Super eventul de pescuit.. chiar daca am fost plecat chiar astea 2 zile... cate 9 ore in fiecare zi am fost plecat, am facut vreo 180 cufere... le-am deschis:
vreo 7 vrajeste, mi-a intrat pe otravita+9 praf... pm 31 5patr
9 add bonus
9 manualul fierarului
bless-uri
320 mantii
9 zen
cai la greu...
oua de maimuta le-am aruncat pe jos..
Eu sunt multumit..astept sa vad ce profit ati scos si voi. 
Posts by kawaya
-
-
Cam 700kk profit... in 2 zile... binisor.. frumos event. Am dat cu 2, respectiv 3 conturi. Bafta tuturor.
-
Eventul de pescuit, cel mai frumos posibil.Peste 160kk in 6 ore+ alte iteme din deschiderea cuferelor. Sa speram ca o sa fie cât mai des.
-
O zi frumoasa, doar 48 cl.. sd3 era plin, am incercat padure... la buturugi.. la lvl 78....
Dar... am prins 7 cupoane de MD-uri. 6 de 45 md, 1 de 180.
Calculati voi profitul, mersi gm si va pup dulce, pa.Al vostru Mattheew, Phoenix.
-
Am intampinat si eu aceasta problema, din cate am auzit, nu doar la mine se manifesta.
Tot sunt scos din client... cand schimb ch si vin pe 1.. cand am 2.. pe al 2-lea ma scoate... nu stiu care e cauza, vreau solutii. Multumesc anticipat.
Destul de des... nu incontinuu, dar e enervant!
PS. Am pc mai bun decat ii trebuie metinului! -
Scoateti odata ouale daca eventu e gata, ce tot raman? vai steaua voastra..
-
Pentru ce mai pica oua daca numai da ou magic?? A fost mentenanta 2 h jumate+... nu ati putut sa le scoateti??..
-
Pana la urma, cand s-a terminat eventul cu oua magice? Eu stiam ca-n 24.. pe la 11 dimineata..
Aseara inca vedeam oua prin map1.. care-i treaba?
Si Mr.b si aialalti cica in 24 aprilie s-a spus ca dispar peste cam 10.000 minute..Sa-mi spun si eu parerea, am luat cam 15 20 albe, pe care le-am dat rapid sa fac banuti..
Vreo 8 add bns, vreo 7 schimba, fasoli vreo 20 in total, banuti cat incape.. event bunicel.
Am bonusat si o pereche de abanosi+9.. marmuri am vreo 15 -
In ultimele zile daca am facut maxim 10 oua pe zi.. dar sunt multumit. Azi din vreo 5 oua am luat vreo 3 citite, 1 alba, marmura ..
din putine oua am drop bun..
Am facut si o gramada de bani, chiar daca in ultimele zile am gasit mai greu metine.
Pacat ca la autorizatii/muffin nu am noroc deloc, 3 zile am stat de la 18-20 si nimic, vreo 30 metine sparte zilnic, cu manusa. -
Deci nu stiu ce am patit, dar azi, din 3 oua magice, x3 perle albe, x1 vrajeste!!!!!!!!
M-am scos cu vreo 40kk <3<3!+ fasole albastra de care acum am aflat ca-i scumpa, inca 10kk

-
Deci nu stiu ce am patit, dar azi, din 3 oua magice, x3 perle albe, x1 vrajeste!!!!!!!!
M-am scos cu vreo 40kk <3<3! -
Eu ori sunt norocos, ori nu stiu. Prin templu si munte, cam 5 metine ou batute, 3 oua magice.
cele 3 oua deschise de 2 ori pana acum: x2 Perla alba, x1 Vrajeste, yang.
30kk in o ora si ceva facuti