Posts by Adrian197

De ce sa il scumpesti cand e 19 md uri pt 15 zile? Nu te plângeai tu de preturi ca stai în Anglia? Și sa nu fie valabil pe toate caracterele. Eu folosesc des inelul dar la preturile tale nu l as mai folosi.

Îmi poate spune cineva unde pica colierele lacrima cerului +7? Și "otelul" pentru fiecare clasa +7? Inafara de vrăjitoarea de gheață și de cufarul intunericului?

De acord uneori pierzi si 30 de minute ca sa intrii in fermecata si daca se intampla asta timp de cateva zile pierzi cateva ore din viata alergand intr un labirint. E o idee foarte buna si o alternativa sa fie marit numarul de gardieni.

Pro. Părere mea e ca toate itemele ar trebui sa fie negociabile și aplicabile în shop și cu opțiunea de depozitare. Nu înțeleg de ce sa rămân cu marmura sau exo de la event sau cu alte iteme pe care sa le vând în magazinul general ca sunt nefolositoare pe un anumit caracter.

Nu ați vrut voi fuziune? Vă tot plângeați că serverele sunt goale, în special Carpathians. Nici acum nu vă convine, când vi s-a oferit ceea ce ați cerut?

Candva erau 8 ch uri. Nu inteleg de ce au scos 2. Acum pentru 4 servere ar trebui minim 12.

Avertisment pentru postare dubla//GYLDA

Nu este permisa postarea consecutiva de doua sau mai multe ori in mai putin de 24 de ore de catre acelasi utilizator al forumului.

Nu ați vrut voi fuziune? Vă tot plângeați că serverele sunt goale, în special Carpathians. Nici acum nu vă convine, când vi s-a oferit ceea ce ați cerut?

Fuziunea e binevenita dar nu trebuia sa se intample asa pur si simplu. E bine ca poti sa vinzi itemele mai rapid e bine ca iei iteme sub pretul lor de pe serverele de dinainte(asta daca ai avut woni). Dar nu poți lăsa 6 ch uri pentru 4 servere... am stat o ora jumate pentru 2 mănuși în pădure azi. În sd3 era full pe toate ch urile cam în toate camerele si cu riscul de a ma repeta în bazar mulți au lag și nu e de la pc-uri.

Nu știu de voi dar în templu e full la ciob pe toate ch-urile în sd3 la fel, în bazar inafara de anumite zone e lag. Voi ce păreri aveți și ce dificultăți ați întâlnit? Sper sa se rezolve cât mai repede problemele, la evenimentele clar de luna o sa fie GROAZNIC în v2/sd3.

Ai deviat de la subiect mai bine intra in sectiunea ajutor/intrebari si cere acolo ajutor la modul unde farmez la lvl x cum fac bani la lvl x etc. Si apropo in v2 se creste pana la lvl 75 după 75-95 in v4