Posts by SkyEclipse

Cred ca fuziunea asta o astepta toata lumea...si ghici ce, doar o sa ne fie reduse din ch. De ce nu se mai face fuziunea intre cele doua servere? Pe ambele servere piata e "moarta", orice itm pus pe piata abia se vinde si la preturi de nimic. Poate ca a crescut numarul de pleyeri pe server, nu pentru ca s-au apucat alti jucatori noi, ci pentru ca s-a bagat cooldown la hydra si acum toata lumea isi face cate 5-8-16 conturi pentru a face alti bossi solo precum jotun, meley, alastor. Nu vad rostul reducerii nuramului de ch-uri, nu o sa schimbe piata cu nimic...

Un alt update care nu-și are rostul... Da, era binevenită opțiunea salvării contului dar nu toată implementarea asta care mai rau încurca jocul. Un exemplu, cei care făceau puncte în zona, mulți dintre ei băgau cate 2-2 conturi pentru a face puncte, practic, Acum trebuie să deschidă 2 cliente, să le închidă si tot asa de n ori. Și o altă prostie implementată...afișarea clientelei într-o singură iconita, mai intra repede de pe un client pe altul dacă poți

Contra. Si eu am caracter de lv mare si mi-ar placea sa bat bossi si sa iau oua magice dar gandeste-te, in templul ochao apar bossi din 10 in 10 min si sunt destui. Asa toti playerii de lv mare ar face o gramada de oua magice, dupa ce ca eventul dureaza aproape 1 luna si perlele, transfer bonus costum sunt destul de ieftine voi vreti sa ajunga la preturi de nimic? Va cred ca vreti cat mai multe add si schimba dar asa o sa se strice piata de tot.