Posts by Adrian197

nu dau ei apărare pv pm și 3 skilluri pasive?

FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi santionate cu PostHunt. + OffTopic.

Ai primit o atentionare!

De ce sa il scumpesti cand e 19 md uri pt 15 zile? Nu te plângeai tu de preturi ca stai în Anglia? Și sa nu fie valabil pe toate caracterele. Eu folosesc des inelul dar la preturile tale nu l as mai folosi.

Îmi poate spune cineva unde pica colierele lacrima cerului +7? Și "otelul" pentru fiecare clasa +7? Inafara de vrăjitoarea de gheață și de cufarul intunericului?

Da,așa este și mie mi s-au întâmplat asta . De asemeni nu știu dacă a remarcat careva dar numărul de mobi din Pădurea roșie a scăzut simțitor , cel puțin în partea ei finala sunt câteva grupe amarate

Mie imi convine daca sunt mai putini mobi. Mor mai greu si sparg mai usor metinele. Daca vrei sa cresti pana la 75 o faci in sd3 pana la 95 in v4 si dupa in padurea fermecata cat poti sau chiar pan la 120 daca nu faci fata redux.

Nu ma uitam la display inițial dar când am facut-o aveam fereastra de vrăjește cu + deschisa fără sa am vreun vrăjește cu + în inventar posibil sa fii apăsat pe o combinație de taste care sa deschidă fereastra? Are cineva idee de cum pot deschide fereastra de vrăjește cu +? Nu a funcționat sa schimb bonusurile.

De acord uneori pierzi si 30 de minute ca sa intrii in fermecata si daca se intampla asta timp de cateva zile pierzi cateva ore din viata alergand intr un labirint. E o idee foarte buna si o alternativa sa fie marit numarul de gardieni.

Multumesc dar ieri au fost 2 evenimente prada unu cu orison mic si unu cu cor. Am mai cu vorbit cineva și mi a zis ca e postata lista doar pentru un tip de prada. Nu știu dacă nu au anunțat ei sau l au băgat din greșeală.

Pe discord găsesc doar eventurile de pe tigerghost.

Vad ca acum sunt 2 eventuri de prada are idee cineva unde găsesc lista pentru Prada 2? Pentru kirin

Pro. Părere mea e ca toate itemele ar trebui sa fie negociabile și aplicabile în shop și cu opțiunea de depozitare. Nu înțeleg de ce sa rămân cu marmura sau exo de la event sau cu alte iteme pe care sa le vând în magazinul general ca sunt nefolositoare pe un anumit caracter.

Sau farmeaza si ia ti vouchere datorita faptului ca a scazut pretu la MD a scazut pretu si la vouchere.

In România nu ramai nici cu 200-400 lei in multe cazuri nu lire. Nu ai idee cu cat au crescut TOATE preturile. Si salariu minim e in jur de 2000 lei, calculează în lire. Plus ca dacă nu ți e bine acolo, hai înapoi! Aparent o cam dai că e mai bine financiar la noi ceea ce e penibil sau că nu e asa mare diferența.

Dar fata de Romania preturile in Anglia sunt aproape x3, spre exemplu eu iau 175 MD cu 10£ , ceea ce mi se pare cam mult, nu mai zic daca vreau sa iau 1.300 MD cu 50£.
    Adica nu zic ca in vestul Europei salariul este la fel ca in Romania, dar si cheltuielile din afara sunt mari la fel ca si salariile...
    Cand tragi linie la toate cheltuielile si ce ai facut in luna respectiva, daca vrei sa obtii ceva de pe Item-Shop te gandesti de 2 ori daca iti permiti sa bagi 50£ pentru un Costum Aura, sau orice altceva.

La salariu de 1200-1500 lire minim nu poti sa bagi 50 de lire cand e si happy hour? Pe bune?

De acord un event asa important trebuie ținut la o ora mai accesibila. Dar chiar și asa sd3 ul locul cel mai bun pentru cl e full. Ne trebuie mai multe ch uri.