Posts by BeHappy
-
-
*al 3-lea bump e cu noroc*
-
*another bump*
-
-
5 (with italian accent)
-
Tres (sory for bad french)
-
-
Gresit, raspunsul corect era 6
-
Propunerea este de a avea posibilitatea de a schimba aspectul inventarului folosind texture pack-uri pentru UI. Acestea nu vor oferi niciun bonus playerilor, singurul beneficiu fiind aspectul. Metodele de obtinere pot fi diverse incluzand item shop (precum frizurile permanente), eventuri forum/discord sau chiar crearea personala a unui set si incarcarea acestuia (precum siglele breslelor).
Posibilitati aspecte: aspect de Craciun/Paste/Halloween (aspect festiv), aspect bazat pe elemente (foc, vant, gheata etc.) and so on. -
-
Vand papucei
-
E-an-na - Aer
-
System of a Down - I-E-A-I-A-I-O
-
4 cat mi-o dat ala la mate...
-
Vand un leu cu doi lei rog seriozitate multumesc pwp
-
E-an-na - Cei Căzuţi
-
si eu astept ca vreau sa dau de cineva legat de un ban si nimic, t&c 2.4 stie cineva ce inseamna?
https://agbserver.gameforge.com/roRO-Terms-2014-Metin2.html
2.4
În timpul procesului de înregistrare utilizatorului i se cere să introducă anumite date, cum ar fi un nume de jucător și o adresă de e-mail înregistrată pe numele lui. Utilizatorul nu are dreptul de a i se atribui un nume anumit de jucător. Numele jucătorului nu poate încălca nici un drept al unei terțe părți sau reglementările legale relevante și nici nu pot ofensa decența publică. Utilizatorul este responsabil în mod expres în acest sens. Nu este, de asemenea, permis de a utiliza un e-mail sau adresa de internet ca nume de jucător. Informațiile furnizate de către utilizator în momentul înregistrării trebuie să fie pe deplin veridice și complete. Utilizatorul este obligat să actualizeze în permanență informațiile furnizate la înregistrare. În cazul în care este necesar pentru executarea contractului de licență, Gameforge are dreptul de a solicita dovada relevantă de identitate care va fi ștearsă imediat după verificare.On-Topic
Da, si mie imi da eroare cand intru pe site deci mai mult ca sigur e picat IRC-ul -
An Theos - Susur de apa
-
E-an-na - Viu
-
Ma doare spatili