kamikamikaze Câine Sălbatic

 • Member since Jan 21st 2017
 • Last Activity:
Posts
13
Likes Received
4
Points
79
Profile Hits
130
 • poze si videoclipuri cu hecari am tot psota si trimis cu tichet .dar de fiecare data au spus ca nu sunt acceptate si va trebui alte dovezi pauzibile . un jucator de al galbeni sau rosi numit IZAMI nu ii tienea piept acum 3 ani nimeni . acum a aparut acest personaj iarasi bine inteles cu hacul si restul am facut videoclip am trimis si postat poze cu acest jcuator . ce masuri sau laut inpotriva lui ?

 • Eu folosesc chat-ul zilnic sa anunti hackeri, eventual sa intreb despre probleme si de fiecare data un GM/SGM se ocupa foarte rapid. Eu cred ca tu doar dai din gura fara sa fi incercat. Eu cand vad un Hacker il filmez si il dau mai departe pe Chat sau in Tiket pentru a fi urmarit si sanctionat conform regulamentului de catre membrii staff.

 • conturi de metin 2ro au fost furate de catre g.m .sg.m acum ceva timp in urma care dupa scurt timp au fost revandute in bani reali .asta e dreptate ?

 • acest chat e inexistent nimeni si nici unul nu iti raspunde nici o data la nimic .

 • Si in legatura cu tepele, exista si asemenea personaje care dau tepe dar tu trebuie sa gandesti mai bine ca ei, de exemplu cum zici tu la manusa, nu dai banii pana nu iei manusa de pe jos, boti,hackerii pot fi raportati adminilor prin PM sau pe Chat-ul de pe forum, nu strigi ca disperatu pe striga (!) GM repede la mine un hacker. Ca nici un GM nu te va lua in considerare asa.

 • Kamikamikaze, staff-ul nu este vinovat, un cont se poate sparge prin mai multe moduri, te-ai conectat cu el pe vreun site care nu tine de metin2.ro si probabil ti-au aflat asa datele ori ai instalat programe de tip hack si acestea sa fi avut keylogger incorporat ori sa fi accept fisiere cu virusi/keyloggere fara sa-ti dai seama si prin acestea sa-ti fie dezvaluita parola si numele. Staff-ul nu are cum sa blocheze asta, daca era vina staff-ului fi sigur ca spargeau si ei un cont de 120 ceva nu pe al tau... Ceea ce faci tu este sa arunci vina de pe unul pe altul fara sa recunosti ca aveai parola slaba ori ca vreun prieten iti stia contul... si mai exista multe alte posibilitati de a sparge contul. Niciodata sa nu iti pui numele si parola identice si la fel si mailul, cei de la gameforce(gm/sgm/etc...) nu au acces la mailul tau intelegi? Cine ti-a spart mailul putea sa-l fi aflat prin multe cai, exemplu ar fi sa te fi lasat conectat la altcineva acasa sau la scoala sau intr-un loc public fara sa-ti dai seama. Comportamentul tau cu '' e vina gm-ului ca mi-a spart mie mailul si contul'' este unul de copil...

 • E frumos din partea unora dintre voi care vorbeste urat adreseaza tot felul de opiinii inutile , faptul ca mai fost furat contul cu imeilul e vina stafului si a fostilor g.m s.g.m. eu mentionez ca contul si parola nu au fosta date la nimeni . daca voi cei care rupeti donatul e treaba voastra ce faceti cu bani reali .dar lumea din umbra acei jucatori care o duc de pe o zi pe alta e greu pentru ca nu toti isi pot permite sa doneze bani reali in acest joc. vise pare ca nu scriu corect : explicatie 1 , eu nu sunt i n tara de mult timp vorbesc mai multe li.bi internationale . fuziunea servarelor nu e de ajutor avand in vedere ca acum in momentul de fata daca nu donezi pentru manusa sait si sa platesti pe cineva sati dropeze o manusa din care 1000% sunt tepe , nu ai sanse sa farmezi pe nicaieri de minerit nu mai spun ca sunt drone peste tot .asta numit voi trai bun pe metin2ro ? daca aveti alte alternative acelea de a fura pe alti munca lor cinstita si traiti din tepe asta e alceva preferati sa dati tepe de cat sa va castigati banutul pe acest joc .pacat ca uni dintre voi duce traiul din furturi si inselaciuni si alte metode de inselaciune. pacat de acest joc ca cei din momentul de fata raspunzatori ar fi cei din staf g.m .s.g.m etc .nu si fac treaba si sunt inexistenti pe acest joc .VOI VRETI SA DUCETI VIATA DATORITA FAPTULUI CA DOANATI SI JUCATI CU TOT FELUL DE PROGRAME CARE VA AJUTA SA FURATI .O intrebare simpla oare voi stiti cum se castiga un ban din munca proprie ? 2 , Voi stiti cat muncesc parinti vostri sa castige acei bani pe care voi ii donati ?

 • Singura modificare care sa fie benefica in acest scop ar fi sa mai faca o mapa eventual unde sa puna metinele de 60 care nu sunt decat in DT si mobi noi pentru nivelele mici, prea multe mape pentru lvl 90+ dar 0 pentru cei de nivel mic. O mapa in care poti intra de la nivel 30 de exemplu ar merge.

 • O mare prostie sa stai pe map2 unde nu gasesti o paitra metin aparte de padurea fantoma unde dropul este inexistent si padurea rosie este ful 48/48h ca si mapa specificata mai sus . Sa faca ceva constructiv de unde toti jucatori sa paota realiza ceva.