Regulament "CARACTERE"!

 • Pe langa regulamentul general al forumului , aceasta sectiune detine si urmatoarele reglementari aditionale:


  1 ) Titlul topicului sa fie cat mai sugestiv si in legatura cu tema discutata.


  2 ) Va sugeram folosirea functiei SEARCH, inainte de a deschide un topic.


  3 ) Persoanele care vor fi OFFTOPIC, indiferent de ceea ce scriu, vor primi avertisment. Singura persoana care are dreptul sa fie OFFTOPIC, DAR doar pe tema subiectului (in sensul sa raspunda la cei care au criticat/adus argumente subiectului) este creatorul acestuia.


  4 ) Inchiderea unui topic/thread ramane la latitudinea unui moderator de forum si/sau a userului, care a creat topic-ul respectiv, cerand acest lucru. Userii care vor cere inchiderea topicului, fara a fi ei creatorii aceluia, vor fi avertizati cu warn.


  *** In cazul in care doriti sa ajutati in cazul neobservarii unui lucru de catre echipa forumului (cum ar fi atunci cand creatorul unui topic a cerut inchiderea lui si topic-ul nu a fost inchis), folositi functia 'Report' si/sau trimiteti un PM la un moderator al forumului. ***


  5 ) Pentru cei care nu stiu, aici este sectiunea "CARACTERE", adica ajutor si intrebari/critici/argumente/prezentare exclusiv despre caractere.
  Postati in sectiunile corecte , cu toate ca aveti parerea ca nu sunt asa de vizitate, va veti primi raspunsul. Postarile in sectiuni gresite vor fi avertizate.


  6 ) Prezentarea caracterelor se va face in topicurile special deschise pentru asa ceva.
  Topicurile care nu respecta aceasta regula vor fi inchise iar cel care le-a deschis va fi sanctionat cu avertisment!


  7 ) Postarea dubla, topicurile multiple deschise pe aceeasi tema, sunt interzise, cu toate ca nu v-ati primit raspunsul in urmatoarele secunde dupa postare.


  8 ) Insultele nu sunt permise. In aceasta categorie intra si cuvantul "nab" , "noob" si alte variante asemanatoare, indiferent de context. Deasemenea sunt interzise apelativele. Ex : " mah " , " ba " , " frate " , " mha " , " waaa " , " bah" , " bha" , " bro" , etc .


  9 ) Topicurile prin care userii acestui forum vor cere un server privat vor fi inchise si trimise la arhiva. Deasemenea aceastea vor fi sanctionate cu un ban, ca si userii ce vor posta acolo si vor cere acelasi lucru.


  10 ) Nu abuzati de functia report. Acest lucru duce la un warn. Postarea intr-un topic se face prin selectarea butonului Reply, iar daca nu il gasiti, inseamna ca acel topic a fost inchis.


  11 ) Topic-urile care vor contine link-uri sau nume catre servere private si/sau catre alte comunitati ONLINE vor fi sterse, iar cel care a postat va primi ban permanent.


  12 ) Este interzisa orice discutie despre serverele private. Asta include si prezentarea unui caracter de pe un server privat si/sau argumente gen "am jucat si eu pe private, am lvl 1200 si skilluri la Q, Z mut, si WQ". Acest lucru va duce la ban permanent.


  13 ) Raspunsul la un topic sa fie de MINIM 4 cuvinte. Un "OK, MS", sau alte variante, NU sunt deajuns.


  14 ) Limbajul de messenger nu este tolerat. "tz" "shi" "k" "dc" "ji" , etc pot fi scrise in LB. SI LIT. ROMANA, de ex: t, si, c/ca, de ce, si. Folosirea limbajului de messenger va fi pedepsita cu avertisment.


  15 ) Raspunsurile sub forma "frumos cont", "frumos cont treci si pe la mine" sau orice alte raspunsuri de acest gen vor fi considerate posthunt si vor fi avertizate.


  16 ) Postarea cu CAPS LOCK a intregului post e interzisa si se pedepseste cu avertisment.


  17) Printurile atasate la topicuri trebuie sa indepineasca urmatoarele conditii:

  • Numele si nivelul propriului caracter( deasupra capului caracterului) trebuie sa fie vizibile in imagine

  • Minimap-ul( Harta mica din dreapta, sus), serverul si canalul trebuie sa fie vizibile in imagine

  • Sub nicio circumstanta nu trebuie modificata imaginea( fara sublinieri, fara parti taiate, etc.)


  Va sugerez sa vizitati din cand in cand acest topic deoarece pot interveni schimbari si/sau completari.

  If I cannot bend heaven, I will raise hell!

  3513615.webp
  I'd rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity!

 • Va rog insistent sa nu mai postatati in acelasi topic mai multe caractere, mai ales atunci cand unul e razboinic si altul e saman (chiar daca e buff-ul personal. E saman? Are sectiune pentru samani. E razboinic? Are sectiune pentru razboinic. E ninja? Are sectiune pentru ninja. E Sura? Are sectiune pentru sura. Fiecare caracter in sectiunea lui. Va rog sa le folositi!

  If I cannot bend heaven, I will raise hell!

  3513615.webp
  I'd rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity!