Posts by Luca14

  Pro, bineînțeles! Când s-a deschis România, s-a anunțat a fi un server "special", mai ușor decât celelalte. În timp, au dispărut treptat beneficiile. Bonusul XP a fost scos de la Uriel, fără ca măcar să fim anunțați, dropul a început să scadă semnificativ (din 50-60 metine abia am văzut o fasole, uneori nici mănușă nu pică la metine, dar mantii), nici cu side-events nu mai e un server "special", din moment ce s-au introdus și pe serverele vechi.. Atacul automat ar fi binevenit, la fel eventul Flower power, diferența dintre Carpathians și Polyphemos putând fi evenimentul Worldboss și spiritele.

  Eu cred ca este din cauza diferentei de nivel (10 nivele), dar astept si parerile voastre.

  Tind sa cred acelasi lucru, intrucat am patit asemanator cu sura de lv 61 vs metine de lv 70, din tara de foc. Ciudat era, totusi, faptul ca daca dezechipam manusa metin, dropam carte la fiecare piatra. N-am inteles niciodata de ce, dar nici nu mi-am batut capul, sincer.

  N-ai ce-i face, nici cu mod compatibilitate nu merge. Treci pe Windows 10, e singura variantă pe care am putut-o găsi. Ba chiar, de la o vreme, și pe Windows 10 mai face figuri. Dacă dai play și minimizezi clientul Gameforge sau doar îl lași pe fundal și deschizi altă aplicație peste el, apare doar animația CB și clientul de Metin nu se mai deschide 😅

  Eșarfa e necesară și de la lv actual, măcar de 19% cu beta +8,cum am zis, iar pentru v4 poți echipa un granat mitic opac (câștigi atât rezistență, cât și putere fulger, ceea ce mai crește puțin damage-ul). Coiful de lv 100, papucii cu monștri, scutul titan și cerceii smarald le poți face în timp (cerceii și scutul cred că sunt cel mai ușor de obținut și au prețuri accesibile, coiful și papucii te duc mai mult, in funcție de piață).

  Peste toate astea, nu neglija biologul!

  Salut,

  Am să încerc să îți răspund în ordinea întrebărilor tale, astfel:


  1. Nu se crește în munții Thunder. Lv 95 faci în v4, pe urmă 95-120 în pădurea fermecată.

  2. Nu prea are rost să investești în iteme cu fulger/orci, de vreme ce în Thunder te interesează să bați metine, nu mobi. Iar în fermecată, vânt și diavoli.

  3. Nu, posedata nu merge făcută în beta, iar investiția în oțel e mai mult sau mai puțin utilă. Mulți dintre noi folosim încă armuri de lv34, atât în v4, cât și în fermecată (se fac mai ușor, costă mai puțin). De la 105 poți începe cu o armură cu mobi +0 (crește în lv odată cu rafinarea) pe care o bonusezi după nevoile de atunci (ex: vânt pentru fermecată, foc pentru Razador).

  4.1. Dacă ai posibilitatea să-ți faci roată de alchimie cu mitice, fă direct așa. În felul ăsta, eviți investiții suplimentare.

  Având în vedere că ești șaman:

  - diamantul poate avea PC, rezistență PC, atac magic;

  - rubinul 2x PM și valoare atac;

  - jadul, teoretic, full înseamnă 2x PV (valoare + procent) și absorbite PV; personal, pentru PvM, prefer cu PV, absorbite PV și refacere PV;

  - safirul e după preferințe, având în vedere că e strict PvP (dacă vrei doar să faci roata pentru bonus, poți echipa unul gol pentru început, iar pe urmă îl schimbi cu unul full);

  - granatul, iarăși, din punctul meu de vedere poate fi echipat doar cu bonus de absorbite PM;

  - onyxul full înseamnă blocare atac corporal, rezistență critică, rezistență pătrundere.

  4.2. Până strângi bani de o eșarfă mai bună, pentru început, poți echipa una de 19% cu arc beta+8 absorbit (arcurile au atac mare, deci se preferă absorbirea arcurilor pe eșarfe); pe urmă, o poți schimba cu una cu rată de absorbție mai mare (25% este maximul) și cu arc zodiac absorbit, cu medie bună (7-8 măcar), eventual și cu bonus putere (gheață, pentru hydra, de exemplu).


  Sper că am putut să-ți răspund conform așteptărilor și nu te-am băgat și mai mult în ceață 😅 spor la joc!

  Aceeași problemă o am și eu, cu procesor AMD. Poate pe Intel stă altfel treaba, însă chiar și pe Windows 10 am observat că a început să facă figuri. Dai "play", apare animația CB și atât. Abia a doua sau chiar a treia oară se deschide clientul, dar măcar nu există acel frame drop ca în Windows 11.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="751963" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Una din variante ar fi să mergi in v4 ,in camera 17 și să farmezi acolo. Poți strange arme de lv 70, pentru pet, pe care le poți vinde pe shop (nu știu prețul pieței, aici trebuie sa te interesezi), flori, poate prinzi și ceva otrăvită cu medie mare.

  Poți merge și în pădurea roșie și să farmezi mănuși playerilor, contracost.

  250 euro investiti sa poti bate sd3 / padure rosie si ma trezesc in incapacitatea de bate ceva de hackeri. Am atatea cuvinte de ocara supra echipei incat imi vine sa plang de frustrare, investim bani adevarati, munciti cu sudoarea fruntii departe de familie 8 /10 ore pe zi ca sa ne retragem in timpul liber cateva ore pe un joc unde suntem luati drept prosti, tampiti care inca sustin jocul asta in viata dupa atata timp.

  Rusine draga echipa !<X

  Situatia cu boberii exista de luni bune, se stie de mult timp ca interesul GF este -1 in acest sens, deci intrebarea mea pentru tine si pentru restul ca tine este: DE CE MAI DATI CU CARDUL, STIIND SITUATIA? Toti care bagati bani sunteti constienti ca nu veti putea juca din cauza codatilor, dar totusi bagati bagi si dupa va plangeti ca nu aveti loc de farmat. DE CE? Poate ca 250 de euro nu sunt foarte multi bani, dar daca TOTI care baga lunar mii de euro/lire/lei etc nu ar mai plati decat 50 de lei, pentru manusa, de exemplu, GF s-ar da cu capul de pereti si ar face ceva in sensul asta, pentru ca nu ar rezista fara veniturile facute din item shop.

  Poti debloca inventarele folosind Extindere inventar. Se pot cumpara din item shop, de la alti playeri sau, daca joci pe unul din serverele cu side-events, se pot dropa la metine si bosi in cadrul evenimentului respectiv.

  Pentru inventarul 3, ai nevoie de 27 extinderi, astfel: 2, 2, 2, 3, 3, 3, 4, 4, 4;

  Pentru inventarul 4, ai nevoie de 54 extinderi, astfel: 5, 5, 5, 6, 6, 6, 7, 7, 7.

  mai nou e bug la nemere si razador bati la ignitor si sznel ca ursu in doba + ca nu da cheie pt saman si ninja bagi cate 30 si cand ajungi la boss surpriza nu ia damage sau nu te urmareste nu stiu cum dracu faceti da item shopul merge fara erori

  La razador e bug în orice cameră, depinde cum ai "norocul". Cel mai urât e la final, totuși, când nu poți trage razadorul din centru și nici damage nu ii faci, că-și tot dă respawn.