-
-
floryn78
BUNA ZIUA.AM LUAT BAN PE UN CONT SPART CARE ERA PE ACEIASI ADRESA DE MESSENGER CU CONTUL fighter112 SI AS DORI DACA SE POATE SA MI-L DEBANATI VA ROG DIN SUFLET!!!
-
Andreeas
Buna ziua, as avea o rugaminte enorma, va rog din tot sufletul meu sa imi deblocati contul CristiNistor, am bagat multi bani reali in el, am facut schimb de md si nu stiam ca este ilegal, jur ca nu stiam, puteati sa ii dati bani celulaltui caracter dar nu mie care v-am bagat 2.400 lei in conturi, este nedrept. am astepta un an ca sa fiu debanat. Va rog debanatina scoteti-ma de pe regatul albastru orice, dar va rog din suflet debanati-ma! Cu stima Andreeas! Si nu am folosit nici un hack niciodata! Nu e corect sa ma banati pe mine eu care v-am bagat bani! Pute-ati pe el dar nu pe mine!
-
gabymoysyy@yahoo.com
Buna.Poate ma puteti ajuta,mi s-a recomandat sa iau legatura cu un superior din joc in vederea unei neindreptatiri in privinta unui ban(a fost depus ticket..Povestea ii lunga,ca sa o spun pe scurt ar fii:Am luat ban pe contul fuckye(instabil.lv14,ninja,sv Volans) cu motivul Reclama la servere private.Problema ar fii ca nu am facut reclama deoarece nu am dat pe striga/chat ceva de genul reclama(presupun ca se poate verifica daca am vorbit de pe cont),cii doar a fost creat un shop cu iteme(arme +9,bijuterii si iteme upgrade) cu denumirea "Dau iteme aici pe privat",dupa mine nu am facut nici o reclama,,deoarece ma refeream ca dau itemele din shop pe privat/soapta.Daca stai sa te gandesti era mai rau daca faceam reclama la alte servere private pe chat,iar din cate stiam eu poti sa iti pui orice nume la shop,infara de caractere obsene,rasiste,violente..s.a .Problema mea consta in banarea totala a emailului meu de pe care aveam si contul meu yulyancm(xkid lv54 war,mental) de pe care jucam cel mai des,mi-am petrecut zeci de ore in vederea cresterii si perfectionarii lui.In 2010 mi-am mai pierdut un cont respectiv xv de lv51 war de pe sv Taurus.Va rog analizatii serios problema si poate ma puteti ajuta ....
-
ddWWbRod5
nu va suparati nustiu de ce am luat ban.. pe acest server as vrea sa stiu si sa imi deblocati contu
-
DannYeeLL
in legatura cu schimbare unui emeail
-
benetik1
Salut GM.Itemele mele au fost furate de un jucator,acest player cere numere de telefon ale jucatorilor apoi dupa ce se inprieteneste cu ei le cere armuri ,arme ,etc,pentru a le creste conturi de lv mic,el minte ca nu are iteme.Numele lui in joc este Plesan777. Eu am fost pacalit de el si VA ROG sa faceti ceva pentu a imi recupera ITEMELE FURATE. Eu am muncit foarte mult pentru ele.VA ROG DIN SUFLET.Multumesc si sper sa se rezolve.
-
ghita92
BUNA MIA SPART CONTU UNU SI ACUM JOACA PE EL ghita92 CE E DE FACUT ??
-
al3xutuALEX
Salut am si eu o rugaminte si va rog credetima ca ce va zic este adevarat deci eu pur si simplu am luat ban din cauza unui prieten ca iam facut un cont pe adresa mea de email ne stiind ca are hack si vrea sal foloseasca. Va rog din inima deblocatimi contul va rog si promit ca nu o sa mai fac conturi la prieteni pe adresa mea de email.
-
ThSpecial12
Buna seara .
Acum cateva zile am imprumutat unui prieten un cont pt. ai arata frumuseatea jocului.Intentionam sa pun acel cont pe adresa lui de email in din diferite motive nu am reusit . Nestiind cum sa faca bani acesta a inceput sa strige ca da iteme pe .... pe iteme aici . Chiar atunci intrasem si eu pe joc si cand am vazut l-am atentionat imediat insa in mai putin de 1 min. toate conturile au fost blocate . Acest lucru nu l-a facut intentionat , l-a facut din nestiinta . Va rog intelegere . Imi pare rau de timpul pierdut si de banii pierduti .Nu as vrea sa ma opresc aici.
P.S : Desi nu eram conturi de lvl mare erau folosite ca un fel de depozit
Sper sa raspundeti . Va rog intelegere . Multumesc . -
ionelabeyby
buna ma poti ajuta si pe mine te rog
-
emilica11
Ceau am o problema dc nu ma lasa sa fac lv la cal pe caracterul SHinling de pe corvus?
madalinpauna1997
Buna seara! Sunt disperat si in acelasi timp si speriat, tocami am aflat ca am luat ban pe contul cu numele ScOpuLoS pe motiv de "utilizare de softuri ilegale" pentru lure . Mentionez ca nu am folosit nici un fel de "soft" pentru a face lure , doar mantii cumparate de cand erau negociabile si cele de la misiuni. Doresc debanarea contului. Va multumesc!