De acord, bonusurile pe curele ar ajuta mult.
Posts by Adrian197
-
-
Foarte bună ideea, mai scade din monotonia jocului oferind diversitate.
-
Expansion pack nu doar servere noi identice cu cele vechi prin expansion pack-uri se înțelege achiziționarea expansiunii o singura data ce cuprinde mobi noi, iteme noi, hărți noi, misiuni noi NPC-uri noi.
Aceste expansiuni pot fi și paralele hărților deja existente.
-
Si eu sunt nemultumit de rata de succes a pergamentelor binecuvântate.
-
Propun pentru promovarea forumului sa avem recompense în joc direct proporționale cu rank-urile de pe forum. Cufere sau doar niște simboluri frumoase deasupra caracterului în joc.
-
Propun sa nu mai primim atenționări sau altele dacă răspundem unor membrii de pe forum în postările noastre. Este ciudat sa ai voie o singura data sa postezi și după sa nu poți discuta. Poate s-au înțeles greșit datele problemei sau vin cu ceva nou, un update. Iar sa dai mereu edit nu e același lucru cu a răspunde. Mulțumesc!
-
Probabil cel mai versatil caracter atat la lvl mic, cat si la lvl mare este war aura
Deci sa o luam asa:
1. War aura, bun in pvp si pvm si la lvl mic si la lvl mare (evident ca nu este cel mai bun in pvp, sunt alte caractere mai bune)
2. War mental, slabut in pvp si pvm la lvl mic, extrem de bun in pvp la lvl mare, gen lvl 95+ (poate fi bun si de la lvl 61-75 in pvp, dar echipat calumea)
3. Sura arme, evident ca numai are rost sa zic ca este rege in pvm la orice nivel, pvp abia dupa lvl 86+ cand faci al 5-lea master si scoti armura si faci G la risipire
4. Ninja Lama/Arc evident buni in pvp, dar in pvm cam deloc (doar ninja arc evident transformat la bosii de lvl mare)
5. La lycan nu ma prea pricep, dar sincer pot sa il asociez cu war aura, bun si pvp, bun si pvm
6.Sura bm si saman leac... regi in pvp, n-are rost sa mai discutam aiciDeci per total, cred ca war aura este de departe cel mai versatil caracter, chiar daca zilele de glorie cand era rege in pvp s-au cam dus, dar echipat cu iteme calumea, este inca o forta in pvp
Iar inca un plus pentru warrior aura/mental este faptul ca se gasesc iteme destul de usor si cu bonusuri foarte bune, pe cand la celelalte rase uneori e mai greu sa gasesti iteme si sunt mai scumpe..
La lvl mic e mai bun razboinicul mental deoarece rezista mai bine la mobi si metine, nu ai nevoie de buff. Plus cărțile mult mult mult mai ieftine.
-
la fel pățesc și eu îmi da date cont incorecte
-
Server Carpathians
Nume Fares
Locație: Map 1, Valea Orcilor, Map 2
Ora : aproximativ 14:15-14:25
Regatul Albastru
BUG-ul se întâmplă la câteva minute după ce dispare.
Am pus săgețile pe caracter, am echipat arcul, m-am apucat să atac monștrii și o data la câteva minute caracterul atacă dar nu provoacă daune celui atacat. Uneori se întâmplă ca nici magiile sa nu provoace daune.
Dacă schimb ținta BUG-ul dispare.
Pozele sunt irelevante.
Nu am reușit sa găsesc un site pe care sa urc filmulețul, se întâmplă exagerat de frecvent.
Reproduceţi pașii și bug-ul apare.
Verificați dacă se întâmplă și în PVP.
Mulțumesc! Toate cele bune!
-
Da ai dreptate, inițial am susținut ideea acum sunt contra.
FireStart3R: Atentionare pentru nerespectarea regulamentului!
Te rog sa lasi userii sa isi spuna punctul de vedere fara a corecta tu fiecare persoana si fiecare opinie.
-
Contra.. Daca se va baga asa ceva playerii vor putea face iteme cu ce bonusuri vor ei.. de ex 2k pv 15 sabie 15 2 maini 15 pumnal 15 sageti etc.. daca nu le convine bns il scoate si gata
FireStart3R: Atentionare pentru nerespectarea regulamentului!
Te rog sa lasi userii sa isi spuna punctul de vedere fara a corecta tu fiecare persoana si fiecare opinie.
-
Inițial am susținut ideea dar dacă faci un item cu 15% orice ce farmec mai are jocul?