Metin2 RO
Recent Activities
-
liconenebunu
Replied to the thread Sugestie Magazin Premium Si Sticla Negot.PostTheKing450L,pai atunci de ce s-a implementat shop-ul off line si sticla si mai ales zona de bazar???Resetam totul si o facem ca pe vremuri(magazin map1).Si da magazin premium si sticla sunt optionale,dar daca platesc vreau sa am si niste… -
ReeKo
Liked TheKing450L’s post in the thread Sugestie Magazin Premium Si Sticla Negot.Like (Post)Văd că se cere din nou transformarea jocului într-o aplicație de mobil unde totul se face din două click-uri. Sincer, propunerea asta e doar o scuză pentru cei care nu vor să depună niciun efort.
Suntem în 2026. Dacă ai lag pe CH1, soluția nu e să… -
TheKing450L
Replied to the thread Sugestie Magazin Premium Si Sticla Negot.PostVăd că se cere din nou transformarea jocului într-o aplicație de mobil unde totul se face din două click-uri. Sincer, propunerea asta e doar o scuză pentru cei care nu vor să depună niciun efort.
Suntem în 2026. Dacă ai lag pe CH1, soluția nu e să… -
Graffix
Posted the thread [ItemShop] Cufărul Misterios..ThreadDragi jucatori,

din data de 12.03.2026 de la ora 01:00 si pana in data de 13.032026 la ora 00:59, veti putea gasi in itemshop:
Nu ratati aceasta ocazie.
Toate cele bune,
Echipa Metin2. -
serxe
Liked BlackDemon’s post in the thread Sugestie Magazin Premium Si Sticla Negot.Like (Post)Asta e cea mai bună propunere din ultimii ani legată de bazar/shopuri, sunt de acord. Și nu neapărat pentru că pe ch1 e lag, mereu în colțurile mapei este redus cu >=90%, dar am văzut că pe ch2 există ~10% din shopurile de pe ch1, uneori și… -
Dwaii Metin2
Liked Arogant’s post in the thread Sugestie Magazin Premium Si Sticla Negot.Like (Post)Pro, susțin această idee pentru că este o problemă pentru toți, nu doar pentru cei care nu au un PC performant.
În principiu, cred că ar fi o idee super bună, pentru că, chiar dacă am un PC cu i9-14900KF și placă video 4060 Ti, să stau în… -
Dwaii Metin2
Liked liconenebunu’s post in the thread Sugestie Magazin Premium Si Sticla Negot.Like (Post)Pro pentru magazin,cu toate ca eu as vrea sa pot administra din orice harta,orice ch
, as vrea sa vad ceva si pentru sticla,adica sa poti pune un filtru mai detaliat.Ex:vreau o bratara cu critica si sa-mi afiseze doar bratarile care contin bns… -
Dwaii Metin2
Liked BlackDemon’s post in the thread Sugestie Magazin Premium Si Sticla Negot.Like (Post)Asta e cea mai bună propunere din ultimii ani legată de bazar/shopuri, sunt de acord. Și nu neapărat pentru că pe ch1 e lag, mereu în colțurile mapei este redus cu >=90%, dar am văzut că pe ch2 există ~10% din shopurile de pe ch1, uneori și… -
BlackDemon
Replied to the thread Sugestie Magazin Premium Si Sticla Negot.PostAsta e cea mai bună propunere din ultimii ani legată de bazar/shopuri, sunt de acord. Și nu neapărat pentru că pe ch1 e lag, mereu în colțurile mapei este redus cu >=90%, dar am văzut că pe ch2 există ~10% din shopurile de pe ch1, uneori și… -
BlackDemon
Liked Dwaii Metin2’s post in the thread Sugestie Magazin Premium Si Sticla Negot.Like (Post)Bună ziua, dragi metiniști!
Astăzi vin cu o propunere legată de magazinul premium și sticla de negoț, deoarece în ultimul timp am tot întâlnit probleme la jucătorii începători legate de lag pe CH1, bazar etc.
Propunerea este simplă: să poți accesa…