Posts by ionutkauf

  trebuia sa dezasociezi mai intai telefonul din platforma folosindu-te de codul de recuperare din aplicatie inainte sa o dezinstalezi , tot ce iti ramane acum e sa faci tichet aici https://metin2.support.gamefor…dex.php?action=reg&fld=ro , si sa astepti sa iti dezasocieze telefonul cei de la gameforge. (tichetul facut pe4 adresa platformei , si o sa dureze cateva zile )

  Salutare ! Astazi m-am jucat o perioada buna de timp fara probleme..dintr-o data cand am dat sa schimb ch mi-a aparut aceasta eroare cu, Clientul nu poate fi deschis ...am inchis tot si am redeschis , aceiasi eroare! am dezinstalat si instalat inapoi jocul, la fel aceiasi eroare! Rog frumos echipa metin sa ma ajute cumva in privinta acestei probleme ! joc de foarte mult timp pe acest cont si nu doresc sa-l pierd sau sa se intample ceva cu el! Multumesc pentru intelegere si astept o rezolvare cat mai rapida a problemei ! :monster:

  sugestia mea , incearca alt net , daca si asa persista , deschide un tichet.

  Ma scuzati am si eu o intrebare daca se poate sterge conturile de pe un email sa pot crea alt cont de la 0 pe acelasi email, am incercat acea obtiune de pe site unde dai sa stergi contul si astepti 7z dar nu s-a sters

  conturile nu se pot sterge, doar caractere de pe cont , mai putin ultimul ramas.

  Salutare ,, mi-am lasat contul pe shop, si cand sa intru inapoi pe cont nu ma mai lasa ,imi spune ca jocul nu este disponibil pentru mine , si sa contactez suportul , daca cand vreau sa la loghez pentru a contacta suportul imi zice ca datele sunt incorecte. Oare care sa fie problema ?

  pe siteul de suport trebuie sa te inregistrezi mai intai cu adresa de mail setata la platforma , si o parola (nu cea de la platforma) abea apoi te poti loga sa faci tichet.

  nu poti transfera caracterul daca itemul este la npc in momentul transferului.
  mai pe scurt nu tre sa ai iteme la npc la bagat de 6/7.

  Am inteles si stiu cum e cu statusul, ceea ce nu intelegi tu ca odata ce cresti in Yohara iti da puncte de status la fiecare bila, lvl...si daca le atribui acolo la orice nu se pun da punctele nu le mai ai, despre asta e vorba....Adica pe scurt daca cresti de la lvl 1 campion la lvl 2 iti da 4 puncte status ptr lvl campion care daca le atribui de ex Voință SungMa (VIT) punctele le-a luat da statusul a ramas acelasi.

  si nu ai iteme cu status sungma echipate? e aceeasi treaba da jos tot , ca daca aveai status din iteme poate nu sa actuaLIZAT , errori metin ce sa zic

  Mutumesc de raspuns, da asta stiu si eu ceea ce nu stiu e ca am primit puncte de status si le-am pus pe VIT punctele le-a luat da statusul e acelasi...

  Ma refer la punctele care ti-le da cand ai status normal si le pui la dex,str,etc... Deci am facut lvl si am primit puncte care pur si simplu cand le-am atribuit pe VIT au disparut si VIT e acelasi :(

  cred ca nu ai inteles . daca tu ai 20 k pv si bagi status vit sungma nu iti creste pv ul , daca intri in o hatra unde tre sa ai 20 sungma vit si tu ai 10 de ex , pv ul tau va scadea la jumatate din 20 k devenind 10 k (exemplu aproximativ ), daca te referi doar la punctele normale de status , si nu la cel sung ma poate ai iteme cu status echipate , da tot jos sa vezi cat ai defapt.

  fiecare mapa are cerintele ei de status yohara , daca nu il ai ti se taie din pv aparare rezistente etc

  https://ro-wiki.metin2.gamefor….php/Status#Nivel_Campion

  buna ziua . nu am mai intrat de cativa ani si acuma cand am vrut sa intru pe cont nu mai merge .... am trei conturi pe care nu pot intra doua sunt lvl 75+ si unu de 80 sau 80+ nu mai stiu sigur.... ele erau un war de fata cu numele 3l3navassy parca , un buff tot fata Eusitu1993 , si un cont tot war de baiat cu numele de Grasul100 sau Gigolo nu mia stiu sigur. am incercat sa le bag in gameforge dar nu a mers .... am intrat si pe email-uri sa le activez ca nu mai intrasem de mult . pot sa le recuperez ca aveam si itm +9 si bonusate plus p-uri la magii.

  trebuie adaugate in platforma sub forma '' numecont_ro + parola ''

  mi-am resetat parola si m-a delogat de pe cont,am incercat sa ma conectez dinnou si imi trebuie un cod de pe GA :) mi-am instalat aplicatia dar trebuie sa ma conectez si nu am cum.Imi zice ca ,,autentificarea cu doi factori a fost deja activata pentru acest cont" ,mi-am instalat aplicatia acun ceva vreme dar am dezinstalat-o n-am cum sa fac rost de cod.Ce trebuie sa fac??

  tichet

  Nu . E de cativa ani buni . E Pe tara romaneasca Si am intrat dupa ceva timp ... pe el dar nu imi mai da cufar nici de la capitan ...

  e , au fost fuziuni , aveai termen 30 de zile sa il iei de la gardian , deci sorry nu mai ai decat pe caractere noi create

  nu poti face absolut nimic , half postate pe discord acu ceva saptamani un raspuns primit de la superiori sai pe aceeasi problema in care se spune si citez :
  ''Due to a technical issue the login via steam is currently only possible with restrictions. However, the responsible departament is already working on a solution and we hope to provide it shortly.''
  in alte cuvinte se lucreaza la o rezolvare , cand anume va fi disponibila nu se stie nu depinde de stafful de pe forum sau discord ci doar de Gf si departamentele responsabile.

  salut baieti , am si eu o problema in legatura cu rezolutia la joc , vreau sa o fac mai mica si nu ma lasa ... dupa ce aleg rezolutia si ii dua ecran mic imi da eroare de la "cofing" "the parameter is incorrect" nu stiu ce sai fac ... ;( ;( Am un laptop cu windows 11 (asus tuf gamming f17)

  cand schimbi rezolutia vezi si frecventa .