie (cea mai buna investitie pe care o poti face, te vei folosii de el chiar si la lvl 120).
    Ai specificat de minerit ca nu vrei, dar e o sursa buna de a face bani din finisaje.
    Daca ai un echipament decent poti da lvl 42, 45 , 48, 52 iar acolo se deschide o noua oprtunite (DT, padure unde iti poti farma singur manusile). Iti vorbesc din propia experienta, asa m-am ridicat si eu, fara bani reali, fara ajutor, iar acum detin un level mare si iteme de miliarde. Nu te lua dupa toti fustratii care spun ca "in metin daca nu bagi bani nu ai cum sa te dzvolti".Daca ai timp si nervi poti face multe. Spor la joc.

Contra! un event pvp va fi oribil in acest joc... O sa fie mai penibil decat zona de razboi unde jucatorii isi omoara propiile caractere pentru puncte (acest aspect este patetic, mai sunt si recompensati pentru acest lucru). Unii jucatori vor fi in stare sa participe la aceste eventurii pvp cu propiile caractere, chiar sa isi faca bresle false pentru eventuri de genu (nu subestima puterea jucatorilor de metin2).

Daca o sa fie un event de genu cine vor fi avantajati? ... Avantajati vor fi cei care baga sute de euro pentru dezvoltarea conturilor (deci acest event va fi pentru o gama ingusta de jucatori).

@NoFate , din moment ce cioburile nu se mai pot da la trade , ti-am zis , o sa ucida jucatori care din asta traiau. Nu poti sa le depozitezi : asta inseamna ca trebuie pe fiecare cont in parte sa iti faci zilnic alchimia ceea ce este destul de nasol , dute map1 , ia-ti misiune si pleaca map2 sa bati pana strangi 50 de cioburi. Am uitat sa testez daca ,,cor draconis ,, se poate depozita , sa speram ca macar atat.

Alchimia este paralizata de la nivel opac in sus pentru jucatorii de nivel mare , care vor performanta , @CatalinOrion94 noi astia mii care vrem un opac pentru farmer, vrem un opac , il echipam si aia e , batem cu el. Aia mari tin in picioare piata la alchimie pentru ca ei investesc in antice , opace , clare si ce vrei tu ca sa ajunga la maxim , un jucator de nivel mare care vrea un Diamant Perfect , iti spun eu ca iti cumpara mai multe legendare decat un farmer care l-a echipat opac si aia e. Ala NU o sa mai investeasca in alchimie pana nu stie sigur care e viitorul , tu , ai echipa un Diamant Perfect pe care ai dat 50-100 won ? Si maine apare ceva peste , iar daca vrei acel ceva mai bun trebuie sa il dai asta jos (si sa esueze).

Daca vrei sa imi raspunzi la ceva, da un raspuns mai contructiv, tot ce ai scris tu acolo am zis si eu mai sus. Deci invata sa contruesti raspunsuri nu sa imi zici acelasi lucruri... cat despre cioburi e strict parerea ta, dar eu iti spun ca gresesti. Eu sunt de parere ca a face yang din cioburi e ce mai mare prostie.

Deja suna mult mai bine update-ul, acum pare mult mai interesant :D [Open Beta] - Version 18.4 !

Da e ok... dar... si aici au fac o mutare extrem de proasta si am sa iti explic:

"Webzen si Gameforge vor continua discutiile despre Alchimia Mythica, unde viitoarele versiuni ar putea include o alta versiune a alchimiei"

Spune tu didi mai ai curaj sa faci alchimie acum?? din fraza de mai sus daca te uiti atenta la "unde viitoarele versiuni ar putea include o alta versiune a alchimiei", ce inseamna viitor (luni de zile? jumate de an?) Practic au paralizat alchimia, cine va mai face upgrade la clarite? cine mai echipeaza... stiind ca pe viitor va fi o modificare? Tu in momentul de fata ai curajul sa mai pui un excelent pe tine??

Se pare ca metinu e mort cam de 8 ani de zile din spusele voastre. Nu inteleg de ce nu ai postat pe beta, macar acolo loveai unde trebuie.
    Inainte de toate afla ca ce e acum pe beta NU INSEAMNA CA VA FI SI OFICIAL...

1. Au modificat rezistentele la CERERA JUCATORILOR (doarce jucatori de metin2 au CONSIDERAT CA SE ABUZEAZA de rezistentele actuale PRACTIC NU ITI IEI DAMAGE). Si da sunt de acrod cu tine, in momentul de fata pe beta au exagerat cu aceste rezistente, dar hai sa vedem raspunsul oficial si dupa sa tragem concluzii. Cei care au investit in iteme cu rezistene la vant,foc, fulger nu au investit degeaba, isi pot folosii itemele in continoare (gandeste cum ar fi fara ele)

2. Nu comentez
    3A.Da e naspa, sa nu poti da trade la cioburi.... nici mie nu imi place.... Dar se pare ca nu spui tot, alchimia antica, legendara se poate face trade la fel ca pana acum. Si inca ceva, se va mari rata de la 3 coruri pe zi la 5 pe fiecare caracter... deci in total de 25 de coruri pe cont. Practic vor sa spuna stop la persoanele care faceau sute de coruri pe zi cu un singur caracter.
    3B. 5 coruri pe cont adica 5 brute.
    3C. Te aprob
    3D. Eu zic ca toti playeri care fac alchimie nu se bazeaza pe cioburile puse la vanzare in shopuri.

Iar incepe perioada in care unii jucatorii incep sa devina niste mamaligi otravesc forumu cu negativitate inutila. Aceleasi discutii de ani de zile cum ca 'metinul e mort', 'piata e moarta', 'metinul devine jucabil pentru ce care baga bani'. Ce nu intelegeti voi e ca acest joc trebuie sa evolueze, exact cum a evoluat pana acum asa va fi pana cand nu va mai ramane nimeni.

Salutare, as dori sa ma ajutati cu o dilema.
    Vreau sa fac un farmer de 42-45 pentru dt si lord, dar sunt indecis pentru a alege intre un war corp sau un sura AM.

Daca e sa aleg sura care ar fi ordinea de skiluri pentru lvl 42? al 2-lea M mai exact armura sau teama?

Momentan am un war de 42 cu 50 vamp si 60 sageti, dar in dt cand dau mantie aproape ca ma omoara, un sura s-ar descurca mai bine?

Va multumesc