Posts by Mysu80

Am si eu o Nelamurire ( #metin2.ro Cannot join channel, you are banned (+b) )

Cum poti sa ei BAN pe IRC - #Metin2.ro daca tu nu ai fost nici o data acolo.

Si pe #ro-trivia,#metin2.ro unde ai fost sa mai ai acces ?

Ca vad ca Domni de Travia " @HalfOp " si toti cei ce detin acest " @ "

Nu prea au ei chef sa raspunda la aceasta Problema

Sper sa primesc un raspuns pana la urma de unde acest Ban ? pentru ce este acest BAN ?

Cand eu nici macar pana ieri 24.07.2019 nu stiam sa intru pe #Merin2.ro si intram doar pe #ro-trivia,#metin2.ro

Vreau un raspuns daca nu cer prea mult in legatura cu BAN si daca e Permanent ? :(:grumble:

De aceeasi parere sunt si eu. Multi de aici nici nu stiu cine sunt echipele astea.

Potrivit Statistici din campionat pentru cei care se dau mari stiutori de Fotbal in 2 intalniti Liverpool - Tottenham ... echipa Liverpool a castigat ambele manse si atunci ce te face sa crezi ca nu vor fi motivati intro Finala sa nu castige ?

Super cupa se va juca intre Liverpool - Arsenal . :P:thumbup:

Specific nu am folosit nici o data Hack recunosc ca nu ma dus capul nu stiu de unde sal iau dar sa fiu sincer nici nu ma supar pe aia ce al folosesc pai ma " Fratilor " la ce fac astea de la GF cu noi ar merita toti sa folosim Hack pai nu se mai satura cu mistouri vaucere ridicate - costume de 7/15 zile - Evente doar prin IS - Cufarele Pui esti nevoit sa spargi 10/20 si nu sti daca ei ceva ITM de lv mare sansa de Loto 6/49 sal faci +6 cu Bless sa nu vorbim de +8+9 ca daca nu ai Perg.Zeu sau Manual ia-ti gandul si de unde perg.zeu sau Manual daca nu se mai baga evente Clar sau Pescuit doar din IS normal si atunci ore de ce ne stresam noi pentru pierderile lor cand pe ei ai doare la " Patina " salari " Babane AU " jocul pentru bani al tin ca daca nu ar Dona nimeni era de mult inchis . :thumbsup::thumbup:

Domnule HalfOp problema jocului asta nu este Eventul si asta cred ca sti sau opervi si tu ... problema este oameni numai au ce sa faca chiar esti invitat padurea fermecata de mine intr-o Duminica cand este drop de fasole sa vezi ce este acolo , 20/30 palyeri pe 2 m* , ma gandesc ca ai si tu un cuvant de spus cand se fac sedinte intre comunitati sa face-ti o propunere/sugestie ma gandesc ca se face asa ceva da-ti la oameni mape mai sunt 3 baricade face-ti ceva in ele si individual ca oameni sau saturat sa astepte dupa X/Y pana vine de la servici doar saptamana trecuta ati pierdut 4 oameni pe Phonix foarte buni 2 din ei faceau Zodiac in 2 la intrebare mea cand am intrebat de ce se lasa sti ce mi-au zis " Ce sa fac zi de zi Zodiacul ? " Facem LV.120 si facem Razador - Suveran si Dragon ? ca restul depindem de alti oare intrebarea mea este eu pentru ce muncesc sa vina alti de la servici sa pot face un Meley sau sa merg la o Hydra ? Un om destept ar fi inpartit Padurea Fermecata in 3 la fiecare capat Boss ai trecut de Suveran bati mapa urmatoare cine nu trece sta in prima ai batut al 2 lea Boss ai trecut in mapa lui Jutun la capatul mapei ai pus Bosul daca ai batut bosul sa-te scoata sa nu abuzeze alti sa steie acolo si doar sal bata . Pacat ca sau cam consumat ideile la domni de la GF si idei pentru IS au doamne fara numar . Va Multumesc pentru intelegere :grumble::grumble:

Pro: Daca nu vor sa ne bage Cufare atunci sa bage alte bonus la peste dupa prajit nu doar PV - SP - STR - DEX -ETC era frumos sa prinzi un peste care dupa prajire sa deie dupa prajire 30EXP - 30 min - altul sa deie ATAC - ETC ... te bucuri ca ai prins un Tinki - Pastrav Curcubeu - Lotus - Pisica dee Mare - ETC dar dupa prajire sunt o dezamagire toatala asa daca aveau un atac ceva erau foarte utile la bosi. Am undita +8 pe care am cumparat pentru Evente si de cand pescuiesc nu am prins nici o data Peste Zebra care te face 5 min invizibil am aflat apoi de la prieteni ca este doar la Tombola pacat era interesant. :thumbup:

