In afara ca te scoate de pe joc la schimbarea hartii uneori se inegreste tot si trebuie sa te deconectezi cu alt client. Cand te loghezi in secunda cand iti apare caracteru in joc se inchide clientu si asta se repeta de cateva ori pana sa reusesti sa intri pe joc. E din ce in ce mai rau. Ma gandesc ce o sa fie dupa fuziune......
Posts by Melba
-
-
Se pare ca orice implementare care ajuta playerii trebuie anulata. orice event care e super la inceput trebuie regandit astfel sa mai taie din euforia playerilor (ex. eventu ok- va amintiti cum a fost primu an). Si ai dreptate Rapier , ce lare lucru sa dai logout????
Dar ce mare lucru e din moment ce ni s-a oferit o mica facilitate pe joc sa ne fie lasata??? -
Toamna gri...

-
Da in catacompe pica mai bine daca poti sa bati. Acolo vin cei cu lev 120 si omoara pe toti ca sa bata conturile lor cu auto pentru Yang. Si ca ai pomenit de catacomba poate se face ceva cu ea. Nu poti bate 1 ora sa iti faci cioburile pe cont ca vine un domn X care are 3 farmeni bagati pe auto si te omoara si te mai si injura ca intri pe ch-ul lui. Catacomba a devenit o arena de bataie.
-
SkyFlame ai dreptate. Inteleg calculele tale dar mai gandestete si la altceva: piatra o are mereu costumele se baga in itm shop si le cumperi cu bani reali (MD) bagi o groaza de yang sa le bonusezi apoi ramai fara ele.
Referitor la sura arme parteneru meu a investit o groaza de bani in itm cu patrundere si critica. Acum pe full magie da in bm la jumatate cat dadea inainte iar BM-ul mult mai mult . Testu e facut inainte si dupa implementare. Eu joc pe saman la fel am testat inainte si dupa si pot spune ca implementarea m-a dat inapoi cu destul de mult. Si asta si pvp si pvm. -
Nici in PVP critica nu este normala. Poate la ninja o fi normala Rapier....
-
Nu s-a facut in functie de ITM si alchimie Cronos. Pur si simplu au ridicat BM-ul din cauza la piatra antimagie. Practic e invicibil in fata unui cont cu aceeasi alchimie si ITM la fel de bune. Ninja la fel e ridicat in rest toate au coborat in PVP.
-
Dupa mentenanta de miercuri e si mai rau. Contu e mult mai slab si PVP si PVM. Dupa bani bagati (reali) munca la farmat mai am putin si pazesc baba in map1.
-
Cred ca ei nu stiu cum sa inchida jocu mai repede si fara scandal

-
Dau mai tare chiar decat inainte de mentenanta.

-
-
s-a luat de la toti cate ceva, mai ales la sura arme si au saltat ninja si BM-ul. Nici nu iti mai vine sa intri pe joc. Recompensele de la Gaya nu s-au dat nici dupa 3 saptamani, mobii dau mai tare ...Totul e varza. Pacat de bani investiti
-
Cum se fac pandativele stie cineva? Nu gasesc nici o informatie
-
Singura schimbare buna in toata nebunia asta e ca poti sa dai buf la toata grupa, in rest totu e o nebunie.
-
Nu e vorba de alchimie aici dar daca tot nu vreti sa intelegeti e clar ca ne racim gura de pomana. Si cat despre mersu la Carrefour dle Rapier nu o sa ma plang ca au schimbat locu produselor ma plang cand imi vinde un produs depreciat si sura este un caracter depreciat.
-
Era normal sa se anunte si aici. 80% dintre playeri pleaca la 6 la servici si mai vin la 20 sau 21 acasa. Nu toti pot intra pe beta. Oricum sura arme a fost transformat in farmer. Pentru unu care 10 ani nu a farmat nici macar o zi si a jucat numai pvp asta e sfarsitu.
-
In penultima postare nu s-a spus nimic de critica si patrundere ca sa vina inainte cu 3 zile sa ne faca o surpriza. Degeaba vorbim cand ceilalti se fac ca nu pricep. Ne spune ca la toti e la fel dar nu inteleg ca toti au mai multe skiluri numai sura am 2. Si ne mai si ironizeaza. Asta e> un player care dona 100 eu pe luna mai putin dupa implementare.
-
Nu joc pe sura arme am specificat. Nu iti cer socoteala ca ai facut sau nu ceva. Era vorba de cum te exprimi. Ce vreau sa spun e ca sura arme e dezavantajat. Spui ca nu stiu sa joc pe sura arme. ok partial adevarat. Dar la bataie nu pe absortie pv se bazeaza ci mai mult pe hit. Daca s-a luat patrunderea pe hit aproape ca e redus la 0. Asta am spus . Oricum comentariile noatre nu rezolva nimic si stiu asta. Spor si tie la joc ca ai cu ce .
-
In acelasi mod, un sura arme va fi mult peste mine in PvM. Da sigur ca pot si eu sa bat mobi sau bossi...si tu poti bate jucatori. Ok nu la fel de bine ca si mine...dar nici eu nu bat mobii ca tine. Am 120 si daca merg in camera 5 din V4 mor in 5 secunde. Tu te duci cu un sura de 105 acolo si razi de mine. Si nici macar nu iti trebuie cine stie ce iteme. Asa cum spui tu ca nu faci fata unui pvp spun si eu ca nu fac fata unui pvm...si tine cont ca am zis de camera din v4, nu cred ca are rost sa facem comparatie cum rezista un sura am in padure si cum un ninja arc...sau cum bate mobii si metinele acolo.
Buna logica. Daca tu nu poti farma hai atunci sa il anihilam pvp pe sura arme. Asta e echilibrare? Te inteleg perfect la faza cu farmatu dar logic ar fi fost sa ajute ninja in pvm nu sa elimine sura am pvp. Ce spui tu e ca zicala aia: sa moara si capra vecinului. Cum sa bata un sura am cu doar 2 skiluri de bataie??? Il facem shop in map1 cu 3 carti de la metine???
Mai spui :' Singurul lucru pe care eu l-am cerut si pt care am insistat a fost sa poti da scanteia si mersul de fulg cu orice arma nu doar cu arcul...si s-a acceptat si implementat asa.'
Bun dar ce sanse ar avea un alt player sa insiste sa i se mai bage macar 1 skil amarat pe langa celelalte 2?? sau sa insiste sa nu se elimine patrunderea pe hit in pvp si sa i se accepte??
Intrebarea era retorica dar am tinut sa o pun deoarece pasaju asta postat de tine mi-a sunat a 'egoism'.
Mai tin sa precizez ca nu joc pe sura arme dar daca asa vor ramane lucrurile pot sa ma astept ca peste o luna un an...sa se dea de pamant cu oricare alt caracter. Asa ca mai bine ma las de joc sa evit viitoare dezamagiri. -
Ce ne ramane de facut? STOP joc asta ramane de facut cand bagi bani si ore , zile , saptamani de munca si apoi totu e redus la zero. Dupa cum a spus Rapier nu e o organizatie de caritate. Aici are mare dreptate. Daca era o organizatie de caritate ajuta pe cine vroia si cat vroia dar e practic o firma care trebuie sa mearga pe profit si pentru asta trebuie clientu sa fie tratat corespunzator . Ori cand aici dnu Client cumpara de pe site tot ce e necesar sa-si faca un cont bun pvp si deodata ii scade totu la mai putin de jumatate cum e tratat clientu????