Graffix Team Manager

• Member since Dec 21st 2010
  • Last Activity:
Profile Hits
180,701
  • Salutare am o intrebare am jucat perioada de lev max 105 si nu am mai continuat din motive personale

mai pot verifica comturile caracterele sa vad daca maiu pot juca pe ele

Multumesc

• Am făcut un ticket a răspuns un GM la ticket meu fara nici un răspuns pe ce baza am luat ban fara dovada te rog frumos să răspunzi tu la ticket chear nu înțeleg motivul banului....

• Salut vreau și eu o dovadă și o explicație de ce am luat ban am făcut ticket dar fara o explicație sau dovada

• buna ma ajuți va rog și pe mine va rog mult

• Buna am nevoie de ajutor

• Salut, am o intrebare.

De ce nu pot cumpara Magazinul premium? Nu mi apare de loc in shop

• Salut. de ce nu pot intra pe serverul discord? zzoomless7

• Buna seara,

Dacă se poate o intrebare

Cand se mai bagă costum Aură pe ItemShop?

• salut,

Am un tiket inregistrat de câteva zile 19700201- Contul meu a fost blocat in timp ce eram shop, la țiket, Asolf mi-a spus să iau legătura cu un sperior al lui, cum pot face asta, multumesc!?

• Buna ziua, am si eu o problema cu alimentarea contului cu MD pe sv POLY , am alimentat contul in jurul orei 11:00-11:20 , am primit email ca datele contuilui au fost sterse din motive de securitate, mi-au fost luat banii din cont, iar pana in momentul de fata adica 12:25 nu am primit absolut nici un MD pe cont!

• salut de ce am luat ban permanet nu inteleg motivul

• Salut.as vrea sa raportez un BUG. Sunt level 92 si 30% dar de la lvl 91 nu mai primesc puncte de adaugat la statusul jucatorului (mai am doar DEX, restul sunt max).

Ma poti ajuta sau indruma cu asta ?

Multumesc anticipat

Stima

• tu ca "Team Manager" mai ai vreun Dumnezeu pe forumul asta in afara sa postezi legat de item shop ?

• astept de 5 ore sa se deschida jocul din cauza super evenimentului de vara? by the way de ce mai bagati mizeria asta de eveniment total fail si nefolositor? sa nu mai zic si de spiridus ca l-ati distrus maxim!

• Salut Bro , nu poti sa ma ajuti te rog cu Ticket: 19460575

Am trimis raspuns si nu mi sa mai raspuns aproape de 2/3 luni fara se exagerez.

Te rog sa ma verifici si sa vezi ca sunt baiat cinstit ... am fost banat pentru incalcarea reculilor .. dar nu sunt vinovat cu nimic ..si de 5 luni tot incerc sa rezolv si sa dovedesc ca nu sunt vinovat

• Ma poti ajuta te rog cu tiketul 19479314???

• salutare,iti scriu ca mi-am uitat parola de la depozit.Oare m-ai putea ajuta?

• Daca contul este pe emailul tau , poti sa te loghezi pe site si sa dai am uitat parola depozit sau schimba

• salut ,am uitat parola la depozit am intrat pe site sa mio dea ,primesc mail si in mail zice sa apas un link pentru confirmare.si imi deschide o pagina gameforce.cum pot sa fac sa o aflu

• am prins 2 hackeri pe serverul carpathians ch 6 "' SolomonLao''' si '' Sysystech''

• Buna ziua ! Incerc sa ma conectez la joc de pe platforma si nu pot ! Imi da eroarea : Invalid account data !

Atat adresa de mail cat si parola sunt scrise corect , pentru ca in browser ma pot loga ! Ma puteti ajuta sa rezolv aceasta problema?

Am deschis si tichet dar acolo ma tem ca dureaza o eternitate pana primesc raspuns .

Multumesc frumos ! O zi buna !

• Buna seara!

Tocmai ce am luat ban pe adresa de mail narcismihai808@yahoo.com si nici macar nu stiu dc ! putem REZOLVA CUMVA?:)))

• Buna ziua !

Am luat ieri ban pe adresa de mail : rkdcs@yahoo.com userul : rKD14 pe motiv ca intrebam pe striga daca vinde cineva yang pe bani reali, pur si simplu doream sa cumpar si nu stiam cum se procedeaza. Mentionez sunt incepator am trimis si pe suportul de la gameforce mesaje pt deblocarea contului, am inteles am gresit dar nu am stiut si pur si simplu vreau doar sa joc. Am fost si sunt un jucator corect. Va rog mult sa imi deblocati contul! Va multumesc !

• Salut !

vreau si eu un raspun la o intrebare pe care o am de ceva vreme ....

Am cumparat de pe site de la mariaj itm cu bonusuri ( aparare Mobi / patrundere ... chestii ... )

le pun pe un caracter dintre cei doi soti dar nu isi fac efectul deloc nu creste dmg / aparare in nici un fel

nici macar sa apara in lista cu bonusuri ... ?

deci de ce ? folosesc Md degeaba pe ele ? sunt puse doar sa se faca bani din chestia asta ??? dar sa nu dati nimic incapoi ? sau cum ?

• Buna! cum pot lua legatura cu tine? multumesc

• hello, I have a problem yesterday, I tried to load my account with 25 gbp and I didn't receive the mds and someone from the game told me to talk to GA or GM on the forum, I also made a ticket and no one answered if you can help me

• te rog ajuta-ma cu 19054835

• salut,de ce nu merge sa cumpar monede cu cardul?

• am primit ban si nu stiu de ce cum fac sa aflu ps mi au luat si 100 euro de pe card

• Salut , Buna seara intampin si eu o problema si nu inteleg dece sau care este situatia de nu imi merge cand accesez pe shop cadouri zilnice imi apare ca Erroare inchide si incearca din nou . ? Dece nu merge . daca mai sunt si altii care intampina lafel probleme spune ti mi si mie daca sa rezolvat sau daca nu .

• Salut, nu se conecta la client, era scris ca datele sunt incorecte, dupa am schimbat ip si a mers insa a aprut bara rosie si nimeni nu poate sa dea un raspuns ce de facut, support nu raspunde!!!!!