Total de acord, in special pentru ingerul cu coasa. Nu mai este deloc profitabil sa faci ingeri, iar eu m-am apucat din nou de joc dupa ce am renuntat aproximativ prin 2015. Joc metin2 din 2010 si la inceput era mare lucru sa faci DT-uri. Acum, tot ce fac este sa fac alchimia pe 10 caractere, si si asta este enervant deoarece de multe ori sunt altii cu caracterele mari in templu si abia poti face coruri. Trebuie diversificat putin farmatul, este prea mult axat jocul pe alchimie acum. Mai bine as face run pe fiecare caracter in parte si asa as face si cioburi, si lazi inger sau orice drop atractiv s-ar baga. La un moment ti se ia de atatea cioburi si nu stiu cat vom rabda cei care am revenit pe joc. Nivel mare nu imi trece prin gand sa fac prea curand, in afara de Meley nu cred ca este ceva mai profitabil de alchimia. Si nu am timpul si rabdarea sa ma apuc de Meley vreodata
Un mare pro, nu numai pentru inger/azrael, ci pentru noi oportunitati de farmat la nivel mic si mediu. Prea jucam toti numai sa facem cioburi.