Metin2 RO
Recent Activities
-
Graffix
Posted the thread [ItemShop] Ciocan și Nicovală 2.0..ThreadDragi jucatori,
din data de 28 .03.2023 de la ora 01:00 si pana in data de 29.03.2023 la ora 00:59, veti putea gasi in itemshop:
Nu ratati aceasta ocazie.
Toate cele bune,
Echipa Metin2. -
Graffix
Posted the thread [ItemShop] Roata Ramadan..ThreadDragi jucatori,
Invarte roata de pe 27.03.2023, de la ora 01:00 si pana pe 06.04.2023 la ora 00:59 si poti castiga premii minunate.
Level 1: 16MD per rotire
Level 2: 65MD per rotire
Nu ratati aceasta ocazie.
Toate cele bune,
Echipa Metin2 -
Graffix
Posted the thread [ItemShop] Licitatii Rapide..ThreadDragi jucatori,
Bun venit la Licitații Rapide ! Ceasul ticăie și prețul scade - acționează imediat ce oferta atinge prețul dorit de tine. Dar stocurile sunt limitate, așa că nu aștepta prea mult, altcineva ar putea să-ți ia chiar ultimul… -
voinea-sorin
Liked ionutkauf’s post in the thread BUG Misiune Imbunatateste calul!.Like (Post)apasa pe vreau sa imbunatatesc mountul , vorbeste cu el si apoi redeschide fereastra de dialog , sau vezi la misiuni poate o ai luata -
ionutkauf
Replied to the thread BUG Misiune Imbunatateste calul!.Postapasa pe vreau sa imbunatatesc mountul , vorbeste cu el si apoi redeschide fereastra de dialog , sau vezi la misiuni poate o ai luata -
BlackLegion
Replied to the thread Ce server?.Post(Quote from Awesome)
Depinde de ce mod de joc ai vrea , recomand serverele usoare precum Carpathians pentru side eventuri sau TigerGhost unde ai si auto atac. -
BlackLegion
Replied to the thread Razador/Nemere/Jotun stack.Postup
FireStart3R: Se permite ridicarea topicului doar in momentul in care ultimul post din acel topic are minim 10 zile vechime.
Ai primit o atentionare! -
voinea-sorin
Posted the thread BUG Misiune Imbunatateste calul!.ThreadSalut,
Am sa prezit pe scurt o problema destul de rar intalnita pe metin si ceva cu care nu m-am mai intalnit pana acum.
Azi am luat decizia de a creste nivelul la cal (actual nivelul 11) pentru ca am in plan ca realizez si militarul pe caracter, insa… -
voinea-sorin
Replied to the thread Ce server?.PostSalut,
TR (Tara Romaneasca) este destul de populata, dar acum este decizia ta pe ce sv vei juca. -
Awesome
Posted the thread Ce server?.ThreadSalutare,
As vrea si eu sa ma reapuc si nu stiu pe ce server? Care e serverul cu cel mai mare numar de playeri on?
Multumesc!