Eu consider ca asa trebuia sa fie de la inceput. E absurd cand te gandesti ca in ultima mapa din acest joc aveai nevoie doar de iteme de lvl 1 cu un singur bonus si o arma sa poti bate fara griji
    Partea cu cioburile intr-adevar lasa de dorit macar de nu eram obligati sa folosim mai multe caractere in loc de cel principal

sa iti dau si eu un exemplu care reflecta mult mai bine situatia:Tu te deplasezi pe GRATIS intre 2 locatii folosind un autobuz de la o firma privata dar intr-o zi patronul acelei firme decide sa schimbe ruta pentru ca nu aduce profit firmei. Crezi ca ai vreun drept sa acuzi acea firma pentru modificarea rutei?
    In exemplul dat de tine ai voie sa te plangi pentru ca este vorba de salariul MUNCIT de tine

te rog sa ne luminezi si pe noi. Ce ar trebuii sa faca HalfOp ca "sa traga spre noi" si cum anume sa "puna piciorul in prag"

Nu va mai certati ca tot degeaba de cat sa strigati la Half mai bine ati striga la "Fraeri" care au bagat 3000/9000 EURO si i-au invatat ca nu e nevoie sa Farmezi poti sa stai map.1 si sa iti faci contul full, cineva a zis o data " invata Omul la Bani si dupa poti sai dai toti bani din lume daca vede o Monede de un leu pe jos o ridica si pe aia " Din cauza unor Frustrati care nu pricep ca e un joc sa ajuns in situatia asta , Multumim Donatorilor ca iau invatat la Mii de Euro acum daca si Jutun e pe timp o sa mergeti singuri sal bateti ca nu o sa mai aveti de unde cumpara UdGrad . Daca Half zice ca Romani sunt saraci si noi suntem ca " Prosti " pe locul 3 la Donat cum se va numi Domnilor ( Mincinos ) ? Asta am vrut asta am primit si nu uitati inca nu este gata MITICA nu sa Anulat doar sa Amanat deci cat de curand vine si aia si atunci se lasa linistea peste Metin2Ro vor ramane aia 40/50 foarte buni nu vor avea pe cine bate si isi vor plange bani pe aici pe forum . " Sanatosi sa fim ca Boala vine !! " :grumble::grumble:

Se zvoneste ca o sa avem posibilitatea de a face 5 brute pe zi pe fiecare caracter si nu e greu sa iti faci un caracter de lv 30 -40 sa bati prin vale sau dt faci intr o ora doua faci cioburile pe fiecare caracter deci o sa ai posibilitatea de a face 25 de brute pe zi daca stati doar in baza cioburilor

Nu stau in baza cioburilor ca fac pe un cont de Lv.56 - 3 brute pun depozit si le iau pe ala mare si mai fac 3 brute pe ala mare deci 6 Brute pe zi nu ma intereseaza doar sa imi pot prelungi Alchimia si atat. :thumbup:

Sunt curios cel care sa gandit sa faca Cioburile sa numai mearga negociate sau puse Depozit daca a jucat o data in viata lui Metin ? Si daca DA asi vrea o idee de la el cum reusesti ma " Frate " sa Prelungesti 6 Stralucitoare / Excelente echipate pe tine cu 3 brute pe zi ? Ca eu am zile cand prind 5% si bag ca-te 25kk asta vine 25 Brute .
    Sa nu imi primesc raspuns le ei din IS ca ma bufneste Rasul . :rofl2:
    Ca mai inainte mi-ea fost inchis un Topic ca GF nu iti baga mana in Buzunar.
    Asa e Domnilor nu baga mana in Buzunar dar iti da 2 variante ori te lasi ori bagi singur mana .
    Daca imi dai voie sa fac 3 brute pe zi sa adun 25 am nevoie de 8 zile .
    Morala : 8 Zile aduna Brute si 1/2 farmam iti dai seama cat yang va fi pe joc "Mama - Mama " :rofl2:

Uite ma tata ce se contrazic ei de zici ca daca baga Event zi de zi aia ce sunt Contra ies de pe joc ,uite de aia sunteti Mistoul la GF ca sunteti baieti ambitiosi "SADO - MASO " sa fie cum vreti voi Contra ca poate va este frica ca ati bagat cateva mii de Euro si vin alti din Farmat din urma si va rup fasul, suntem o echipa buna pe comunitatea RO ...2/3 Trag in fata 10 lateral si dupa o inplementare tipa toti " Mamaaaa ! Ne-ia Rezistenta si ne baga MITICA " pai sa ne bage ca se pare ca Romanul face fata nu ai plac Eventele Moca ai place sa se chinuie sa faca milioane ( CC = 100k - SS = 1.5kk - Graba +4 la 4kk - Cureaua Dura a ajuns la 40kk ) Avere tata faci 100kk pe saptamana daca nu ai AUTO Catacomba . Sunt PRO ori ce EVENT care poate sa mai destinda Atmosfera pe jocul asta. :thumbsup::thumbup:

