Posts by Sayabuse

Contra, ai ajunge sa nu mai ai de unde sa cumperi mănuși. În beta la fiecare metin ai mănușă deci s-ar ajunge la un număr mare de mănuși și la un preț scăzut. Mulți printre care ma numar și eu nu adunam inelele exp pentru ca au un preț foarte mic și asa s-ar ajunge și cu mănușile și nimeni nu ar mai dropa. Nu sunt stack-abile și asta ocupă loc, dacă mai aduni și inelele deja din 10 metine nu mai ai loc unde sa le aduni. Plus ca 75-90 e un interval cam mort de farm și singura sursă de venit constanta sunt mănușile ( metinele 85-90 ) , deci total contra. Fără o alternativa buna de farm la intervalul ala de lv eu nu vad cu ochi buni o eventuala implementare a mănuși negociabile.

Bun si daca eu locuiesc in Anglia spre exemplu, iar sotia in Romania si avem amandoi aceeasi platforma
    Ea are interzis sa bage MD sau eu?
    Consider doar in cazul in care bagi VPN sa fii pedepsit.

Tot ban permanent primești. Ai semnat niște TC la crearea contului pe care se pare că nu le-ai citit. Nu ai voie mai mult de o persoana pe cont, nu e ilegal, dar în cazul în care ai nevoie de suport nu mai beneficiezi de el. Sunt 2 tipuri de ban pt IP, unul automat, dat de scriptul jocului, care nu poate fi scos de nimeni (în cazul în care e permanent) , și cel dat de membrii staff-ului. Când folosești IP din 2 țări diferite în general te baneaza scriptul ( banul fiind renumita bara roșie, care îți restricționează accesul la toate conturile platformei și care nu poate fi scos de membrii staf-ului, el dispare automat, asta în cazul în care nu e permanent. Eu am fost banat pe 3 zile. Am fost rugat sa explic la support de ce am IP de România și Germania. Am explicat ca suntem 2 și am pierdut și suportul la platforma respectiva. Într-un final am vândut platforma de frica sa nu mai fiu banat încă odată și sa nu o mai pot debana...

PS: în cazul în care vrei mai multe informații lasă un mesaj în privat și îți demonstrez toată acțiunea prin răspunsurile de la support. Intrand și tu și soția din 2 tari oricum riști sa fii banat permanent de scriptul jocului în mod automat. În cazul în care nu ai observat, când intri câteodată pe câte un IP nou, primesti e-mail si te anunță ca a fost detectat un IP nou. La mai multe anunțuri primite ( dacă IP-ul nu e din aceeași țară ) primești ban ( bara roșie - temporar la început apoi permanent în cazul în care continui ).

Ca sa faci dragonul singur ai nevoie de un dmg constant de 19k in dragon. Colierul cu fulger nu te ajuta, te ajuta mai mult un colier lacrima +9 pv + critica, pentru ca ai diamant stralucitor si nu prea iti mai da dmg pe skill dragonul si poti sa il faci lejer si cu 60 fulger pe care il strangi doar din iteme + aclchimie fara costume si fara colier. Cauta coif de 100 +9 cu atac pentru ca se simte mult ala 8% val atac de pe el.

Nu va mai agitati degeaba ca nu o sa schimbati nimic in legatura cu staff-ul metin2.ro, de asta eu am decis sa emigrez pe west unde ti se raspunde tot timpul la support in maxim 2-3 ore , unde vezi aproape zilnic pe striga cu GM - SGM on, pentru probleme, unde Web iti raspunde la fiecare tag dat pe discord, sta la vorba, la glume si se implica in buna functionare a jocului. Asta e diferenta de mentalitate dintre West si Est. La noi se stie doar de functia de ban, dar si asta fiind folosita doar pentru a bana jucatorii care sunt impotriva lor si nici decum hack-eri care umbla nestingheriti cu saptamanile prin mape, prin chat-uri pana ajung sa fie banati. Nu inteleg de ce noi romanii ( marea majoritate ) cand ajungem intr-o functie de conducere incepem sa devenim infumurati, si spun asta ca fost GO pe Bitefight cand marea majoritate din staff-ul asta nici nu stia sa isi scrie numele corect...

Cat despre rezolvarea de bug-uri asta se datoreaza proastei administratiei a jocului si aici ma refer la tehnicieni + conducerea conpaniei, care din dorinta de profit , au scos serverele beta-test pe care se testa inainte un update si apoi se implementa cand totul era ok. Acum au acces la ele doar "influencerii" , "influenceri" care marea majoritate, habar nu au de jocul asta si doar testeaza in bazar cu sticla de negot, jocul asta.

