Posts by Adrian197

Fiind jucător vechi am îndeplinit cam toate misiunile clasice și unice (de la NPC-urile din map1/map2 și unele ocazionale din afară), nu mai interesează pe nimeni "povestea" jocului, dar dacă vrei să știi foarte pe scurt la ce se referă...Totul e despre "impactul negativ al pietrelor Metin" și ostilitatea reciprocă a celor trei regate, apoi narativul s-a diversificat după implementarea Meley și mai târziu a Yohara. Totul s-a concentrat pe "influența lui Sung Mahi care încearcă permanent să cucerească continentul pe care se află cele trei regate", în rest, probleme personale ale "sătenilor" (NPC-urilor): unul vrea să trimită scrisoare către clona lui din map2, altul vrea intestin de lup, altul ficat de lup, biologul e deja clasic. Rezumat: un permanent război între regate și o amenințare de distrugere de la "Demonul Sung Mahi" (care deschide seară de seară Portalul prin care, teoretic, ar trebui să cucerească tot, dar bravii luptători reușesc să-l anihileze, deci e un demon sleit de puteri și îmbătrânit). :D

Amuzanta descriere

De ce sa il scumpesti cand e 19 md uri pt 15 zile? Nu te plângeai tu de preturi ca stai în Anglia? Și sa nu fie valabil pe toate caracterele. Eu folosesc des inelul dar la preturile tale nu l as mai folosi.

Îmi poate spune cineva unde pica colierele lacrima cerului +7? Și "otelul" pentru fiecare clasa +7? Inafara de vrăjitoarea de gheață și de cufarul intunericului?

Da,așa este și mie mi s-au întâmplat asta . De asemeni nu știu dacă a remarcat careva dar numărul de mobi din Pădurea roșie a scăzut simțitor , cel puțin în partea ei finala sunt câteva grupe amarate

Mie imi convine daca sunt mai putini mobi. Mor mai greu si sparg mai usor metinele. Daca vrei sa cresti pana la 75 o faci in sd3 pana la 95 in v4 si dupa in padurea fermecata cat poti sau chiar pan la 120 daca nu faci fata redux.

Nu ma uitam la display inițial dar când am facut-o aveam fereastra de vrăjește cu + deschisa fără sa am vreun vrăjește cu + în inventar posibil sa fii apăsat pe o combinație de taste care sa deschidă fereastra? Are cineva idee de cum pot deschide fereastra de vrăjește cu +? Nu a funcționat sa schimb bonusurile.

De acord uneori pierzi si 30 de minute ca sa intrii in fermecata si daca se intampla asta timp de cateva zile pierzi cateva ore din viata alergand intr un labirint. E o idee foarte buna si o alternativa sa fie marit numarul de gardieni.

Multumesc dar ieri au fost 2 evenimente prada unu cu orison mic si unu cu cor. Am mai cu vorbit cineva și mi a zis ca e postata lista doar pentru un tip de prada. Nu știu dacă nu au anunțat ei sau l au băgat din greșeală.

Pe discord găsesc doar eventurile de pe tigerghost.

Vad ca acum sunt 2 eventuri de prada are idee cineva unde găsesc lista pentru Prada 2? Pentru kirin

Pro. Părere mea e ca toate itemele ar trebui sa fie negociabile și aplicabile în shop și cu opțiunea de depozitare. Nu înțeleg de ce sa rămân cu marmura sau exo de la event sau cu alte iteme pe care sa le vând în magazinul general ca sunt nefolositoare pe un anumit caracter.

De acord un event asa important trebuie ținut la o ora mai accesibila. Dar chiar și asa sd3 ul locul cel mai bun pentru cl e full. Ne trebuie mai multe ch uri.

Nu ați vrut voi fuziune? Vă tot plângeați că serverele sunt goale, în special Carpathians. Nici acum nu vă convine, când vi s-a oferit ceea ce ați cerut?

Candva erau 8 ch uri. Nu inteleg de ce au scos 2. Acum pentru 4 servere ar trebui minim 12.

Avertisment pentru postare dubla//GYLDA

Nu este permisa postarea consecutiva de doua sau mai multe ori in mai putin de 24 de ore de catre acelasi utilizator al forumului.

Nu ați vrut voi fuziune? Vă tot plângeați că serverele sunt goale, în special Carpathians. Nici acum nu vă convine, când vi s-a oferit ceea ce ați cerut?

Fuziunea e binevenita dar nu trebuia sa se intample asa pur si simplu. E bine ca poti sa vinzi itemele mai rapid e bine ca iei iteme sub pretul lor de pe serverele de dinainte(asta daca ai avut woni). Dar nu poți lăsa 6 ch uri pentru 4 servere... am stat o ora jumate pentru 2 mănuși în pădure azi. În sd3 era full pe toate ch urile cam în toate camerele si cu riscul de a ma repeta în bazar mulți au lag și nu e de la pc-uri.