poti sa imi descrii putin la ce te referi prin chei pentru jotun? nu prea am inteles ce e cu misiunea asta, la cat timp se face..
cu sura le bat foarte repede...parerea mea, mai ales ca am si inelul bucuriei, ape de critica, buff ajutor..doar ca este dificil sa ma plimb cu samanca dupa mine atata...
Mie personal mi se pare ca imi creste mai bine sura de 102 decat samanca de 96 desi am mai putin bonus xp (si da am verificat sa fie grupa pe egal :)) )
Display More
https://ro-wiki.metin2.gamefor…C8%9Bine_un_Copac_Emerald
si eu am fost in situatia ta. ca sa cresc cat mai repede samanca am ales sa bat cu ea. i-am echipat roata cu alchimie opaca legendara (asta ca sa nu iau si costume), coif de lv 80 +8 (10 vant), orhidee +9 pm 43, posedata +7 1.5k pv,10 vant ( graba, eschiva si prot +4. se simte piatra aia), si o maimuta lv 92 cu berserker si antrenament. am mai folosit roua albastra de 90, cristal energie de 7 si 10, lic verzi si mov, iar ca mount, autorizatie leu cu aparare. (itm LC, pe bratara 15 vant , 1k pv, col argint, papuci ornati cu aur). o sa cresti mult mai repede asa decat sa o plimbi prin mapa.