*bump*
Posts by Savvy
-
-
Trebuia mai multe "metin ou" sunt cam mulți acum pe joc. Iar respawnu nu ajunge la toți.
-
Se poate face inventar 2 cu totul, sa poți pune inel peste amulete etc.
-
Hy from 2025
-
Transferul de pe alte servere e gandit bine
Sa nu strice jocul.
-
*bump*
-
Deci sa joace toti cu hacks? Cool...
Nu. Dar te lupti cu sistemu degeaba. Ei tot acolo o sa fie si in 2045💁♂️
-
Pro.
Dar ce e bun strica jocu. Si numai bagi cardu. Sa faci lv mare sa dropezi singur.
-
Pro.
Dar cred ca asa ramane
-
Pro
Dar asta e jocu. Cu taxe ca in viața, nu scapi de ele 💁♂️
-
Trebuie facut ceva la joc. La minerit la fel. Daca nu vrei sa faci zacamant dute unde ai treaba si multe altele trebuie impus niste reguli noi mape de event unde sa faci. Fara sa fii deranjat.
Pro pt propunere dar jocul e momentan pay2win
Si numai ai ce face pe joc te demoralizeaza si iesi si numai ai chef nici de pietre sau sa faci up.
Nu cred ca mai dureaza metinu mult. Au ramas putini care joaca corect si sunt in scadere.
"(parere personală)".

-
Asta e jocu' n-ai ce face.
-
Depinde cu ce ?, Si nu cred ca ai creat unde trebuie sa pui intrebari🙉
-
Vezi sa nu ai setarile din mouse la pc invers
Face asa doar in joc? Dai un reinstal
-
Vreau din nou pachete yang in itemshop. Pro/contra ?
Daca eu vreau sa cumpar yang, cum fac?... Cumpar din itemshop si vand voucere.. Skinuri arma etc.. In loc sa iau yang direct si sa fac iteme. Itemele noi cer multe up.uri care. Costa sume enorme. Cum face un jucator nou 100won, sa cumpere upgrade sa faca armă etc.
-
Un event eșuat.
Care numai prezinta interes.. -
Toate itemele ar trebui sa le poți vinde, ce fac cu ele pe celalalt caracter cu iteme blocate? , daca am nevoie pe contul lv mare, trebuia demult pus in aplicare acest update. Dar nu cred, ca prea curand.

-
Fuziunea e binevenita dar nu trebuia sa se intample asa pur si simplu. E bine ca poti sa vinzi itemele mai rapid e bine ca iei iteme sub pretul lor de pe serverele de dinainte(asta daca ai avut woni). Dar nu poți lăsa 6 ch uri pentru 4 servere... am stat o ora jumate pentru 2 mănuși în pădure azi. În sd3 era full pe toate ch urile cam în toate camerele si cu riscul de a ma repeta în bazar mulți au lag și nu e de la pc-uri.
Să facă update la pc. Nu este lag deloc

-
Plin de buguri
dar ei deschid servere noi 🙉

-
Tu ori esti imbecil ori te prefaci.
Daca ai pc din 2005 logic sa nu mearga setarile din 2024 helow