Recompensele sunt cam inutile.
Posts by Adrian197
-
-
Display More
Sunt pro acestei idei și, la rândul meu, vin cu o propunere care poate fi luată în calcul de conducerea acestui joc.
Cred că ar fi mult mai util ca efectul de anti-exp să funcționeze exact cum e atacul automat sau inelul de experiență – adică un efect activabil pe o durată limitată, nu ca item echipabil jos.
💡 Propunere: Activare Anti-Exp pe durată limitată (efect, nu item)
1 zi 9 MD 25 JD 3 zile 19 MD 49 JD 7 zile 35 MD 89 JD 15 zile 59 MD 149 JD 30 zile 89 MD 199 JD ✅ Beneficii pentru jucători:
– Nu mai pierzi locul de jos unde pui Mănușa Tâlharului, Amuleta, etc.
– Poți farma fără să urci levelul din greșeală
– Îți alegi perioada în funcție de cum joci (1, 3, 7, 15 sau 30 zile)
💼 Beneficii pentru Gameforge:
– Se vinde pe MD (pentru cei care bagă) și JD (pentru cei activi care au cheltuit MD anterior)
– E ușor de implementat, ca sistemul de atac automat
– Nu strică economia, doar adaugă un mic plus de control în joc
Toată lumea iese câștigată. Sper să fie luată în calcul ideea.
De ce sa il scumpesti cand e 19 md uri pt 15 zile? Nu te plângeai tu de preturi ca stai în Anglia? Și sa nu fie valabil pe toate caracterele. Eu folosesc des inelul dar la preturile tale nu l as mai folosi.
-
E o idee foarte utila dar ca și cei de mai sus as prefera sa fie depozitabil nu sa apara ca buff
-
Am găsit unde pica otelele dar nu și colierele lacrima +7.
Snookums: Atentionare pentru postare dubla!
-
Îmi poate spune cineva unde pica colierele lacrima cerului +7? Și "otelul" pentru fiecare clasa +7? Inafara de vrăjitoarea de gheață și de cufarul intunericului?
-
recomandari iteme lv 95 lycan in padurea fermecata? nu rezista bata-l norocu
Ai pus costume?
-
De acord uneori pierzi si 30 de minute ca sa intrii in fermecata si daca se intampla asta timp de cateva zile pierzi cateva ore din viata alergand intr un labirint. E o idee foarte buna si o alternativa sa fie marit numarul de gardieni.
-
Pro îmi doresc manusa negociabila joc de mult. Nu vad sensu pentru care unele iteme sunt nenegociabile.
-
Pro. Părere mea e ca toate itemele ar trebui sa fie negociabile și aplicabile în shop și cu opțiunea de depozitare. Nu înțeleg de ce sa rămân cu marmura sau exo de la event sau cu alte iteme pe care sa le vând în magazinul general ca sunt nefolositoare pe un anumit caracter.
-
Nu ați vrut voi fuziune? Vă tot plângeați că serverele sunt goale, în special Carpathians. Nici acum nu vă convine, când vi s-a oferit ceea ce ați cerut?
Candva erau 8 ch uri. Nu inteleg de ce au scos 2. Acum pentru 4 servere ar trebui minim 12.
Avertisment pentru postare dubla//GYLDA
Nu este permisa postarea consecutiva de doua sau mai multe ori in mai putin de 24 de ore de catre acelasi utilizator al forumului.
-
Nu ați vrut voi fuziune? Vă tot plângeați că serverele sunt goale, în special Carpathians. Nici acum nu vă convine, când vi s-a oferit ceea ce ați cerut?
Fuziunea e binevenita dar nu trebuia sa se intample asa pur si simplu. E bine ca poti sa vinzi itemele mai rapid e bine ca iei iteme sub pretul lor de pe serverele de dinainte(asta daca ai avut woni). Dar nu poți lăsa 6 ch uri pentru 4 servere... am stat o ora jumate pentru 2 mănuși în pădure azi. În sd3 era full pe toate ch urile cam în toate camerele si cu riscul de a ma repeta în bazar mulți au lag și nu e de la pc-uri.