Tin sa-te contrazic daca zici ca notiunea PVM nu exista treci in Padurea Fermecata fara VANT pe tine sa-te vad eu cum bati, oameni au investit o caruta de bani sa isi faca ITM cu vant sa excludem costume si sa punem doar itm ce pot avea VANT ( COIF 15 Vant - Bratara 15 Vant - Armura 15 Vant - Papuci 10 Vant - Colier Finisat 14 Vant - Jad in functie de Claritatea lui daca e Opac mai punem 6 daca Roata e completa Total 70 Vant ) daca ei iti vor considera asa cum cred ei ca ai Talisman+200 reducerea se va face de la -200 un Distrugator care da in tine pe 0 Vant 5500 vei avea nevoie de minim 100 vant sa primesti 2750 DMG adica esti Obligat sa cumperi Costum si Coif din IS din START iti dai seama pentru ce se Reduce Rezistenta cat despre Alchimia Mitica aia va fi doar un vis frumos pentru jucatori daca o sa aiba in joc 10/20 jucatori care Doneaza la greu sa aiba asa ceva rest ramane la fel daca tu vezi jocul frumos ca nu stiu daca o sa poti sa treci singur de Copac din Templu sa intri in padure atunci eu iti doresc multa bafta Map.1 pe viitor. :rofl2::thumbsup::thumbup:

Din cauza sumelor investite in Metin cand auzi 3000/9000 Euro acest joc a ajuns sa se numeasca " DELACO " adica Mulge VACA cat are lapte sa iasa CASCAVALUL :rofl2: numai va mirati ca costumele/coifuri sunt de 15 Zile si se va reduce rezistenta si ori ce inplementare este pentru ITM-SHOP un joc de marimea unuia pe telefon 2.40 GB cu buget de 5.2mil Euro pe An ,,, sa repari o eroare de 2.40 Gb cred ca are bani sa o faca si un om de rand mai mari au ei salarile de cat este marimea jocului :rofl2: Jocul asta este in cadere Libera din 2008 doar in ochi celor de la GF si ca-te o data mai auzi si ca-te un GM vorbind aiurea ca Jocul a Progresat stau si va intreb cu ce ( Razador - Nemere - Padurea Fermecata - Meley - Templul Zodiac si acum Hydra " in afara de Padure unde nu esti nevoit sa astepti pe Ionescu si Georgescu sa vina de la Servici zice-ti unde vedeti voi Progres ? Cand o sa ajunga si Metin2Ro ca WOW de la 7.5GB la 60GB in 10 Ani atunci chiar nu avem ce comenta asta se numeste Progres Domnilor care conduceti Metin2 . :grumble::grumble:

Ori ce Skil indiferent ca este de la un Boss sau de la un Jucator este redus cu 10% cu cat ai mai multa Rezistenta la Abilitate cu atat ei DMG mai mic pe Skil.

Eu sunt convinsa ca parerea jucatorilor conteaza, dar daca din cateva mii de jucatori, doar 10 isi dau cu parerea ..... inseamna ca update-ul e ok din punctul lor de vedere, pentru ca nu sunt mai mult de 10 feedbackuri de la romani acolo. E ca si cu votul, nu mergi la vot, accepta ce o sa vina

Eu unu sa fiu sincer nu am fost nici o data pe BETA nu stiu unde si cum sa las feedback dar cred ca se vede din Avion ca nimeni nu este multumit iar cand vine vorba de Piata pe Phionix esti terminat daca nu vinzi UP nu prea mai ai din ce trai inainte se cauta Titan+9 ca painea calda acuma am 2 luni cu el in Shop nici macar nu te intreaba unu daca mai lasi am ajuns la vorba Mosului ce facea Misto pe YouTub sa schimbam ITM intre noi la un ITM mai scump esti intrebat prima data al dai si la schimb . Sa ne fereasca DZU de V.18.4 ca disparem ca Mustele cand vine iarna de pe Metin. " Hai Noroc si sa ne bucuram de Joc cat mai merge " :thumbup:

Salut tin sa ii dau dreptate colegului de mai sus :) uite aici ai un video dupa servarul beta in care cioburile numai merg negociate,depozitate sau sa le arunci pe jos Link https://youtu.be/1gLDX5QjWqk

PROTESTE PE BETA IN TEMPLU ZODIAC

BRAVO Lor ! Si tot Respectul pentru Protest ne-au dat un "Cacat de Talismane " cu care stam +0+4 ca nu avem cu ce sa-le d-am la + si acuma cred ca avem +200 Vant pai daca nu va rezista nimeni ce rost are sa mai joci doar nu ai sa intri pe Metin si stai map.1 eu cred ca astea sau saturat sa mai tina jocul de aia fac asa ori ce inplementare vine in favoarea IS si in dezavantajul jucatorilor . " Daca nu o sa imi mai placa aicea imi iau Jucarile si Plec " :rofl2::grumble::thumbdown:

Bonusurile/rezistentele elementare o sa fie o mare problema pentru cei care au investit de curand in iteme cu fulger/foc/vant. Iar faza cu cioburile ca nu mai pot fi negociate/aruncate/vandute, e o mare prostie... si asa te chinui cu alchimia...

