Metin2 RO
Recent Activities
-
BlackPearl
Wrote a comment on FireStart3R’s wall.Wall CommentTe salut, ai cumva acces la suport - tickete ? As dori sa stiu si eu un raspuns la problema mea, sa stiu daca am pierdut banii si timpul de pomana . Numele de joc GbR, aurar. Aceeasi eroare : Contul tau de joc nu a putut fii adaugat.
Care ar fii… -
BlackPearl
Replied to the thread Contul tau de joc nu a putut fii adaugat.PostJucam pe Romania Est, server Azure. Nu am umblat la regiune! FireStart3R -
FireStart3R
Replied to the thread Contul tau de joc nu a putut fii adaugat.PostSalutare! Verifica regiunea de joc in clientul Gameforge deoarece poate s-a schimbat. Jucai pe regiunea de Est sau Vest? -
dnegru1306
Posted the thread Optiunea de a introduce mount-ul in bara de skilluri.ThreadSalut! Dupa cum am scris si in titlu, propun optiunea de a introduce un mount in bara de skilluri si sa il accesezi direct din tastatura. Este mai usor de schimbat intre tigru si mistret -
FireStart3R
Replied to the thread Fazan.PostAșternut -
Zephira
Replied to the thread Exprima ceea ce simti cu un "Smile" !.Post
-
BlackPearl
Liked alexflorin151’s post in the thread FUZIUNE?.Like (Post)mai mult ca sigur pregatesc si ei o fuziune ca nu prea le vad rostu sa stea despartite. cele mai vechi servere romanesti ar trebui unite cu prima ocazie si inchise intrarile. facut ceva sa intri cu invitatie sau mai stiu eu sa scapam de hackeri ca nu… -
BlackPearl
Liked Fight4Glory1’s post in the thread FUZIUNE?.Like (Post)De ce nu se face o fuziune a serverelor Tara Romaneasca cu Romania? Ce se mai asteapta defapt? Sunt ultimele 2 servere Romanesti ramase -
BlackPearl
Liked Fight4Glory1’s post in the thread FUZIUNE?.Like (Post)(Quote from alexflorin151)
Am revenit si eu pe joc acum 1 saptamana dupa ce m-am lasat de joc in 2021, contul a ramas cu itemele si alchimia neatinse.
Din ce vad piata merge super slab pe Tara Romaneasca, plin de alchimie si iteme pe care nu le cumpara… -
Graffix
Posted the thread [ItemShop] Reducere la diferite iteme (Servicii/Permise de Trecere)..ThreadDragi jucatori,

din data de 17.08.2026, de la ora 01:00 si pana in data de 18.08.2026 la ora 01:00, puteti beneficia de reducere la :
…