-
Am uitat sa adaug ca si map 2 e full, la fel și în padurea rosie și sunt sigur ca mai sunt mape.
-
Nu știu de voi dar în templu e full la ciob pe toate ch-urile în sd3 la fel, în bazar inafara de anumite zone e lag. Voi ce păreri aveți și ce dificultăți ați întâlnit? Sper sa se rezolve cât mai repede problemele, la evenimentele clar de luna o sa fie GROAZNIC în v2/sd3.
-
Urca l 95. De la 75 la 95 se creste în v4.
-
Si ultima schimbare neplacuta e ca in templu in timpul weekendului pauza era foarte redusa sau nu exista acum e la fel de lunga ca in timpul saptamanii. Aveti si asta pe lista?
-
Și mai e un bug la fel de vechi și enervant. Când războinicul mental da atacul sabiei uneori skillul se învârte în jurul jucătorilor fara sa mai ajungă la inamic și nu da damage.
-
Bug-ul de pe ninja arc se poate rezolva? E foarte vechi, și apare cam asa: dai în mobi și nu iau damage mobii. Se întâmplă des pe orice ninja arc care da basic attack cu săgețile și arcul.
-
Dacă am prieteni online când deschid fereastra de prieteni ma scoate. Dacă nu am prieteni online totul e ok. Se mai plângea cineva pe chat ieri tot de bug-ul asta.
-
Dacă merg cu caracterul pe jos sau pe mount și învârt imaginea cu scroll caracterul se duce stânga sau dreapta. Nu pot farma metine. Am înțeles ca nu sunt singurul cu aceasta problema. Va rog sa rezolvați cât mai rapid posibil.
-
Display More
In 2013 nici nu stiam ca exista conceptul de a farma in joc (eu jucam ca sa evoluez, sa cresc la nivel cu ce puteam, nu stiam eu de strategiile pe care le stiati voi).
Eu am aflat de chestia asta recent (2024) pentru ca mi s-a spus in joc.
De ce nu stiam?
Pentru ca acesta chestie (farmatul) nu este oficiala (nu mi-se spunea nimic, doar sa "farmez" fara ca eu sa stiu atunci ce insemna asta). Singura chestie oficiala care a facut GameForge in legatura cu farmarea este inelul anti-exp.
Nici nu stiam ca serverele aveau drop diferit (toate chestiile astea trebuia sa fie spuse in joc de GameForge de la inceput).
Am fost nevoit sa ma duc in metin2 wiki in 2024 ca sa aflu despre joc...
Nu mai incerca sa spui lucruri despre progresul meu in 2013 pe care nici nu le-am facut atunci.
Si nu mai incerca sa ma pui intr-o lumina de parca ceea ce am spus eu este un "moft".
Daca as fi in locul vostru as zice pe striga doar o data "Daca vreti un drop ridicat, faceti-va conturi de V1 si V2 (cu informatii de la metin2 wiki) daca vreti sa aveti oportunitatea in a obtine manusi de la metinele din padurea rosie (care cresc drop-ul obiectelor cu 50%) cu Sura AM cu magiile buff cat se poate de mare la M/G/P, pentru ca in V1 si V2 se creste cel mai bine de la lvl mic la 60 (V1) si 75 (V2).)".
Eu sunt cu Sura in padurea rosie ca sa caut manusi de la metine de ieri (acum nu imi poti spune ca sunt lenes, pentru ca fac cum pot).
Problema este ca nici nu prea se vb despre asta decat daca intrebi pe striga, soapta, chat.
Cum puteti sa va asteptati sa invete incepatorii jocul fara informatiile necesare de la bun inceput?
Ai deviat de la subiect mai bine intra in sectiunea ajutor/intrebari si cere acolo ajutor la modul unde farmez la lvl x cum fac bani la lvl x etc. Si apropo in v2 se creste pana la lvl 75 după 75-95 in v4