Off: @Mysu80, roaga-ti nepotii sa scrie in locul tau, ca ne bagi in "boala" :)

Nascut din mama si tata Ucraineni sunt multumit de scrisul meu cat despre tine dute te rog si zi asta si la Doamna Dancila ca la ce vad eu nici voi Romani nu vorbiti bine Limba vostra :rofl2: ca-sa nu ne lu-am cu figuri din astea Poetice pe Forum ca eu daca te pun sa scri o fraza in Ucraineana ai sa ajungi la vorba unui mare intelept " Cai mor de drum lung si Prosti de grija altora " daca te zgarie asa tare scrisul meu numai citi ca risti sa ramai Miop si e pacat de viata ta. :rofl2:

Oameni Buni ! Da voi inca mai sperati ca in jocul asta se va inplementze ceva avantajos jucatorilor ? :rofl2: Metin2Ro numai este de mult un joc , doar pentru eu stiu cateva persoane care mai intra in joc sa piarda timpul aici colo , rest auzi investiti de sute de mii de Euro pai cum este considerat Omul o data ce al inveti la Bani e ca si Ursul la Miere , greu al faci sa numai pofteasca :rofl2: de azi in colo ori ce va veni si va aparea pe joc este util pentru GF nu pentru jucatori iti iau Rezistenta sa cumperi Costumul care l-am facut de 15 Zile sa o pui la loc :rofl2: mai fac o Alchimie ca aia aduce bani si asa mai departe ori ce UpGrad e adus in acest joc nu pentru inbunatatirea lui este strict in scop comercial stiu ca o sa zica alti nu te pune nimeni sa bagi bani " Bla Bla Bla " dar de la lv 105 esti un om terminat in Metin ori ce itm de la 105 merge cu Bless +5/+6 foarte rar de acolo Pergament Zeu Dragon si Manual Fiera si unde avem noi toate astea Clar de Luna de Paste si de Craciun - Pescuit Jigwai daca Ghicesti Scorul la Mondiale :rofl2: si asa pe Metin2Ro cand vezi o Armura / Arma +9 de Lv.115 sau un Cianid+9 zici " Na Uite Iar ea Rupt GF la unu Buzunarul " :rofl2: Nu merita Atentia Noastra Sincer nici sa Comentam Despre Ei ori cum nu n-ea bagat nimeni in Seama din 2008 de cand a inceput sa se strice nu ne va baga nici de acuma in colo." Sanatosi sa fim ca Boala Vine "

De cand s-au implementat talismanele s-au schimbat unele lucruri. Acum rezistenta la magie/sageti e egala cu 0 in padurea fermecata. Eu aveam 20 magie (de pe posedata) si 0 sageti si rezistam cu un sura am avand undeva la 60 vant

Va garantez eu am incercat ambele la inceput mi sa spus magie am aduna 55 magie si nu am putut sa bat un metin de 100 pana la final fara sa fug de langa el acuma am adunat 55 Vant rezist sa bat si 6 Distrugatori la perete de pe MONT. Deci Doamne ajuta cu cat mai mult VANT si Multa Bafta la Curele Dure . :thumbsup::thumbup:

Contra- prea profitabil eventul. 2-3 zile de eveniment bomba pentru orice player nu mi se pare corect. Cum s-a spus si mai sus o tombola la care sa dea doar cei care au biologul facut si drop mai diminuat fata de cel original ar fi mai ok.

Iti dai seama daca era metinul al tau pai numai Ceapa cu paine mancau Playeri auzi prea profitabil da ce ma dai din buzunarul tau si nu stiu eu ? Sau iti iau astea bani de la buget inpozitare si nu vrei sa contribuie toti " BAAAA Chitrosilor " de aia merge tara asta cum merge din cauza la din astea ca voi sa nu manance si Amarati o Paine ca Hop si voi repede cu ciocul ce va este frica ca se ridica astea mici si va ajung din urma ? Aici sunteti Contra si in alte Topic plangeti ca nu sunt Evente , Dumnezeu va mai intelege ce vreti lasa mai bine fara Evente si dai tata cu " Dinero " in IS pana iti ies ochi din cap. Halal Comunitate Paraca nu Tragem toti la un Car . :miffy::stick: