Posts by themenummg

e acelasi cufar dar dropul o sa fie diferit, poti sa faci si lvl 120 atata timp cat nu il deschizi inainte de update nu e problema, daca il deschizi inainte de 28 iunie vei lua dropul actual nu cel nou.................................................................................................................................................
    update-ul 17.3 e binevenit, cat despre cei de lvl mic, nu va pune nimeni sa nu faceti nivel mai mare, scopul jocului nu e sa ai lvl 35, e sa fii si bun si sa inaintezi si in nivel, mi se pare normal sa se faca update-uri noi pentru lvl mare, aveti armele alea din 10 in 10 nivele, care sunt FOARTE OP, arma de la nivel 70 e cat o otravita pm47+9 , puneti mana si cresteti daca vreti update-uri care sa va includa
    singura schimbare in rau la update-ul actuale e diminuarea numarului de ch-uri

De cand pana cand "nu ne obliga nimeni sa ramanem lvl mic?". Frate e un joc, pot sa raman si lvl 1 daca eu ma distrez. Astea sunt chestii de care trebuie tinute cont. update-ul 17.3 e 90% pentru cei de lvl mare. In momentul in care se implementeaza, jumate de server se lasa.

un mare CONTRA... evident. Pai cum frate? Termenul de update inseamna sa rezolvi probleme si sa implementezi chestii noi sau sa dezvolti... Asta numesc ei update? Faptul ca ne taie din canale... ne ia bonusurile de lvl 20... vorba tovarasilor care au comentat mai sus.. ce facem? Ne intoarcem in timp?

Bine face ca va ia bonusurile, puneti mana si cresteti daca vreti sa beneficiati de update, nu va tine nimeni legat de lvl 30-40 daca va place lvl mic facetiva un farmer, daca vreti sa benificiati de lucruri bune atunci munciti si cresteti, nu va obliga nimeni sa stati lvl 55 si sa dati dueluri prin map1, voi vreti tot pe tava da vreti sa ramaneti mici,va plangeti ca se fac updateuri pentru cei de lvl mare, asa si trebuie pentru ca cei de lvl mare simt jocul asa cum trebuie,daca ar fi dupa mine eu as face ca cei cu 30 lvle mai mici sa dea numai miss in cei care sunt mai mari cu 30 nivele, sa vedeti atunci cum ati sta toti pe crescut, cat despre update sunt unele chestii cu care inca nu sunt impacat, gen cuferele de la bossi,vrem sa stim daca pe langa acele cufere cade si drop sau ala va fi tot dropul de la boss, daca va fi asa mai bine nu va chinuiti sa o implementati ca se vor lasa jumate din playeri.

Tu te auzi ce vorbesti acolo? Fiecare joaca jocul cum vrea si il joaca la ce lvl vrea, indiferent de ce vrea lumea. De asta e un joc, fiecare joaca ce rasa vrea, ce mapa vrea, ce regat vrea, ce level vrea. Farmecul jocului nu este la lvl mare si ar trebui sa se tina cont de toata lumea prezenta in joc. Sa nu uitam ca cei de clasa mica si mijlocie adunati sunt mai mult de 50% din populatia serverului, si cu asta am zis tot .

O mare greseala pe are de cativa ani cei de la GameForge o fac de cativa ani incoace... Degeaba baga ei update-uri care sunt 90% pentru cei de lvl mare, pentru ca fara clasa de lvl mic serverele nu vor functiona niciodata. La fel si in lumea afacerilor, fara micile intreprinderi, cele mari nici nu ar exista.. Ei vor sa-i pastreze pe cei de lvl mare care inca doneaza si mentin economia acestui server dar nu prea acorda importanta clasei de jos si mijloc.. astfel cei de lvl mic se vor lasa din cauza dezavantajelor si vor ramane cei mari care din cauza lipsurilor create de cei mici incet incet se vor lasa si ei..

