Buna ziua,asa cum este optiunea de "Nu mai afisa pentru azi" la aceste ferestre Pop-Up de la Invazie Sung-Ma/Battle Pass etc propun implementarea a doua noi optiuni si anume "Nu mai afisa pentru 7 zile" si "Nu mai afisa pentru 30 zile",personal as merge pe a 2-a varianta dar oricare din cele 2 ar fi bine venita.Fac aceasta propunere deoarece mi se pare agasant si enervant sa imi arate de luni de zile aceeasi fereastra Pop-Up,si chiar daca ar fi ceva nou,am citit,am inteles despre ce este vorba,nu trebuie sa imi reamintesti asta in fiecare zi cand intru pe metin.
Fereastra Pop-Up in joc
-
-
Total pro.. mai ales că poți fi în catacombe când apare și mulți nu mai pot s-o închidă, trebuie să dea Enter ca să dispară întâi fereastra aceea cu informații de la etajul 1 (și mi se pare aiurea că trebuie să apară ferestre în joc când e vorba de informații la un run, cel mai bine ar fi să fie generate mesajele pe chat, cum e la Razador, dar și la Razador apar ferestrele acelea când pui Pietrele Maat/Roata Zimțată pe Stele din Isfet și sper să fie eliminate, dar dacă se va întâmpla, cu siguranță nu în mai puțin de 8 ani).
-
Pro
FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt.
Ai primit o atentionare!
-
Total Pro. In fiecare zi trebuie sa vad chestia aia, dar nici macar nu pot sa particip la invazia aia... Mai bine nu ar aparea, nu inteleg de ce nu poate fii butonul ala in dreapta ecranului cum e acum, si sa afisez fereastra numai cand sunt curios.
-
Pro
Să selectezi dacă vrei sa mai vezi sau nu.
5zile etc sau pana reactivez eu.
-
UP!
-
UP!
-
Pro! Am dat fail si azi la hydra pentru ca mi-a aparut random, desii am bifat sa nu mai apara azi, da banuiesc ca s-a resetat siua. Ce mare prostie... 50kk pierduti pe nimica, si nu e prima data.
-
Pro
FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt.
Ai primit o atentionare!
-
Pro, e enervant.
-
UP!
-
Ne-a liniștit, o fereastră nu va mai fi. 🤦♀️
Mereu să ai grijă ce îți dorești ca s-ar putea îndeplini 😂😂😂.
clar, nu așa cum ți-ai fi dorit.
pro, să dispară toate ferestrele 🤷♀️🥳 -
UP!
-
acea fereastra este total inutila pentra jucatorii cu lvl mai mic de 120. Din moment ce nu poti intra in Yohara sa faci misiunile prezentate in acea fereastra, pentru ca nu iti permite lvl, de ce sa tot prezinte ceva care nu se poate folosi?
-
Ne-a liniștit, o fereastră nu va mai fi. 🤦♀️
Mereu să ai grijă ce îți dorești ca s-ar putea îndeplini 😂😂😂.
clar, nu așa cum ți-ai fi dorit.
pro, să dispară toate ferestrele 🤷♀️🥳sa fim in aer liber :)))
FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt. +OffTopic.
Ai primit o atentionare!
-
UP!
-
UP!
-
Nu inteleg de ce e nevoie de topic de sugestii si de un anumit numar de raspunsuri ca sa ajunga ceva la urechile gf. Chiar nu exista un individ la ei in companie care sa fi spus ce rost are sa puna mizeria aia de fereastra caracterelor de lv mic ?
Daca ne e ascultata dorinta asta chiar ar trebui sa multumim pt ceva ce n-ar fi trebuit sa existe de la bun inceput ? e noaptea mintii cand vezi chestii de genul asta.
Jocul inca imi place, dar mi-e atat de scarba de dezvoltatorii astia...
-
acea fereastra este total inutila pentra jucatorii cu lvl mai mic de 120. Din moment ce nu poti intra in Yohara sa faci misiunile prezentate in acea fereastra, pentru ca nu iti permite lvl, de ce sa tot prezinte ceva care nu se poate folosi?
PRO - Din perspectiva unui software engineer, asta pare o greseala facuta de echipa dezvoltatorilor, fie din graba, fie din lipsa de testare inainte de production release.
Sugerez urmatoarele schimbari:
- [x] Nu mai afisa azi sa se schimbe in [x] Nu mai afisa care sa insemne niciodata (odata ce ai bifat)
- conditia de afisare sa fie ajustata la nivel 120 din moment ce, dupa spusele unui coleg mai sus, misiunile prezentate in acea fereastra nu pot fi facute la un nivel mai mic de 120
IMPORTANT: Problema asta ar trebui raportata de urgenta si rezolvata ASAP intr-un hotfix care sa ajunga cat mai repede pe joc deoarece, dupa spusele colegilor mai sus - este un bug cu ramificatii majore care ruineaza run-urile jucatorilor (DT, Hydra, etc) insemnand ca se pierd bani, timp si creeaza o experienta proasta jucatorilor (bad UX).
-
Up!