Deci cum spuneam resemnarea sau quit, doar astea 2 sunt variantele de le mai avem, eu nu mai am cheful necesar sa ma mai iau in gura cu ei, pentru ca m-am luat prea mult de-a lungul timpului , si lingaii erau tot timpul de partea staff-ului crezand ca le fac astia statuie. Eu am luat destule ban si warning aici ca sa mai ma leg la cap, incercand sa schimb ceva, Acum va las pe voi, pe mine nu ma mai intereseaza ce se intampla cu Est-ul , am ramas aici doar pentru a sfatui jucatorii care au nevoie.

Ca fost GO al Bitefight, un sfat am pentru staff. Migrarea playerilor si golirea serverelor v-a duce la demiterea vostra, cum s-a intamplat cu intreaga echipa bitefight.ro, si o sa fiti inlocuiti cu alte persoane mai capabile. Echipa bitefght.ro e acum moderata de bulgari si toti romanii au fost demisi, cu exceptia a 2 moderatori. Si ca sa se inteleaga, eu am renuntat la functie pentru ca nu am mai avut timp si am renuntat la joc, nu am fost demis, dar mai toti colegii mei da.

De unde ai informația asta?

Toată lumea știe asta. Vrăjește cu b le folosești sa bagi imun pe scut, pv pe iteme, hh pe arme sau paguba medie pe arme. Dacă bagi sa prinzi altceva, sa știi ca îți intra foarte greu, bonusul maxim, și foarte rar sa îți dea 2x bonus maxim.

Doar rezistenta pamant te ajuta si aparare cat mai multa. Fa o samanca lv 75 ca in 2 zile sd3 e gata, si fa nunta cu ea , te ajuta mult mai ales ca esti war, si cauta o armura cu 10 abs pv , si chiar si o bratara de lc cu pv si abs pv.

Inca odata iti spun, nu stii absolut nimic. Sa iti explic o situatie reala. Acum 3 luni un baiat de nivel 30, lycan ( incepator - la fel ca tine, care a jucat in trecut putin, dar nu stia absolut nimic ), imi da mesaj, eu fiind tot lycan, dar lv120, si imi cere sfaturi. Acum baiatul are samanca si un war ( full mitice ) lv 105, ambele conturi, e drept a bagat ceva bani, si a avut suportul ( doar cu sfaturi ) celor din grupul meu de discord ( pentru ca l-am adaugat si pe el pentru al sfatui ) si la 3 luni baiatul face singur razador si bate unde vrea el in toate mapele disponibile fara probleme. De la 0 fara un leu bagat in joc iti fac in maxim o luna , un caracter de la 0-61 cu P ( skill principal - fie aura , tais , sau oricare alt skill ) + mitica opaca cu bonusuri perfecte, care face undeva la 120-130w pe tiger, faptul ca tu nu stii jocul te face doar sa te chinui. De asta iti tot zic, invata sa joci si sa farmezi cat mai eficient, ca bati fara manusa joc si site, e doar un timp pierdut aiurea, doar de dragul de a zice ca joci metin...

Inteleg mai bine acum. Pe orice server cioburile sunt greu de facut fara cele 2 manusi manusa site si manusa de la metine. Din cioburi faci aproximativ 30-40 woni pe luna(vânzând doar antice).

Defapt nu prea ai înțeles nici tu nimic... El e genul de bate gol pușcă și vrea drop, el a rămas blocat în 2013 când aveai drop și fără mănuși, acum dacă nu ai site + joc farmezi degeaba. El vrea sa aibe drop și sa fie lăsat în pace, fără sa investească nimic. El nu înțelege ca GF e o companie care prestează niște servicii, în cazul lor, jocuri, și trebuie sa facă profit ca să supraviețuiască. Eu sunt genul care lasă playeri sa farmeze în locul pe care l-au ocupat ( asta pana ma ia capul ), dar genul ca el care ocupa locurile bune de farmat, fără ca măcar sa aibe un drop decent, nu o sa îi las niciodată sa farmeze, de ce?? Pentru ca ocupa un loc bun când alți 10 playeri ar face ce face el într-o ora. El nu știe metin absolut deloc și plânge pe forum ca îl bat alții, și ca vrea protectie pvp, și vine cu faze de genul ca "alții ca el când fac propuneri", joc metin din 2011 sau 2012 și in toți anii ăștia nu a venit unu ca el sa propună ineptia asta. Deci per total și dacă te lași, nu o sa contezi nici măcar 0,01%, și "alții ca tine", dacă vine câte unu la 12-13 ani e fix 0 barat. Un sfat am pt tine, învață metin mai întâi și apoi poți veni sa propui ce te taie capul pe forum.