ACUM FOARTE SERIOS.. DIN UPDATE-UL ASTA 90% E PT CEI MARI, CU MAPE NOI, GRUPE SI TOT CE SE IMPLEMENTEAZA, IAR PENTRU ASTIA MICI, IN LOC SA NE DEA SI NOUA CEVA BUN SAU SA FACA CEVA NOU PENTRU NOI, GAMEFORGE NE IA BONUSURILE DIN CUFERELE DE LVL 20 =)) NICE

Krysty, gandeste-te ca multi playeri au profitat de cuferele de lvl 20 si si-au facut iteme dupa bunul plac. Acum cei care vor incepe sa joace de la 0 pe servere vor fi intr-un dezavantaj ENORM fata de cei vechi care deja isi au itemele facute cu ajutorul bonusurilor de lvl 20. Un update are scopul de a aduce inbunatatiri... nu de a scoate.

Nu ar fi corect in primul rand. Sunt multi playeri care datorita bonusurilor din cuferele de lvl 20 au arme+ armuri facute pentru seturi pvm/pvp etc..Nu ar fi corect fata de ce noi care vor sa realizeze ceva.. Practic cei care s-au folosit de cuferele de 20 vor avea monopol pe piata. Si pana la urma, daca nu ma insel rostul unui update este de a aduce chestii noi si benefice.. nu de a lua chestii implementate acum ceva timp

Un mare CONTRA pentru cufarul ucenic.. Nu ar fi corect deloc fata de cei noi.. adica astia vechi au armuri de 26/34 facute pentru seturi si cu bonusuri bomba iar noi astia noi.. daca vrem sa facem una.. o sa avem schimba tocmai la lvl 40

Nu am buff deloc din pacate.. iar in legatura cu itemele, dispun de suficiente iteme cat sa-mi fac un set decent zic eu.. sa bat fara probleme.. Acum eu nu prea as vrea sa ma bazez pe cioburi, o las ca pe o varianta de rezerva si separat de ce vreau eu. Ma refer strict la farmat metine, mobi, bossi, deci as aprecia enorm ca raspunsurile sa fie legate de aspectul asta is nu cioburi :D Daca ai putea fi mai explicit in legatura cu :bani ca in catacombe poti scoate si in guatama

Salutare oameni buni, am si eu o intrebare umila si as fi super recunoscator daca m-ati ajuta si m-ati indruma cum trebuie.
    Momentan detin un sura de 77 cu P-uri, am iteme cu 20% drop yang momentan si stau catacombe cu el cu atac automat+ a 3-a mana. Fac undeva la 5,5-6kk pe ora deci 55-60kk la 10 ore, in schimb nu pot face nimic altceva cu el in timpul asta.. ma rog nu asta e problema.

Intrebarea e urmatoarea:

S-ar merita sa-l fac level 90, full diavol si sa-l echipez cat de cat pentru v4 si mapele beta de lvl mare? Daca DA, movitati va rog spunandu-mi unde as putea sa fac banii si cam cat as scoate pe zi, daca NU va rog de asemenea sa motivati alegerea facuta

Va multumesc anticipat

Aceeasi eroare o am si eu si multi alti playeri.. exact in DT si temnita maimutelor. Am facut ticket si mi s-a spus ca problema este transmisa la superiori si ca se cauta o rezolvare.. probabil o sa se rezolva cat mai curand, speram la prima mentenanta

Salutare, nu este cazul, am windows 10. Laptopul nu are probleme, ecran full HD, placa video dedicata 2gb ddr5 nvidia 940mx, procesor quad i7.. si totusi daca nu sunt map1, si merg undeva sa farmez nu ma tine mai mult de 10 minute, cum ar fi cand merg DT, sau experte unde am drop FOARTE BUN... fix acolo ma trezesc ca ma scoate din 5 in 5 minute.. Deci efectiv nu pot sa stau pe joc sa farmez..

UPPP! Nu pot sa stau nici 5 minute pe joc..

Kendall // Utilizator atenționat.
    *Nu este permisa postarea consecutiva de doua sau mai multe ori in mai putin de 24 de ore de catre acelasi utilizator al forumului. Fiecare post poate fi editat timp de 60 de minute dupa ce acest termen expira si postati in continuarea primului post fara ca un alt utilizator al forumului sa o faca se va considera "Postare Dubla" si va fi sanctionat ca atare.

Salutare! De cateva zile ma scoate exagerat de des de pe client, cand nu sunt in map1, si imi apare eroarea "??????????????????????". Ce pot face in cazul acesta?
    Mai ales in temnita maimutelor, nu pot sta 5 minute fara sa ma scoata... si acolo e drop foarte bun pentru mine.