Posts by Mancusso

Salut, as avea si eu o intrebare va rog cum pun statusu la lycan am level 3 tocmai ce m am reapucat si as dori sa stiu.

Cum sa pun statusu la lycan pentru un PVM/PVP combinat? mentionez ca ma duc maxim level 90-95. In principiu as vrea sa domin pe farm dar sa mearga si pvp cat de cat.

Si m-urile cum sa le fac si eu va rog frumos ? si lycan-ul cam de ce are nevoie pv/pm

Mare dreptate, sincer regret ca m am apucat, am bagat 50 euro, mi-am facut un start ma rog, am farmat de am lesinat, mi au esuat continuu la plus si degeaba...

Am prieteni care joaca cu bob si eu nu l am bagat, hai sa va zic ce, de o saptamana nu i-a prins nici pulea si au deja peste 150-200 kk, iteme si valoare, pe cand eu corect, farmand, si cu bagat de bani nu cred ca ma aproprii de 100 kk cu tot cu iteme si ce am..

Pe bune? parca ii banati drag staff metin2ro, fac pariu ca daca ar fi 2 GM on si ar strabate map1/map2 macar o ora, ar bana 90% din hackeri, zic doar de map1 map2 nu mai zic de v1 [pick upu] / boo / imha / arhani la rib.

Hai ca deja mi s-a luat eu bag bani, farmez de lesin si se pisa pe mine unu cu bob?
    Ala cu bob se duce la cafenea sta cu prietenii si rade, si contu ii farmeaza face bani, eu ca sa fac ceva imi dau duhu 24/24 pentru un joc?
    Pacat ca am realizat prea tarziu, pentru un joc? las-o asa.

GYLDA//Avertisment pentru limbaj agresiv.Daca ai ceva de reclamat,te rog sa folosesti Sistemul de Tichete.
    Am rugamintea sa iti moderezi limbajul fata de ceilalti useri.

Salut, fac asa un fel de 'semi-lista' pentru cei ce se vor apuca pe herodot!
    Eu cel putin sunt incantat, si doresc sa se deschida, chiar imi parea rau pentru ca bagasem la barbut toata averea [80woni] de pe nemesis si m-am lasat pierzand + frustrarea ca nu prea mai erau playeri.

Sunt aproape sigur ca Herodot avand evenimente zilnice, mai ales primele 2 saptamani + activ permanent spiritele vom fi foarte multi playeri, si cum am spus sunt incantat, mi-e dor si sper ca deschiderea si serverul sa fie ca in anii 2009-2015 cand eram multi jucatori, si avea farmec sa joci metin2.

Cat despre evenimente, recomand sa va tineti banii ;)) nu consider ca are farmec sa lom costume / pet-uri pe serverele actuale si dupa sa se duca :D Eu cel putin asa fac, si deja m-am pregatit astept serverul, vreau sa stiu cine este cu mine ;) Big UP!

Nu ma plang man, doar topicul cu bug l-am facut care sa dovedit a fi bug si cel cu item-shop care la fel, informez doar.

Nu ma plang, dar ar fi frumos sa adauge si lucrurile anilor trecuti de nostalgie, sau macar skin de sabie zic eu ca ar fi frumos nu mai zic ca ar ajuta enorm la farm/pvp pe unii care isi permit.

Nu ma plang, imi place metin, respect GameForge, respect toata comunitatea de Metin2, Imir, imi place jocul dar fiecare mai avem nemultumiri sau iesiri nervoase!

Respect :) Cer T/C! sper totusi sa vada cineva acest topic si poate le vor adauga!

[ItemShop]Oferte de Craciun.

Salut doar eu cred ca mie imi placea si cand se baga la un eveniment si pe tematica de craciun?, pot spune cu tarie ca costumele 2015-2016 au fost mult mai frumoase, mult mai tematice. Sa nu uitam de skinul de arma (sabie acadea) / etc, de ce in 2015 sa bagat si atunci doar acum foarte extra mega terestra foarte rar mai da la roata destin dar nici atunci nu o iei..

De ce nu si GF mai baga si ei din cand in cand chestiile vechi in item shop de la data de 4.12.2017 0 0 00 pana la 5.12 2017 00 00 veti gasi in item shop etc.. cum face cu celalalte iteme de Halloween?...

Adica doar eu as vrea si skinul de arma? acum 2 ani a fost si costum de arma si acum gata? Eu chiar vreau acadeaua aia. :)) iar pe langa si dropul e mai naspa..

Pe scurt.. as fi singuru care ar vrea alea inapoi? din 2015-2016

Prietene daca nu ai citit ;) e mentenanta de la ora 10:00 pana pe la 16:00 va dura este mentenanta prelungita 5-6-7 ore pentru ca se implementeaza 1. o noua versiune + event + rezolvare buguri + multe alte chestii pe toate serverele europene deodata, nu doar pe al nostru deci se munceste la putere maxima ;).

Asteapta si tu toti asteptam.. mai mult de o ora nu mai tine maxim maxim maxim 2!

:vaccum: Salut nu cred ca sunt singurul care este suparat ca in acest an nu a fost mentinut evenimentul trecut, acela cu pungi bomboane cu dovleacul Sam si toate cele, de ce? Eu spun ca era un eveniment frumos, evenimentele Halloween trebuie a se baza doar si strict pe acea sarbatoare, traditia ei dovleci, zombie, monstri, Ce legatura au niste bete crengi un joc asa cu evenimentul halloween? de ce nu sa pastrat traditia veche cu dovleacu sam, pungi bomboane deja ne obisnuisem se facea bani frumosi din event, toti fericiti, era drop, si poate sa se adauge si asta yuni, de ce Gameforge? Sunt dezamagit.

Inainte dropai la metine:
    -Voucher Arma / Seminte Dovleac / Lanterne de Dovleac.
    Ducea-i 100 luai punguta cu bomboane cand se termina etapa.. s idura o zi maxim 2 ....
    Era mult mai frumos, si costumele chiar, sincer anu asta doar costumele si peturile si mountu are legatura cu Halloween..

In rest? Eventu asta cu Yuni nu are legatura...

Este cineva de acord cu mine? :whatever:

Pot spune ca jocul inca merita jucat, totusi probabil au vrut sa nu mai se bazeze asa mult pe buff, probabil playerii sa poata rezista la crescut sa spunem fara buff.

La PVP playerii sa pot fi corecti ;) ii inteleg si stiu ce au avut in cap.

Au vrut ca playerii sa nu fie ajutati de toti samani la lupte generale / etc BUFF pls buff pls, si celalalt sa nu aibe buff.

Totul a vrut sa fie corect daca unul nu are buff sa nu aibe si celalalte nu unu sa aibe sa dea cu 50% mai mult altu nu, nu e corect.

Eu ii inteleg, nu ma deranjeaza update-ul joc pe Polaris si am level 40 War inca RUP PVP-ul fara probleme ;) nesimtind vreo diferenta, eu zic sa va obisnuiti nu schimba nimic aiurea ;) a fost adaugat pe toate serverele nu pe RO daca nu sau plans altii nu trebuie sa ne plangem nici noi.

Cum am spus au dreptate si bine au facut asta.

** E ok eventu a fost facut pentru distractie si in acelasi timp si pentru a face o suma de bani **.

* Daca esti lihnit si stai 24/24 asta e pentru bani si altele. pana la urma de ce se cheama eveniment? e distractie fratilor, ca vrei tu sa faci bani e problema ta.

Oricum din 2 sapt de event la 2-3 ore de farm scoti macar 30 oua magice daca nu 20 sigur scoti adica 100 kk pe putin ai asigurat din 20 oua magice..

In plus zic eu daca stai 2ore pe zi nu merita sa te apuci de un joc ;) fiecare joc necesita 5ore + pe zi mai ales daca iti place, vorbesc din experienta eu stau 9-10 ore pe metin in vacanta etc ca nam face frig afara ninsoare/ploua, etc.

Si mna 2-3 ore nu e de ajuns zic eu ;) farmezi auto si in rest? 5ore + e ok pentru aj uca un joc calumea.

Caracterul 'CHEL' la un anumit nivel are un anumit PV

Eu zic ca e PV-ul caracterului chel, gen opreste alchimia vezi cat PV ai da-i drumu daca ai la fel nu da PV probabil ;)

Fiecare character are un anumit PV iti vorbesc din experienta am vazut chestia asta ;).