Ghid - Sistemul de tichete

 • Ghid - Sistemul de tichete  Sistemul de tichete poate fi accesat după opțiunile de mai jos:

  I. Înregistrarea contului de support:
  a. Accesarea paginii de support conform celor trei opțiuni de mai sus:

  index-site-oficial.jpg


  index-sistem-tichete.jpg


  b. Înregistrarea contului de support:

  stadiu-inregistrare.jpg


  introducere-detalii-inregistrare.jpg


  Completați toate câmpurile cu detaliile necesare.
  :!: Atenție însă ca detaliile să fie valide.

  c. După introducerea detaliilor, finalizați procesul prin butonul ,,Înregistrare", urmând ca apoi să primiți confirmarea după exemplele de mai jos:

  introducere-detalii-completat.jpg


  finalizare-proces-inregistrare.jpg


  proces-inregistrare-finalizat.jpg


  Trebuie să așteptați până primiți un e-mail de confirmare a contului, din partea Gameforge Support (îl veți primi pe adresa trecută în câmpul ,,Adresă de e-mail setată la cont").

  Mesajul primit pe e-mail va fi de forma:


  II. Autentificarea:
  După ce a fost efectuat întreg procesul de înregistrare, vă puteți autentifica completând:
  a. Adresa de e-mail: - aici va trebui să puneți adresa de e-mail aferentă contului pentru support.
  b. Parola pe care ați pus-o atunci când v-ați creat contul.
  Pentru finalizare, apăsați pe ,,Autentificare".
  -----------------------------------------------------------
  După ce v-ați logat pe contul de support, vă v-a apărea această pagină:

  index-sistem-tichete-dupa-autentificare.jpg


  În chenarul din partea dreaptă aveți trei opțiuni:

  • Administrează adresele de email - - aici puteți atașa sau elimina una sau mai multe adrese de e-mail: http://support.ro.metin2.gameforge.com/index.php?my=emails
  • Schimbă parola - aici puteți schimba parola contului pentru support;
  • Deconectare - apăsând acest buton vă deconectați de pe cont.

  III: Crearea unui tichet:

  • Pentru a deschide un tichet, alegeți opțiunea Contact suport și alegeți între Joc, Forum și Plăți - în funcție de problema pe care o aveți.
  • Pentru problemele referitoare la plăți, accesați: https://billing.gameforge.com
   :!: ATENȚIE: Tichetul trebuie să fie scris obligatoriu în limba engleză sau germană.

  a. Tichete joc:

  • Nickname:- puneți numele contului pentru support;
  • Adresa de e-mail setată la cont: - puneți adresa de e-mail aferentă contului pentru support;
   (:!: ATENȚIE: Pentru anumite probleme, cum ar fi ,,Plângere legată de BAN", adresa de e-mail a contului pentru support trebuie să coincidă cu adresa de e-mail aferentă contului în cauză)

  Excepții:

  • Furt de cont (doar în cazul în care a fost furată și adresa de e-mail. Dacă a fost furat doar contul de metin, adresa trebuie să coincidă cu cel din tichet).
  • Informații generale despre joc (ex: ce trebuie să fac la misiunea X ?). În această categorie nu se încadrează și bug-urile întâlnite pe joc. Pentru raportarea bug-urilor, e-mailul trebuie să coincidă cu cel din joc).
  • În cazul în care un jucător are probleme cu furtul de conturi/iteme și a beneficiat în trecut de ajutor din partea echipei, nu va mai primi support. Fiecare cont primește ajutor o singură dată cu o recuperare.
  • Dacă un jucător are probleme cu achiziționarea unui obiect din item-shop, se va contacta echipa Metin2.ro, nu sistemul de plăți.
   Exemplu: - ați cumpărat ceva din item-shop și nu l-ați primit.
  • Dacă un cont este împărțit (au acces la el mai multe persoane), vezi punctul 3 - (T&C - 3):
  Quote

  3.1 Date de logare, nume de utilizator, parole 3.1.1 Utilizatorul este obligat să păstreze secretul datelor de logare în orice moment. În special, utilizatorul este obligat să folosească datele de logare doar în cadrul serviciilor ‪Gameforge‬ și de a se proteja împotriva accesului neautorizat al terților. 3.1.2 "Date de logare" înseamnă datele de acces personale ale utilizatorului folosite pentru a se autentifica și pentru a împiedica orice utilizare de către terți neautorizați. Parola nu poate fi identică cu numele de jucător și trebuie să conțină cel puțin opt caractere, compusă dintr-o combinație de cifre și litere. 3.1.3 În cazul în care utilizatorul are motive să suspecteze că o terță parte are sau ar fi putut obține utilizarea neautorizată a acestor date, el trebuie să informeze prompt ‪Gameforge‬ și să modifice datele sale sau să ceară ca acestea să fie schimbate de către ‪Gameforge‬. În plus, ‪Gameforge‬, are dreptul de a bloca temporar accesul utilizatorului într-un asemenea caz, sau în cazul în care ‪Gameforge‬ are un indiciu că datele sunt utilizate în mod abuziv. Utilizatorului i se va permite din nou utilizarea dacă suspiciunea de abuz s-a dovedit a fi nefondată. 3.1.4 Cu excepția cazului în care este permis de regulament, utilizatorul nu are dreptul în nici un caz să utilizeze datele de logare ale altui utilizator.

  b. Tichete forum:

  • În cazul unui tichet deschis pentru problemele legate de forum, e-mailul din sistemul de tichete trebuie să coincidă cu e-mailul aferent contului de pe forum, altfel tichetul nu va fi valabil. Excepție: când este o problema generală. Acestea sunt situațiile în care se acceptă, ca tichetul sa fie trimis de pe o altă adresă de e-mail. Ele vor intra în procedurile de validare/verificare standard, ca orice alt tichet, și în funcție de situația și contextul în care se află fiecare cont/jucător- se va lua o decizie.

  [/color] Bine de știut:
  Atunci când deschideți și/sau răspundeți la un tichet, așteptați răspuns din partea echipei. Odată ce nu ați primit încă raspuns, și voi inistați să răspundeți iarăși la tichet, acesta va fi marcat ca NOU; asta înseamna că veți aștepta mai mult decât dacă nu ați fi răspuns de 2 ori consecutiv, fără a fi primit răspuns din partea echipei. Aceeași situație este valabilă și în cazul în care este precizat că ,,Tichet-ul a fost repartizat la un nivel superior".

  Ghid creat de Akastus, dezvoltat și actualizat la zi de către Kendall.

  Videotutorial: