Posts by Luca14

  Nu știu dacă e bug sau nu, dar eu am rezolvat "tradițional": am închis clientul Gameforge din Task manager, după care m-am putut deconecta de pe o platformă și reconecta cu o alta.

  Expiră după 7/15/30 de zile de la achiziționare, în funcție de cât ai ales când ai cumpărat, exact ca mănușa/inelul/a treia mână.

  Și nu, nu ai pierdut itemele, data viitoare când vei cumpăra extindere depozit, vei putea accesa obiectele de pe paginile 2 și 3 din nou.

  Pe Carpathins nu a fost niciodată auto-atac și nici nu va fi, pentru că este un server "special", diferit de celalalte prin side-events și bonusul de experiență de la Uriel (pe care, de ceva vreme, eu unul nu l-am mai putut activa, totuși). Cel puțin, așa a fost anunțat când s-a deschis și nu cred că se va modifica curând/vreodată.

  Chiar dacă ai auto cumpărat de pe alt server și vezi icon-ul în stânga-sus, la buff-uri, nu îl poți folosi.

  repet nu va obliga nimeni sa cumparati , puteti face shopuri normale ca si pana acum , de ce va agitati atat?

  Întocmai. Cei cu shopuri normale nu plătesc nimic, în timp ce jucătorii cu offlline shop vor plăti taxa în MD o dată și apoi 3% taxă la fiecare retragere. Unde e logica? Să se scoată taxa de 3% pentru shopurile offline, pentru că oricum vom avea de plătit pentru el MD.


  Cien // Avertisment pentru posthunt.

  Daca ai o discutie de purtat, o porti in privat. In aceasta sectiune spunem daca suntem pro/contra si motivam.


  Luni: 20:00 - 22:00 Autorizatii
  Marți: 20:00 - 22:00 Autorizatii
  Miercuri: 20:00 - 22:00 Autorizatii
  Joi: 20:00 - 22:00 Autorizatii
  Vineri: 20:00 - 22:00 Autorizatii
  Vineri: 16:00 - 20:00 Pânză fină
  Sâmbata: 20:00 - 22:00 Autorizatii
  Sâmbata: 16:00 - 20:00 Cor Draconis(brut)
  Duminică: 20:00 - 22:00 Autorizatii
  Duminică: 17:00 - 21:00 Fasole Dragon Verde

  [...] sincer nimeni nu va obliga sa faceti shop onffline, deja faptul ca shopul tau nu va mai putea fi spart e un upgrade considerabil,cine tinea PC on pentru shop pana acum o va face si de acum incolo si va avea satisfactia ca va gasi shopul acolo a doua zi [...]

  Vom avea de platit deja o taxa atunci cand cumparam acel "buff" din item shop, taxa platita IN BANI REALI. De ce sa platim si a doua oara, in-game, pentru el? E ca si cand ti-ai face abonament de telefonie si pe langa abonamentul propriu-zis, platesti si separat, dupa fiecare apel. Mai au sa puna 3% taxa pentru yangul primit la misiuni si gata, au "rezolvat" problema.


  Cien // Atentionare pentru posthunt.

  Daca ai o discutie de purtat, o porti in privat. In aceasta sectiune spunem daca suntem pro/contra si motivam.

  Pro, adăugând pe lângă argumentul cu wonii (conștient fiind că nu are același impact), taxa de la depozit. Plătesc deja o taxă de aproximativ 3kk pentru fiecare won cumpărat de la Administratorul depozitului, de ce să plătesc alți 3 pentru că îmi retrag banii din shop? Practic aș plăti dublu taxa de schimbare yang în won.

  Verifică să nu ai calul mort. Dacă este, învie-l.

  Dacă nu rezolvi, fă shop cu acel caracter și sparge-l, ar trebui să își revină după ce faci asta.

  Dacă în urma verificărilor făcute de echipă se constată că ai avut contul spart, nu l-ai împărțit cu nimeni și ești la prima întâmplare de acest gen (ai dreptul doar o dată să-ți recuperezi itemele furate), îți vor fi restituite toate, stai liniștit, doar că investigațiile de acest gen pot dura.

