Announcement Regulament Spam

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Regulament Spam

  Pe langa regulamentul general al forumului, aceasta sectiune detine si urmatoarele reglementari aditionale:

  1. Chiar daca e sectiunea Spam ramaneti OnTopic.

  2. Titlul topicului sa fie cat mai sugestiv si in legatura cu tema discutata.

  3. Folositi functia SEARCH inainte de a deschide un topic nou.

  4. Folosirea limbii si literaturii romane este obligatorie, este interzisa folosirea limbajului de messenger, mIRC. Deasemenea sunt interzise apelativele (ex: "mah", "ba", "frate", "mha", "waaa" etc).

  5. Postarea dubla, postarea in locatie gresita sau postarile multiple pe aceasi tema se avertizeaza si in aceasta sectiune.

  6. Numarul maxim de emoticoane permise per post este 6.

  7. Nu postati in alta limba in afara de cea romana si engleza. Postarea in alta limba decat cele mentionate anterior duce la un avertisment.

  8. NU abuzati de functia REPORT, excesul se va pedepsi.

  9. Sunt interzise posturile cu continut sau linkuri de tip pornografic, politica extremista, material imoral si ofensiv. De asemenea sunt interzise posturile care contin coduri de activare, crack-uri, hacks sau orice altceva de natura ilegala, incluzand pagini de download ilegal si warez. Prin asta se subinteleg si acele link-uri de youtube de la parazitii, doc sau orice alt individ care simte nevoia sa isi demonstreze potenta prin cuvinte sau parerile lui despre femei sau despre cei de langa el. Daca mai postati link-uri de youtube cu melodii injurioase o sa luati in continuare warn. Indiferent de parerea care o aveti voi despre acea "melodie".

  10. Numarul de quote-uri din zona de spam se limiteaza la 4 maxim. Quote se da cu un motiv.

  11. Reclama la jocuri online ce nu apartin de GF, bite links si publicitatea sunt
  interzise si in aceasta sectiune.

  12.
  Vad ca odata la x timp trebuie sa fiti avertizati in privinta regulamentului si/sau abtinerii de la discutiile pentru care au fost facute special topic-uri de spam, si anume:manele , rock alta muzica.

  Drept urmare: in cazul in care pe viitor veti continua la fel, vom proceda in mod diferit, pentru a nu incurca si pe cei care vor sa spameze in voie: veti fi restrictionati de la a putea face posturi in aceasta sectiune/topic. Poate asa va va fi mult mai bine si poate asa veti invata sa respectati pe ceilalti participanti la spam, fara a asista la certurile voastre contradictorii si/sau la link-uri catre genuri muzica pe care ei nu le plac. Fiecare dintre noi avem dreptul la asculta ceea ce ne place si nu putem impune cuiva sa asculte acelasi lucru ca si noi doar pentru ca asa vrem. Atat timp cat exista topic-urile facute special pe aceasta tema, va rog sa ramaneti pe ele sau veti ramane in afara lor de tot.  Va sugerez sa vizitati din cand in cand acest topic deoarece pot interveni schimbari si/sau completari.

  Multumim pentru intelegere!