Rar mai vezi așa gândire eminenta pe acest forum:pillepalle:Aplică domnule în echipa jocului dacă tot le ții apărarea și îi iei în brațe, vezi domne săracii membrii ai staffului nu fac față. Pai dacă nu fac față, de ce nu se investește încontinuu în combaterea acestor boți? Oamenii s-au săturat să nu aibă loc la fărmat de boții lor. În curând vor avansa și în celelalte harți.

Tocmai pentru ca am fost membru al staff-ului pe un joc al GF si de acolo stiu ca sunt limitati / depasiti de situatie, problema ta ar trebui sa fie cu dezvoltatorii nu cu staff-ul, dar e greu sa gandesti, din pacate. Mai scoateti capul din grota aia pe care o tot folositi ca nu e greu sa mai vedeti si imaginea de ansamblu ,nu doar inainte precum calul. Deci cum spuneam, ai ceva doleante, vb cu dezvoltatorii ca ei au facut regulamentul si jocul asta, nu staff-ul, 30 secunde filmarea + incarcatul in platforma + ban-ul propriu zis dureaza, acum inchipuieti ca sunt sute de hackeri si ei 2-3 GM - SGM pe server, au viata personala si nu sunt platiti sa iti stea tie 24 din 24 la pc sa dea ban. Conform regulamentului au obligatia sa stea 1h pe joc, in o ora banezi maxim 30 de playeri. Deci succes in a face curat pe servere si daca crezi ca esti in stare, functiile pt staff sunt deschise. E alegerea ta daca vrei sa joci sau nu in conditiile date, nu te forteaza nimeni. Esti liber sa pleci.

Edit: S-a investit in GameGuard si au ajuns playeri corecti cu conturi de zeci de mii de euro banati automat de Shield, si la rugamintea noastra, a player-ilor, a fost scoasa prostia aia de Shield., singura varianta ar fi prin cod de invitatie ca si Tiger ( unde sunt foarte putini hackeri ) sau cu abonament lunar, sau introducerea ban-ului pe placa de retea.

Eu am ajuns la o concluzie.. dar este strict părerea mea. Eu cred că sunt boții lor că să poată să vând și yang pe lângă miraculosul item-shop.

Tu te auzi ce zici ? Era mai simplu sa bage in IS yang cum a mai fost, decat sa tina sute de boti. Pur si simplu sunt mult prea multi pt a fi banati de o mana de membrii, sunt 2-3 GM per server vs zeci de hackeri care fac imediat alte conturi imediat dupa ce au fost banati, e normal sa nu poata sa faca fata pentru ca nu sunt roboti si nu sunt obligati sa stea in permanenta pe joc ca sa faca curat si chiar si asa tot nu ar conta, mai ganditi si voi putin ca nu e greu.

in opinia mea nu se merita sa joci la lv mare ( trebuie sa rupi item shop )

Asta pentru ca nu stii sa joci jocul asta, cu 1k MD faci lv 120 in maxim 30 zile, dar tre sa stii sa joci.

salut, dupa o pauza foarte lunga m am reapucat pe server ul Poly, dupa aproximativ 2-3 zile am realizat ca este timp irosit. 1.) 0 iteme de level mic in shop uri, cel mai ieftin imun costa 8w :)) bafta sa strangi acesti bani cand sunt 0 playeri de lvl mic sau 0 playeri sa iti cumpere itemele de upgrade din map 1/2... 2.) pe langa faptul ca sunt putine iteme de lvl mic, doar 1 pagina cu armuri de war pana in lvl 34, sunt foarte putine shop uri in sine, lasand de inteles ca server ul este complet mort 3.) auto atac peste tot, 0 suflet, 0 pvp, se simte abandonat.... DUPA care am zis sa incerc CARPA instant cum am intrat am vazut o diferenta la shop uri, mult mai multe, extrem de multe iteme, imun la 2w, armuri ieftine, super pentru un incepator care nu vrea sa iroseasca luni pentru a strange 8w pt un item. Intre timp am ajuns si prin vale, pe toate ch urile vad playeri care farmeaza la ORCI si pot spune ca imi ofera cel mai frumos sentiment, cand vad oameni care farmeaza si poti interactiona cu ei, FARA AUTO ATAC... se simte in viata... mapele sunt pline, da, nu stiu ce era inainte pe Carpa dar mie mi se pare ca este intr un stadiu bun, nu are nevoie de fuziune ci cel mai probabil doar de un eveniment NOU special pt Carpa sau special pt anumite servere pentru a aduce playerii inapoi, nu vreau sa fuzioneze cu nimeni, dupa ce am experimentat un server FARA AUTO ATAC nu vreau sa se transforme intr un server soulless ca restu, de ce sa nu fie acest server SPECIAL? vrei auto atac? pur si simplu te duci pe absolut orice server inafara de Carpa. simplu.

Cand o sa ajungi la lv mare o sa vezi cu adevarat ce si cum e serverul Carpathians, iti spune asta unul care era entuziasmat ca tine si a ajuns la 120. Am renuntat imediat dupa.

Nu se da ban pt magazin, chiar daca le cumperi la 1 yang, doar pentru negot / adunat de pe jos de la hack, altfel acuma eram banati cu totii, cu totii am cumparat upgrade de la boti fara sa stim. Se da ban pt magazin doar daca e pe acelasi IP sau daca se decide ca e aceeasi persoana ( prin actiuni repetate ). Si sunt de acord cu tine ca nu o sa se ieftineasca nimic, poate doar putin, dar eu sunt de parere ca farmeri au luato razna si cer mult peste cat fac itemele, deci e un lucru bun si asta, sa ii mai puna boti la respect.

Contra, oameni nu stau pe Crud de placere ci din cauza bonusului de pe 6-7 si marea majoritate nu incurca pe nimeni cu nimic si isi vad de treaba lor. Stau asa doar pentru a beneficia de daunele alea in + de la 6-7. Eu cred ca tu vrei doar sa faci niste bani lejer dropand playeri, si intalnesc zi de zi genul tau, care stau si bat cu orele la conturi pe crud de pe care nu iau nimic, si probabil de acolo frustrarea. Ca sa se implementeze asa ceva ar trebui scos si bonusul ala de pe 6-7 si perso sa aiba efect doar la negot, aruncat iteme si hrana pet, ceea ce e foarte greu de implementat + ca nu toti folosesc prostia aia de autentificare in 2 pasi.

Fac fata la metinele din fermecata cu un 45 vant cu dmg de 10-12k in metine pe un war aura de 95? Smarald+8 , papuci de foc+8 , colier lc 6 metine, manie 49medie 40 atac , alchimie mitica opaca si biolog la zelkova? Pv: 25k

Multumesc

Nu faci, daca vrei sa rezisti fermecata fara costume, iti trebuie un minim 60 vant si chiar si atunci daca apar multi druizi te pica. Incearca sa pui full vant de pe iteme , o armura lv mic cu 15 vant + 10 abs de pv, si bati inclusiv pe platou fara probleme si fara costume.

Eu unul tot pe otravita as merge, si merg pe un farmer de lv 100 cu care dau razadorul lejer solo fara buff sau costume...

Arma de 2 maini as merge doar de ar fi zodiaca, acolo chiar se vede diferenta + ca daca vrei sa lasi pe auto pe undeva e greu cu 2 maini. Cauta o otravita cu pgm cat mai mare chiar daca nu are 6-7 si ii bagi tu pe parcurs din eventuri, cred ca iesi mai bine.

mersi frumos.. nu stiu de ce nu au lasat DT-ul asa, vremuri frumoase...

Timer-ul apare in chat? ca sa stiu cat pot sta in DT?

Am 63, dar o sa vin cu cont de 75 ca sa trec mai departe. Nu-i problema ca rezista.

Merci :)

Daca nu ai lv 75+ nu mai poti trece de etajul cu fierarul, conturile sub lv 75 sunt teleportate automat jos, in momentul in care dai "urca la nivelul urmator" .

Salutare!

Se mai poate farma in DT la etajul 7? Am inteles ca daca spargi 7-8 metine mai nou te arunca la etajul 8.. stie cineva? Server: Romania

P.S. Deci inteleg din discutia de mai sus ca la event-uri dropul special (ex: orisoane) nu se pune, corect?

Multumesc!

Nu la 7-8 metine, ci cand l-ai gasit pe cel corect, te poate urca si la primul metin.

Daca la drop special te referi daca poti dropa in DT , atunci raspunsul e nu. Nu ai drop DT la side-uri, e gandit sa nu se faca abuzuri.