  Problemele de acest fel nu se rezolvă pe forum, cu atât mai mult nu se împărtășesc datele confidențiale (user, e-mail) aici.

  Dacă ai făcut ticket, nu ai decât să aștepți, poate dura până la 48 de ore să ți se răspundă.

  Salutare, intampin si eu probleme legate de inchiderea clientului atunci cand vreau sa folosesc sticluta de negot sau sa fac shop cu kashmir. Puteti sa imi spuneti mai exact cum sa fac rost de acest "ErrorLog"? M-am uitat peste tot in folderul metin2 dar nu il gasesc...

  Multumesc!

  Ar trebui să îl ai chiar în directorul rădăcină, nu în alt subfolder, dar în orice caz, problemele cu kasmirul și sticla de negoț sunt deja cunoscute și raportate către dezvoltator.

  eu de asta am intrebat mai sus ^ , am inteles ca nu stie nimeni dar nici macar cu aprox sa nu zica nimeni nimic ? gen vine cineva si zice da ba , 2-3-4-5h da sa stii o treaba ... asa pe avioane tot verifici din 5 in 5 minute ca un mental ... e aiurea treaba asta , si sunt jucator nou nu ma prea pricep eu dar nu e ok

  Uneori tine mai mult, alteori mai putin, de fiecare data e incert. Ultimul update a venit cu ceva bug-uri, probabil ca se lucreaza la ele. Desigur, pot aparea probleme si in timpul aplicarii fix-urilor din urma mentenantei, deci uneori nu se poate aproxima cat va dura poate nici macar de catre cei ce se ocupa efectiv de lucrarile de mentenanta.

  E adevarat ca problema e de saptamana trecuta, asa cum e adevarat si faptul ca va obositi inutil sa postati problemele cu care va confruntati pe forumul asta. Au mai facuto si altii si raspunsul a fost: citez :,,Raportati problema prin sistemul de tichete'', raspuns care dupa parerea mea e o bataie de joc la adresa jucatorilor (cei care au mai ramas). Din nefericire in ultimul timp, daca urmaresti forumul, cam asa se incheie orice discutie, orice problema aparuta sau nelamurire in ceea ce priveste buna functionare a jocului. E pe genul, nu-ti convine, scrie acasa., dar uneori domnii si doamnele din staff intrec orice limita. Atunci cand situatia te depaseste, cand nu ai raspuns la intrebarile si la problemele care apar in joc e de bun simt sa spui ca nu esti tu in masura sa rezolvi acele probleme, ca sunt erori aparute in urma update-ului :))))))) (implementati multe lucruri noi pe cand si mai multe sunt bug-urile ce dureaza de ani de zile), ca se cunoaste acea problema si ca se depun eforturi sa se remedieze. Cred ca jucatorii ar fi mult mai multumiti cu un astfel de raspuns de bun simt. In concluzie ...INTREBARE: ,,cum sa trimiti pe cineva sa raporteze un bug, cand tu stii prea bine de existenta acelui bug, cand de fapt tu esti cel care trebuie sa-l remedieze? E ca si cum merg sa cumpar o masina facuta la comanda, chiar din fabrica, inchei actul de vanzare-cumparare, cand vreau sa o pornesc e defecta,iar vanzatorul imi spune cu nonsalata :,, Raportati problema prin sistemul de tichete'' INCREDIBIL...MACAR PUTIN RESPECT

  Ce nu prea vreți voi să înțelegeți este faptul că NU staff-ul Metin2 RO se ocupă de rezolvarea erorilor, ci dezvatorul jocului, Webzen.

  Și se știe de bug-uri, Half a anunțat pe Discord că bug-urile la mănunchi, sticlă sunt cunoscute și raportate încă din acea zi (tocmai de aceea au fost scoase din item shop și disponibile, temporar, cu JD, pentru cei care vor să le folosească așa cum sunt acum, cu erori).