Nu sunt prea multe pentru ca astea in afara de cel cu citite si mingi sunt 4fun.Si nici ala cu cu citite nu e super ca nu pica chiar unu dupa altul.
Posts by mihnea923
-
-
Ar fi o mare prostie.In unele locuri ar fi insuficiente si 10 in situația curenta si ei vor sa mai scoată?Sper sa li se transmită asta celor de la GF.
-
Ar fi cea mai mare prostie.Unele servere sunt foarte aglomerate.Ganditi-va la un event ca probabil 200 jucatori își vor pierde locul de farmat,daca nu chiar mai multi.
-
Eu cred ca ar fi fost mai bine pentru a echilibra jocul,sa se implementeze un meley si pentru cei pana in Lv 75.Pun pariu ca ar atrage multi playeri un update de genul si mai ales ca cei mici chiar nu au din ce sa facă bani in lipsa eventurilor.Sau ca de exemplu itemele necesare pentru a da la + armurile/armele Lv mare sa fie dropate intr-o harta specială pentru cei mici.
-
Unde scrie ca va fi diminuat numărul de ch-uri?nu am văzut asta.
-
]Mie mi se pare un update bun si foarte interesant.Sper ca dropul la bossi nu a fost scos si s-au implementat doar acele cufere ca ar fi nasol.Mie nu mi se pare ca au fost Dezavantajați cei mici pentru ca eventul de pescuit e profitabil la prima vedere,iar cufărul ucenic mi se pare super acum.
-
Cum Adica se va intra din map1 la dragon?
-
E nasol ca au băgat bonusuri la Lv 40,daca vrei sa începi pe un server nou puteai prinde pv pe o armura la Lv 20 si te ajuta enorm.
-
Parca pica si citit nu?
-
O idee destul de buna.
Mysal// Atentionare pentru PostHunt.
3. Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi santionate cu PostHunt. -
Fa un tichet sau mai simplu intra le mIRC.Incearca sa dezactivezi antivirusul si vezi daca merge.
-
Hi!I am a fish.
-
Atunci iti iei cizme piele si colier aur sa ai 30 sageti,abanosi 20 vampiri si coif *4/+5 cu 20 vampiri si poate si o brățara cu pv si argint deci cu 6-700kk eu zic ca il faci,poate si mai puțin,dar nu prea se merita sa mai farmezi la metine.Un ss e1.5kk,o aura 1.5kk,nimic profitabil.
-
Poți lua Itm 1.5k pv,oțel +6 abanosi+9 coif de 21+9 scut de 61+9 gol si otrăvita +6 pm38 deci cu 3-400kk e gata:).Asta ca sa Bati la metine,ca sa ajungi singur acolo nu stiu daca ai putea cu Itm astea.
-
Cred ca s-au facut peste 7-8k de albe pe fiecare server si nu cred ca va fi Ok pentru economia serverelor,dar in fine.
-
Eu azi din 11 metine 11 magice,am avut noroc dar nu e cum ziceți voi ca e eventul prost.
-
Frate mie mi se pare genial eventul,doar azi am facut 85kk(daca ar fi sa vând ce am luat) si 2 citite din 12-15magice făcute in 2 respawnuri.In Weekend e mai bun dropul din oua si oricum mi se pare ca pica mai bine magicele din metine de la mentenanța.Eu am scos in 6zile de event vreo 600kk si 15 citite farmand vreo 4h pe zi,asta in map1 unde sunt multi playeri.
-
-
Mie mi se pare profitabil eventul,am scos foarte mult deja,dar pot spune ca in primul Weekend abia daca luam yang,iar acum pica prea des.Totusi sunt mulțumit.Am facut 15 citite 30 albe,40zen,5 curajoase,6 fasole,14add,15marmure,18schimba.Am farmat in Weekend 4-5h pe seara,iar pe zi tot vreo 4h dar intru doar la respawn si dupa 15-20 minute gata.Eventul e profitabil daca ai viteza de mișcare si sa rezisti pentru ca sunt destui playeri mai ales map1.Ar fi bine sa bage niște ploi de metine ou sa mai liniștească apele.
-
Mie mi se pare ca dropul din oua magice este mai prost de ieri,Adica da foarte des yang,iar înainte nu dădea deloc.Half ne poți spune daca ai raportat situația mai departe?ca observ ca pana acum nu ai zis nimic.